ayshe Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 jak nie bede miala racji to bedzie mial chlopak aport:roll: :diabloti: Quote
lizka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ...i zostanie znowu "sierotą" bo mnie matka powiesi :grab: :evil_lol: Quote
ayshe Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='lizka']...i zostanie znowu "sierotą" bo mnie matka powiesi :grab: :evil_lol:[/quote]ryzyko ,adrenalina i takie tam:diabloti: Quote
rudaa1 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Hehehe jak ktoś lubi sporty ekstremalne to czemu nie:D:D Podobno dobrze wpływają na niedociśnieniowców:D Quote
ayshe Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 czyli dla mnie perfekt.juz wiem dlaczego prowadze zajecia onkarzom:evil_lol: . Quote
rudaa1 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='ayshe']czyli dla mnie perfekt.juz wiem dlaczego prowadze zajecia onkarzom:evil_lol: .[/quote] hehe tylko uważaj żebyś nie przedobrzyła, bo nadciśnienie leczy się już znacznie gorzej:cool3: Quote
Nanami Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Lizka, luzem ten pies, którego masz pod kontrola, ale najlepiej by oba były luzem :razz: Jesli masz samca respektującego gesty poddancze innych psów, to problemów nie bedzie, bo jak cos to mała sie połozy i bedzie udawac jeszcze mniejsza, malutka, bidna istotke, której nie mozna skrzywdzic :lol: Quote
ayshe Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='rudaa1']hehe tylko uważaj żebyś nie przedobrzyła, bo nadciśnienie leczy się już znacznie gorzej:cool3:[/quote]najpierw dostane dozywocie za mord zbiorowy:diabloti: Quote
lizka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Nanami na szczescie Borys respektuje takie gesty - co wiecej gotow jest wtedy na wieeele sobie pozwolic (przykład z paroma psami, ktore w trakcie zabawy mogły go swobodnie podgryzac i niemal wlazły mu na głowe :evil_lol: oczywiscie nie wszystkie na raz bo to osobne przypadki były) :lol: Dobrze, ze Tita jest własnie tego pokroju co to kołami do gory lezy i jeszcze podsikuje (poza tym to diabeł mały :diabloti: ) Spotkania na neutralnym gruncie jakos szczegolnie sie nie obawiam, nie wiem tylko jak B.zareaguje w domu :roll: nigdy nie było tu psa pod jego obecnosc. Wierze jednak, ze bedzie dobrze Na karmienie odizoluje ich na pewno, bo nie chce ryzykowac Quote
rudaa1 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='ayshe']najpierw dostane dozywocie za mord zbiorowy:diabloti:[/quote] Ale będąc zamknięta w celi będziesz nadciśnienie odczuwała tak, jak i na wolności:angryy: :evil_lol::cool3: Quote
razdwatrzy Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 a wiecie że w tej sieci hipermarketów Auchan można kupić taką matę na tylne siedzenie do przewozu psa za ... 34 zł :) Jest taka czarna nylonowa .. wczoraj zakupiłam i bardzo mi się podoba.. :lol: Ma nawet zameczek z przodu miedzy siedzeniami... Quote
rudaa1 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Woow to taniocha:D Kuurde w moim mieście nie ma Auchana a i tak poszczególne towary nie zawsze są dostepne w całej sieci hipermarketów tylko często w wybranych, więc może i tak w Legnicy nie ma?? (muszę sie jakos pocieszać):D Quote
saJo Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 U nas w tesco sa za 50 zl. Ja nie lubie tych mat, bo nie ma jak pasow wpiac. Quote
razdwatrzy Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 A tam w tej macie są takie otwory na pasy tzn. jak jest siedzenie tylnie to na środku sa te dwa wczepy na pasy to w tym miejscu są zamykane na rzep otwory i można sobie je przesadzić.. takze te otwory są ... widziałam te tescowe maty i mi się nie podobały a ta nylonowa jest świetna .. często wożę psa więc za jakiś czas mogę wam powiedzieć o ich trwałości ale wygląda porządnie Quote
rudaa1 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ja też widziałam maty bez dziurek na pasy, widze, że nie dość udało Ci sie kupić tak tanio to jeszcze taką praktyczną. W Tesco nie widziałam mat. Quote
lizka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Pewnie widzałyscie juz [URL]http://obeissancecanine.free.fr/videos.htm[/URL] :loveu: Moj to taki skoncentrowany jest jedynie na kopaniu dołów :evil_lol: Quote
Nanami Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 W Biedronce i Plusie tez ostatnio taniusko były ;) Quote
saJo Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Moje psy i tak jezdza w bagazniku, wiec mi mata jest potrzebna baaaaaaaardzo zadko, wiec wole zwykly koc. Quote
nathaniel Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Przyznam się wam szczerze, że kiedys Onki uważałam za brzydkie piesy totalnie nie dla mnie. :oops: A teraz ... w sumie to na wygląd nie patrzę no po za dogami, bo jakos mnei bardziej ciągnie do psów pracujących (na chama próbuje z mojego Gbura zrobić psa pracującego :evil_lol::evil_lol: ). Widziałam ostatnio onka piękny był (moim zdaniem). Zakochałam się praktycznie :loveu::loveu: Był w takim typie [IMG]http://www.aniwa.com/images/1/882/Larus.jpg[/IMG] (Larus von Batu ). No niezłego psa za przykład podałam :) Chodzi o kolor sierści, jej długość i ogólne wrażenie ;) Quote
ayshe Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 nathaniel-no podales larusa-VA1:evil_lol: .rzeczywiscie taki typ jest bardzo ok.jak widac VA1 nie jest w hipertypie.chociaz jakby go ustawic "folderowo"i troszke zretuszowac to pewnie polowa nieonkarzy by plakala jaki chory piesiu:diabloti: .a tymczasem larus taki sobie jest.:cool3: :lol: .bez komputerowo-fotograficznych podrasowien.i ustawiony ot tak.:p Quote
lisica Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='nathaniel']Przyznam się wam szczerze, że kiedys Onki uważałam za brzydkie piesy totalnie nie dla mnie. :oops: A teraz ... w sumie to na wygląd nie patrzę no po za dogami, bo jakos mnei bardziej ciągnie do psów pracujących (na chama próbuje z mojego Gbura zrobić psa pracującego :evil_lol::evil_lol: ). Widziałam ostatnio onka piękny był (moim zdaniem). Zakochałam się praktycznie :loveu::loveu: Był w takim typie [IMG]http://www.aniwa.com/images/1/882/Larus.jpg[/IMG] (Larus von Batu ). No niezłego psa za przykład podałam :) Chodzi o kolor sierści, jej długość i ogólne wrażenie ;)[/quote] Większość psów z tej linni(albo jak to sie tam nazywa)są piękne[B], [COLOR=Black]a ojciec to [/COLOR][/B][COLOR=Black][URL="http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/36836.html"]Yasko vom Farbenspiel, syn Ursusa vom Batu[/URL] A ja jestem pokrętna i dla mnie nr1 to ten pies [IMG]http://www.pedigreedatabase.com/pictures/20964.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pedigreedatabase.com/pictures/342220.jpg[/IMG] A to jego syn Jango vom Hellersteg I ten też V UK Champion Nikos Yago [IMG]http://www.pedigreedatabase.com/pictures/403032.jpg[/IMG] [/COLOR] Quote
ayshe Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 ursus-yasko-larus....taki typ.timo nie lubie.i nie podobaja mi sie zbyt takie psy.ciezkie na lekkim "podwoziu'.ale o gustach sie nie dyskutuje.;) .nie podoba mi sie tez jak timo pracuje ani jak pracuje wiekszosc jego dzieci.duza wiekszosc.sa problemy z wlosem[duze],uchem.....to zdecydowanie nie jest "moj"typ. Quote
lisica Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='ayshe']ursus-yasko-larus....taki typ.timo nie lubie.i nie podobaja mi sie zbyt takie psy.ciezkie na lekkim "podwoziu'.ale o gustach sie nie dyskutuje.;) .nie podoba mi sie tez jak timo pracuje ani jak pracuje wiekszosc jego dzieci.duza wiekszosc.sa problemy z wlosem[duze],uchem.....to zdecydowanie nie jest "moj"typ.[/quote] Kurde ja jestem subiektywna w typowaniu, bo mój piesowy to wnuk Timo,jak bym miała wnuka z linii von Batu, to zdanie bym zmieniła,ale lubie wilczaste a jak są rudo wilczaste to wogle miodzio.Ale obiektywnie przyznam że nawet nieowczarkarz czasami wie kto imć Ursus von Batu i jego zarąbiste potomstwo. A o co chodzi z tymi uszami i sierscią i ta pracą? A tu mieszanka tych 2 linii [IMG]http://www.pedigreedatabase.com/pictures/484120.jpg[/IMG] [B][SIZE=2]SG [B]Mex vom Leithawald[/B][/SIZE][/B] Quote
mch Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 u tego ostatniego to mi się glowa cos nie podoba , nie wiem czemu :roll: Quote
lisica Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Mi też,za mała jak na samca,tak mi się wydaje,a ma taki rodowód że masakra Quote
Recommended Posts