vege* Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Uwielbiam jak się psom zawijają fafle <3 Ja też :D Wtedy wyraz pyska wygląda jakby tęsknił za rozumem, to takie urocze :D Pięknie Meri wyrosła, teraz to prawdziwa dama :) Quote
Majkowska Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 A na ft bodajze 12 kwietnia się do nas nie wybieracie? Quote
Erykowa Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Majkowska ja to nie douczona jestem.Co to jest ft ?? i to coś w Krakowie? ;) Jak tak to chętnie bym Meri poznała Quote
Majkowska Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Konkursy polowe, jedne mają być w Niepołomicach bodajże więc jak czas da to pewnie się pojawimy z Waldim pooglądać. Quote
Erykowa Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 O super.Niepołomice to akurat najdalsza strona 'od Krakowa" od nas ale na pewno fajna sprawa takie coś. Quote
Clavia Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Talia jak chcesz całkiem profeszynal foto to w Drzonkowie będzie robić zdjęcia studio Kamvis . Możesz się zgłosić, żeby Ci robili zdjęcia ale nie musisz ich kupować jak Ci się nie spodobają (20zl za zdjecie). Ja się zgłaszam, ale kupie tylko jak jakieś super ekstra zrobią. Jak chcesz to mają fanpage na facebooku :) Quote
Talia Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Dzięki za info, na sesje pójdziemy jak mi groomer psa zrobi, a nie szalony fryzjer w mojej osobie :D Majkowska, nie planujemy :) Chcemy iść na próby albo do Gdańska albo w pod Toruń. Zobaczymy :) Quote
Guest TyŚka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 O raaany, ale z Meri już duże psisko jest :D Quote
Guest TyŚka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Ale pewnie najbardziej kochany w takim momencie :D Quote
Majkowska Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 W takich sytuacjach zawsze najbardziej mi szkoda obroży :P:P Quote
Talia Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 To jest obroża tylko na pola, więc pasuje jej taki wygląd. :) Jeszcze ponad tydzień bez Meridki, a potem znowu biorę ją na trochę do siebie :) Quote
Talia Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Wykąpała się w Redze, za to po spacerze zostało nam sporo gałązek do wyskubania :) Niby prawie łysa, a pół lasu przyniesie Quote
Talia Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Zapomniałam w ogóle napisać, że Meridce niedawno stuknął roczek. Dokładnie 1 kwietnia... lekkie spóźnienie :) Oczywiście zapomniałam tylko na wątku! Pojechałam do niej na urodzinki, dostała piłki chuckit i to http://s7d5.scene7.com/is/image/PetsUnited/T403443?wid=238&hei=242 To drugie było strzałem w 10! Meri się zakochała, największą frajdę sprawia jej hałas, kiedy zrzuca zabawkę z łóżka na podłogę Quote
Guest TyŚka Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Poważnie to już rok? Jak to zleciało :D To życzę Meridce kasy jak lodu, by ją pańcia rozpieszczała :D Quote
kalyna Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Ooo wow, już rok :O Wszystkiego najlepszego! Quote
Talia Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 Dziękujemy za życzenia :) Za kilka dni znowu pojadę do naszego lumpa, może uda się zrobić jakieś lepsze zdjęcia :) A dzisiaj muszę zabrać się za czesanie Tiny, bo nie dość że się spasła to jeszcze jest puchata. Wczoraj, myślę że z powodu pięknej pogody, był pierwszy spacer od dłuższego czasu, który Tinie się bardzo podobał. Przeszłyśmy się na bulwary, usiadłyśmy na ławeczce jak stare babcie i Tinka mogła się powylegiwać. Po ostatnich próbach samobójczych mam obawy w puszczaniu Tiny już gdziekolwiek. Na stare lata co raz większe schizy łapie :( Quote
rashelek Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 I ode nas spóźnione sto lat i wszystkiego najlepsiejszego :D Ale ten czas leci!A co takiego Tinka wyprawia, że robi się z niej samobójca? Quote
Recommended Posts