Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beataczl']Mój pies też przyniósł , ale żywego. Odniosłam go do gołębnika, na osiedlu sąsiad ma gołębie.[/QUOTE]
Beata Twój psiak to w ogóle mega pacyfista jest:):) koty lubi, ptaszki lubi...super:D:D

Posted

[quote name='Wunia']Jestem Goniu już ... cześć wszystkim ;)[/QUOTE]
w końcu....:lol::lol::lol: ciesze się bardzo;)

aha
Tolek miał dzis badane te uchole i gdzies tam głęboko ma jakieś krosty, co może świadczyc, ze cos tam sie działo kiedys...niewiadomo czym spowodowane jest to porażenie...i te załzawione oczy - jeszcze dzis doktor mial zrobic test czy nie ma czasem jakiegos kanalika zatkanego....miał dostać dziś jakiś antybiotyk

Posted

woooo w końcu dogo działa:multi::multi:

wieści z hoteliku, myślę, ze mogę wstawić cześć maila żebym nic nie przekręciła:
"[FONT=Arial][SIZE=2]Tolek niema urazu rogówki po teście fluoresceinowym- i możemy wprowadzić nastepujące leczenie; Atecortin na wieczór obustronnie, oraz Tobradex-krople 2x dziennie-przez ok 6-10 dni- no i zobaczymy jak to się dzieje[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]Z testu wynika że rogówka jest OK, zas przewody noso-łzowe są częściowo niedrożne bo po dłuższym czasie dopiero pokazało się zabarwienie na lusterku nosowym.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Dotychczasowo za Tolka było 10zł dziennie netto plus dodatki leczenia wet, ale jak widze to On lubi sobie zjeśc i po tej kastracji schudł i może teraz odrabia tzw. zaległości?- możeny tzn, juz mu dajemy więcej jedzonka bo 2x dziennie po misce, ale są to dodatkowe koszty ok.3zł..."

czyli od czerwca będziemy potrzebować 420zł miesięcznie...poza tym dojdą teraz jeszcze koszty leczenia!!
[B]wiec brakuje 125zł deklaracji stałych[/B]
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']
czyli od czerwca będziemy potrzebować 420zł miesięcznie...poza tym dojdą teraz jeszcze koszty leczenia!!
[B]wiec brakuje 125zł deklaracji stałych[/B]
[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
no to zbieramy dalej :(

Posted

[quote name='megii1']Przypominam się o pw z numerem konta:)[/QUOTE]
zaraz wyślę, nie było mnie przez chwilkę i muszę uzupełnić deklaracje i porozsyłać ;)

Posted

Noo bo Tolek lubi sobie zjeść, wiec niech je na zdrowie, z tego co Weronia mówiła to w schronisku nawet 3 tygodnie na samym makaronie psy żyły, a w hoteliku to jedzenie jest z górnej półki:) wiec chłopak korzysta

Posted

kolejny super bazarek Lilki:)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184912-quot-Monta%C5%BCowy-quot-dla-Opery-Choiraka-i-Boryska-na-Dt-do-5-VI-do-godz-24.oo#post14612415[/url]
zamówiłam dla Tolka taki filmik - myślę, ze warto bo jest naprawdę przepiękny ...cena 10zł

Posted

[quote name='UBOCZE']Ode mnie pójdzie dopiero jutro, więc dojdzie pewnie pojutrze...

Przepraszam za poślizg...:oops:[/QUOTE]
spokojnie:):) ...taki poślizg to żaden poślizg;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']podrożał... i to nieźle.
Słuchajcie, a jakby mu karmę kupić? Nie wyszło by taniej?
Może policzymy?[/QUOTE]
znalazłam taka karmę dzis Purina PRO PLAN i 14kg kosztuje 149zł...2x14kg kosztuje 279zł...a 20kg z ryba tej karmy kosztuje 189zł
moge dopytac, ale z tego co było ustalane na poczatku to bez karmy 300zł - wiec wychodzi na to samo a nawet taniej te 13zł netto dziennie

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']znalazłam taka karmę dzis Purina PRO PLAN i 14kg kosztuje 149zł...2x14kg kosztuje 279zł...a 20kg z ryba tej karmy kosztuje 189zł
moge dopytac, ale z tego co było ustalane na poczatku to bez karmy 300zł - wiec wychodzi na to samo a nawet taniej te 13zł netto dziennie[/QUOTE]
nie kupimy taniej, bo nie mamy cen hurtowych :(
Uważam, że nie ma co kombinować, musi to 13,oo chyba zostać :(

Posted

[quote name='Wunia']nie kupimy taniej, bo nie mamy cen hurtowych :(
Uważam, że nie ma co kombinować, musi to 13,oo chyba zostać :([/QUOTE]
Wunia nie becz, też tak myslę, damy radę;););)

Posted

[quote name='wojtuś']Wunia nie becz, też tak myslę, damy radę;););)[/QUOTE]
musimy dac...jak nie my to KTo:sg168::sg168:
[quote name='Wunia']a bo ja taka płaczliwa jestem beksa :([/QUOTE]
ejj Wuniu, ale to chyba tylko dzisiaj:cool3::cool3:

zobaczycie dzis w nocy Lilka taki filmik wysmaruje Tolkowie z tego bazarku, ze zaraz domek sie znajdzie!!

Posted

oki, to rzeczywiście jeśli koszty są takie, to bierzmy karmę z hoteliku.
Ale zawsze warto wszystko sprawdzić ;) (Lepiej sprawdzić i żałować niż żałować że się nie sprawdziło ;) ).
A w ogóle to dzień dobry Wszystkim ! :)