Szarotka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ra_dunia napisał(a):O Wunia wróciła! Szok normalnie :) Ja się zgadzam na wszelkie podziały :) O a mysmy wlasnie u Gapcia mowily, ze sie kobita stracila :):) Quote
Szarotka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 polubek napisał(a):żeśmy wywołały wilka z lasu No wlasnie i teraz nas pozre :):) Quote
polubek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 eee tam szarotka może nie będzie ta źle zobacz jaki łagodny :) Quote
Lu_Gosiak Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 mialam dzis w koncu jechac odwiedzic Tolusia, ale Arek ma nawal pracy i godziny Nam nie spasowaly, wiec odwiedziny przeniesione na termin pozniejszy, ale u Tolusia wszystko super:):) Quote
Wunia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Buziaki wszystkim przesyłam ;) Pieniążki Tolkowe rozesłane ;) Quote
Lu_Gosiak Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 dzieki Wuniu:):) Tolus szczesciarz spi w lozku to ja zapraszam do suki, ktora 7 lat juz siedzi w schronie a teraz na dodatek zostala strasznie pogryziona...jest hotelik od zaraz ale brakuje jeszcze 145zl deklaracji http://www.dogomania.pl/threads/191255-Torpeda-%28Klusia%29-7-lat-w-schronisku-%28Radom%29-b.pogryziona-zbieramy-na-hotel! Quote
Cajus JB Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 To ja też będę prosił o wsparcie. Ten jamniczek spędził kilka lat na ulicy. Może ktoś zajrzy. Czeka Go kosztowna operacja i na hotelik brakuje. Quote
Lu_Gosiak Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 zobaczcie Tolek2...zalamalam sie:( co za historia http://www.dogomania.pl/threads/192970-LEON-z-autostrady Quote
Lu_Gosiak Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Wunia napisał(a):Buziaki wszystkim przesyłam ;) Pieniążki Tolkowe rozesłane ;) niewiem Wuniu czy podalam Ci zly numer konta, ale nie ma do dzis wplaty na Razmzesa, prosilam Aimez i wyslala Ci jeszcze raz...prosze Wuniu sprawdz czy konto sie zgadza a Tolkowy Pan dzwonil dzis do Wisony i pytal kiedy w koncu odwiedzimy Tolka:):) u Tolusia wszystko super, Arek podobno opowiadal Wiosnie, ze super sie bawi z Jego córeczką, jest kochany i wyleguje sie na lozku niezmiennie:D:D:D Quote
viola005 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ciesze sie z dobrych wiesci, dlugo czekal, ale sie doczekal dobrego domku nasz Tolek Quote
Lu_Gosiak Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='viola005']ciesze sie z dobrych wiesci, dlugo czekal, ale sie doczekal dobrego domku nasz Tolek[/QUOTE] a jutro Wiosna jedzie w odwiedziny do Tolusia:):) Quote
Lu_Gosiak Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='_Goldenek2']Czekamy więc na relację :)[/QUOTE] juz powiedzialam Wiosnie, ze chce 5 zdjec Tolusia:):) Quote
viola005 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 a pewnie,pewnie, wszyscy chcemy zdjecia szczesliwych psiakow w dobrych domkach, a jeszcze takiego przystojniaka! Quote
lilk_a Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']a jutro Wiosna jedzie w odwiedziny do Tolusia:):)[/QUOTE] to czekamy :) czekamy :) Quote
beataczl Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 o, to czekam cierpliwie na fotki Tolusia , jak chlopakowi dobrze...:smile::smile: Quote
Lu_Gosiak Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 odwiedzinki byly, Tolus podobno ma sie super - zakochany w swoim Panu podobno z wzajemnoscia:):) podobno jak Arek zawola "buzi" to Tolk leci dac mu buzi:evil_lol::evil_lol: i ogolnie przylatuje na kazde zawolanie,. fotki beda wieczorkiem jak mi Wiosna podesle;) Quote
lilk_a Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']odwiedzinki byly, Tolus podobno ma sie super - zakochany w swoim Panu podobno z wzajemnoscia:):) podobno jak Arek zawola "buzi" to Tolk leci dac mu buzi:evil_lol::evil_lol: i ogolnie przylatuje na kazde zawolanie,. fotki beda wieczorkiem jak mi Wiosna podesle;)[/QUOTE] aż przykro że tyle lat przesiedział za kratami .... Quote
_Goldenek2 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']odwiedzinki byly, Tolus podobno ma sie super - zakochany w swoim Panu podobno z wzajemnoscia:):) podobno jak Arek zawola "buzi" to Tolk leci dac mu buzi:evil_lol::evil_lol: i ogolnie przylatuje na kazde zawolanie,. fotki beda wieczorkiem jak mi Wiosna podesle;)[/QUOTE] Doczekała się psina swojego człowieka :multi::multi::multi: Quote
koosiek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Owca umiera! Ma guza mózgu, padaczkę, oślepł... Czy jest jeszcze szansa, by ten wspaniały pies zaznał w swoim życiu odrobinę szczęścia? Proszę, zajrzyjcie na jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/119443 Quote
Lu_Gosiak Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 obiecane fotki z wiyzty u Tolusia:):) komenda "Tolek buzi":D:D:D Quote
Recommended Posts