Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wunia napisał(a):
Buziaki wszystkim przesyłam ;)
Pieniążki Tolkowe rozesłane ;)

niewiem Wuniu czy podalam Ci zly numer konta, ale nie ma do dzis wplaty na Razmzesa, prosilam Aimez i wyslala Ci jeszcze raz...prosze Wuniu sprawdz czy konto sie zgadza

a Tolkowy Pan dzwonil dzis do Wisony i pytal kiedy w koncu odwiedzimy Tolka:):)
u Tolusia wszystko super, Arek podobno opowiadal Wiosnie, ze super sie bawi z Jego córeczką, jest kochany i wyleguje sie na lozku niezmiennie:D:D:D

• 2 weeks later...
Posted

odwiedzinki byly, Tolus podobno ma sie super - zakochany w swoim Panu podobno z wzajemnoscia:):)
podobno jak Arek zawola "buzi" to Tolk leci dac mu buzi:evil_lol::evil_lol: i ogolnie przylatuje na kazde zawolanie,. fotki beda wieczorkiem jak mi Wiosna podesle;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']odwiedzinki byly, Tolus podobno ma sie super - zakochany w swoim Panu podobno z wzajemnoscia:):)
podobno jak Arek zawola "buzi" to Tolk leci dac mu buzi:evil_lol::evil_lol: i ogolnie przylatuje na kazde zawolanie,. fotki beda wieczorkiem jak mi Wiosna podesle;)[/QUOTE]
aż przykro że tyle lat przesiedział za kratami ....

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']odwiedzinki byly, Tolus podobno ma sie super - zakochany w swoim Panu podobno z wzajemnoscia:):)
podobno jak Arek zawola "buzi" to Tolk leci dac mu buzi:evil_lol::evil_lol: i ogolnie przylatuje na kazde zawolanie,. fotki beda wieczorkiem jak mi Wiosna podesle;)[/QUOTE]

Doczekała się psina swojego człowieka :multi::multi::multi: