marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='*Monia*']Szczery uśmiech :evil_lol: Ja daję swoim oliwę z oliwek, algi i czasem tran. Dobry jest też olej z łososia ale śmierdzi rybą :p[/QUOTE] O tak, ja daję olej z łososia dość często i ten zapach trzeba przeboleć ;) A na algi się czaję już długo, ale jakoś kupić nie ma kiedy :D Quote
Molowe Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [url]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10518633_715265071843446_3357383497968339596_n.jpg[/url] piękna mała :loveu: [url]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/p526x296/10489884_716096671760286_5293607996655977733_n.jpg[/url] jaka urocza :evil_lol: :grins: Quote
Talia Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 Dziękujemy wszystkim za wizytę. Jutro nadrobię zaległości w Waszych galeriach. Monia, jakie algi dajesz? Olej z łososia chętnie jedzą Wasze psiaki? Quote
Luzia Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='Talia']Dziękujemy wszystkim za wizytę. Jutro nadrobię zaległości w Waszych galeriach. Monia, jakie algi dajesz? Olej z łososia chętnie jedzą Wasze psiaki?[/QUOTE] Witam się w galerii :) Moje olej miały ten z brita - z wyciskaczem, piły prosto z butelki :lol: Quote
*Monia* Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Takie mamy algi: [IMG]http://i-zoologiczny.pl/environment/cache/images/150_150_productGfx_1220615ad868aa666fbc073d517f6ac1.jpg[/IMG] Oleju rybnego u mnie chyba Shina nie chciała, do zjadania tranu też ją muszę namawiać. Algolith jako tako im przechodzi jak posypię nim jedzenie. Tylko to nie jest proszek a takie drobne zielone kawałki. Quote
rashelek Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Miłość kwitnie wooooookół nas :loveu: Widać, że Tina jest zachwycona młodą! :D Quote
marta1624 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='Talia']Dziękujemy wszystkim za wizytę. Jutro nadrobię zaległości w Waszych galeriach. Monia, jakie algi dajesz? Olej z łososia chętnie jedzą Wasze psiaki?[/QUOTE] U mnie tran nie za bardzo chce iść, ale olej z łososia wciąga :D Na początku jak dodałam to było takie "pani, to śmierdzi, nie chce!" ale po jednym "liźnięciu" teraz szamie każdą ilość ;) Quote
Talia Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Właśnie też chce ten z Brita zamówić, najbardziej opłaca się litrowy bo jest tylko 10zł różnicy między nim a 0,5. Tylko ile można go przetrzymywać i czy musi być w lodówce? Nad algami też się zastanowię, może dorwę gdzieś w dobrej cenie. Quote
Talia Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Powiem Wam tyle... chyba jestem martwa. Własnie policzyłam co kupiłam przez ostatni miesiąc dla psiaków. *preparat na stawy *2 obróżki rogza *snoody dla małej *gwizdek Acme *identyfikatory furkidz *2 obroże foresto *2 palety puszek lukullus 800gx6 *konga wubbe water *2 paczki ciasteczek Yummeez *Crackle ball i 2 kości gumowe z zooplusa *0,5kg żwaczy *ringówkę *szampon Botaniqa *chusteczki do czyszczenia uszu *szczotka maxipin *2 duże worki karmy *pojemnik na karmę *smycz FurTeam (kóra jeszcze nie przyszła) I z przed chwili olej z łososia brit care i proszek flawitol na sierść. Odchodzę z dogomanii. Quote
*Monia* Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Przecież to same niezbędne rzeczy, dogo nie ma z tym nic wspólnego :eviltong: Quote
Talia Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Piszcie więcej, pokaże TŻtowi jak wróci. Niech sam zobaczy! :lol: Quote
Małgonia Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 No przecież to są rzeczy niezbędne! Pies bez obrozy? a jak sie zgubi? Identyfikator koniecznie musi byc! Foresto? A jak kleszcz?! Karme też musi miec! Przecież nie będzie wżerac byle czego! ( dodaj jeszcze jakis maślany wzrok jakby sie patrzył jak na wariatkę ;p ) Quote
Talia Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='Panna Cotta']No przecież to są rzeczy niezbędne! Pies bez obrozy? a jak sie zgubi? Identyfikator koniecznie musi byc! Foresto? A jak kleszcz?! Karme też musi miec! Przecież nie będzie wżerac byle czego! ( dodaj jeszcze jakis maślany wzrok jakby sie patrzył jak na wariatkę ;p )[/QUOTE] I tak już patrzy jak na wariatkę. I cała jego rodzina też. I współpracownicy, bo wszystko zamawiam do jego pracy. Quote
Małgonia Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Na mnie tez, nie boj sie... dziwia sie jak mozna dla psa cokolwiek kupowac.:roll: Quote
marta1624 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Talia to same mega potrzebne rzeczy, nie martw się :D Quote
Talia Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 W następnym miesiącu nie wydaje na nic innego oprócz gryzaków i ciastek. A tak to wszystko przeznaczam na nasz wyjazd nad morze :loveu: Zawsze o tym marzyłam. Ja, TŻ i psyyyy :sweetCyb: Od wczoraj ćwiczyłam z Meri wchodzenie do ogrodowego basenu. Wczoraj tylko za smakołykami wchodziła, dziś bez zastanowienia ratuję z wody swoją wubbe. Quote
*Monia* Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ja też chcę jechać stopy w morzu zamoczyć :placz: ale może we wrześniu mi się uda wyjechać na parę dni. Quote
Luzia Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='Talia']Właśnie też chce ten z Brita zamówić, najbardziej opłaca się litrowy bo jest tylko 10zł różnicy między nim a 0,5. Tylko ile można go przetrzymywać i czy musi być w lodówce? Nad algami też się zastanowię, może dorwę gdzieś w dobrej cenie.[/QUOTE] Ja trzymałam na szafce, z tym że miałam tylko 0,5 l na 3 psy zawsze, więc schodził dość szybko. Na pewno opis będzie na opakowaniu :) Quote
Ty$ka Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Szalona jesteś, faktycznie kupiłaś same niezbędne rzeczy :p A co do smakołyków, taniej wychodzi zrobienie samodzielnie ciasteczek no i masz pewność co tam jest ;) Jeeeej, super że marzenia się spełniają, miłego wypadu! :D Quote
marta1624 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 O tak, własne ciasteczka są najlepsze. Moje przepadają za wątróbkowymi ;) Quote
maxishine. Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Witamy się w galerii ;) Śliczna gordonka :D Quote
Mała Nika Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Również się witamy :D Mała jest rozkoszna! Oderwać oczu od niej nie można <3 Quote
Talia Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='Panna Cotta']Zabierzcie mnie ze sobaaaaaaaaa:placz:[/QUOTE] Zapraszamy! Jak będę wiedziała kiedy jade to dam znać ;) [quote name='*Monia*']Ja też chcę jechać stopy w morzu zamoczyć :placz: ale może we wrześniu mi się uda wyjechać na parę dni.[/QUOTE] Ja może we wrześniu też pojadę. Mam taką cichą nadzieje, że TŻ zabierze mnie na urodziny. [quote name='Luzia']Ja trzymałam na szafce, z tym że miałam tylko 0,5 l na 3 psy zawsze, więc schodził dość szybko. Na pewno opis będzie na opakowaniu :)[/QUOTE] Wg wyliczeń starczy mi na niecałe 2mc, myślę że to nie za długo. [quote name='Ty$ka']Szalona jesteś, faktycznie kupiłaś same niezbędne rzeczy :p A co do smakołyków, taniej wychodzi zrobienie samodzielnie ciasteczek no i masz pewność co tam jest ;) Jeeeej, super że marzenia się spełniają, miłego wypadu! :D[/QUOTE] Właśnie myślę nad zrobieniu samemu. Z tym że Tinka jest dość wybredna. A mała nie musi mieć wybitnych ciastek, ją szkole na karmę ;) [quote name='marta1624']O tak, własne ciasteczka są najlepsze. Moje przepadają za wątróbkowymi ;)[/QUOTE] [quote name='Yuki_']Witamy się w galerii ;) Śliczna gordonka :D[/QUOTE] Witamy i dziękujemy :) [quote name='Mała Nika']Również się witamy :D Mała jest rozkoszna! Oderwać oczu od niej nie można <3[/QUOTE] :bye: Dziś nawet była wyjątkowo grzeczna i dała się przytulać. Quote
Recommended Posts