Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dobrze,że to zdjecie przeprawiłaś na link:)A szkoda,że tamto jedno nie chodzi:(Ale da sie jakoś wytrzymać.Jeśli masz gadu-gady to podaj numer a przesle Ci wiięcej zdjęc:)

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie ma takiej możliwości, bym odbierałam zdjęcia przez GG, zbyt wolny mam Internet i mało czasu na to. Zresztą mam mnóstwo zdjęć wilków, nie potrzebuje więcej... :roll: ;)

A jak masz chęci powstawiać wiecej zdjęć wilków, to raczej nie tutaj, bo to miał byc topik z grafiką (w domyśle - małą :cool1: ), a nie galeria wilków. Takowa jest w dziale Galeria :razz: Pewnie gdzieś na dalszych stronach, ale warto poszukac, jest tam masa ładnych zdjęc i można dołożyć więcej ;)

Posted

polaaa napisał(a):
Oki,dzięki za pomoc.Ja na dogomani jestem od niedawna i nie zabardzo sie jescze orientuje:)
Spoko :)

[SIZE="1"][...dziesięć znaków :roll: ]

• 3 months later...
Posted

Ja kiedyś buszowałam po necie i takie śliczne zdjęcia znalazłam:

Wprawdzie mam bardzo dużo zdjęć z wilkami ale wszytkich tu wstawiać nie będę xD Jak komuś zależy to pisać albo wpisać w googlach w wyszukiwarce obrazków "Wolf" i prosze bardzo :cool3::cool3::cool3:

Posted

Ten ostatni jest cool!!! Chciałam mieć kiedyś tatuaż, ale mama sie nie zgadza jak narazie == no i nie wiem kto mógłby mi zrobić właśnie jakiegoś fajnego wilka :-(

Posted

Igi^MBE napisał(a):
Tzn na tatuaz wilka bo zywego to w zasadzie mam :)

Jak to O.O

P.S. ja zawsze chciałam mieć wilka... jak będę starsza to będę mieszkać na wsi i pomagać może w jakimś rezerwacie albo co... przynajmniej wiem, że chcę pracować przy wilkach :razz:

Posted

Opal napisał(a):
Jak to O.O

P.S. ja zawsze chciałam mieć wilka... jak będę starsza to będę mieszkać na wsi i pomagać może w jakimś rezerwacie albo co... przynajmniej wiem, że chcę pracować przy wilkach :razz:
Nie wiem, na jakim etapie edukacji ejsteś, jesli wczesnym, to idź w kierunku bilogii, zoologii, ochrony przyrody itp., może mógłbys pracować w jakimś krajowym zoo, albo w którymś z prywatnych (powstają już takie). Albo, jeśli ostro byś się edukował, to możesz prowadzic badania, gdzie wilk jest głównym podmiotem :cool1: - odbywaja się takie w np. Bieszczadach lub w Puszczy Białowieskiej, nawet międzynarodowe...

Generalnie, jeśli ktoś chciałby "mieć" wilka w Polsce legalnie, to musi mieć na to pozwolenie. Czyli najczęsciej wiąże sie to z prowadzeniem jakichś naukowych badań (np. stacja doświadczalna w Stobnicy przy Akademii Rolniczej w Poznaniu - już wiele lat), prowadzeniem zoo, państwowego lub prywatnego (od razu piszę, że na to ostatnie nie mam pojęcia, jak uzyskać zezwolenie, na pewno wymaga to odpowiedniego wykształcenia i pieniędzy).

Posted

PS. Opal, masz nieregulaminowy, za duży podpis niestety... W Regulaminie są określone zasady, jak coś nie będziesz wiedzieć (jak zmniejszyć), pisz na priva :)

Posted

*na kolanach błaga o przebaczenie*
przepraszamprzepraszamprzepraszam :placz:
już lepiej..? :oops:

P.S. Jestem w gimnazjum i wiem co i jak w ogóle tylko po prostu w planach mam zostanie wetrynarzem, mieszkanie na wsi i pomaganie (właśnie jako weterynarz) w jakimś rezerwacie.... no a wieś, lub takie małe (jak to się mówi) zadupiątko :razz: w górach ze względów na mój godny strzelenia sobie w łepetynę stan zdrowia :roll: :p

Posted

[quote name='Opal']
już lepiej..? :oops:
[SIZE="1"]Pewnie :p Teraz, przy takiej wielkości banera, to nawet jeden wers tekstu normalną czcionka jeszcze Ci się zmieści :cool1:

Gosia (Szaman), też masz za duży, ale kiedy Ty się tu u nas pojawisz...? :roll: :placz:

Posted

[quote name='Manu']Ma, ale w zasadzie, nie dosłownie :eviltong:

Znaczit, jak ktoś się nie zna to myśli ze sobie małego wilka wyprowadzam na smyczy. Ale ogólnie to pewne różnice są. Np jako chowana w domu, moja sunia nie ma takiej masy futra tylko troche jakby wyleniała jest, poza tym jest raczej ciekawska, pewna siebie i przyjazna :) A no i jestem w stanie się z nią skomunikować. Ale ogólnie to cvzuje się jednak jakbym miał w domu wilka a nie psa :) Mimo iż wczoraj coś się jej przypomniało i pokazała że jednak jedno krótkie HAU nie przekracza jej możliwości. a ogólnie to jest psem z wyłacznikiem dźwięku :)

No nic, czekam jak mi sobaka podrośnie :)

Posted

Ale ona juz duża :)

Przyjedź może do Arturówka pooglądać Mistrzostwa Polski (wyścigi psich zaprzęgów - info w dziale Psy zaprzęgowe) w terminie 8-10 XII, chętnie bym ją poznała :p