Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Igi^MBE']Znaczit, jak ktoś się nie zna to myśli ze sobie małego wilka wyprowadzam na smyczy. Ale ogólnie to pewne różnice są. Np jako chowana w domu, moja sunia nie ma takiej masy futra tylko troche jakby wyleniała jest, poza tym jest raczej ciekawska, pewna siebie i przyjazna :) A no i jestem w stanie się z nią skomunikować. Ale ogólnie to cvzuje się jednak jakbym miał w domu wilka a nie psa :) Mimo iż wczoraj coś się jej przypomniało i pokazała że jednak jedno krótkie HAU nie przekracza jej możliwości. a ogólnie to jest psem z wyłacznikiem dźwięku :)

No nic, czekam jak mi sobaka podrośnie :)
śliczna jest:loveu:

Posted

[quote name='Igi^MBE']Dziękuję Uprzejmie Przyjdę Akuratnie...
Tzn jak czas zdrowie i wszelkie sprzysiężone siły wyższe pozwolą.To znaczy, że chyba nie bardzo w to wierzysz...? :diabloti: ;)

Posted

[quote name='Manu']To znaczy, że chyba nie bardzo w to wierzysz...? :diabloti: ;)

Wierzę że mi się uda :) A to? To był taki mały km, żart słowny. Dawniej gdy świat był jeszcze bardziej wykwintny na zaproszeniach pisało się Réspondez s'il vous plaît w skrócie RSVP. A pewien szlachcic odpisywał właśnie takim skrótem :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Rany, zlituj się.. :shake: Wstawiłas wiele obrazków powyżej dopuszczalnego max. wymiaru 500x500 pikseli. Zamień je, proszę, na linki, bo jesli ja zaczne poprawiac, to już wszystko poprawię... :razz:

• 2 months later...
Posted

lis napisał(a):
Ten pierwszy rysunek to bardziej lisek,niż wilk.

no chyba, że tak ktoś sobie wyobraża wilka grzywiastego lub wilka rudego xP :razz:

• 1 year later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...