GameBoy Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 joaaa jezeli chcesz zeby dostawic foto boksa przeslij mi fotke jeszcze raz...sorry ale ja wyrzucam maile od razu po "zużyciu" :eviltong: Quote
wanda szostek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Nie wydałabym suni bez sterylki. Kto potem sprawdzi czy suczka jest wysterylizowana? A co jeżeli dom potem sterylizacji odmówi? Sprawa do sądu? Quote
Angie :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='wanda szostek']Nie wydałabym suni bez sterylki. Kto potem sprawdzi czy suczka jest wysterylizowana? A co jeżeli dom potem sterylizacji odmówi? Sprawa do sądu?[/quote] koniecznie wrzuccie ja tutaj - tu wiecej osob zaglada: [URL]http://www.anatoliandog.pl/index.php?o=baza&kategoria=6[/URL] Quote
GameBoy Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 joaaa dorzucilam zdjecie boksa, a sunia ma 1 obserwatora Quote
joaaa Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 dzięki! Jedna osoba dzwoniła, o boksia nikt. Quote
GameBoy Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='joaaa']dzięki! Jedna osoba dzwoniła, o boksia nikt.[/quote] ktoś rozsądny? w sobotę w nocy zrobię więcej ogłoszeń Quote
joaaa Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Tak, pani, która ma leona chłopaka z papierami i chciałaby dać mu towarzystwo, żeby nie był samotny. :lol: Quote
GameBoy Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='joaaa']Tak, pani, która ma leona chłopaka z papierami i chciałaby dać mu towarzystwo, żeby nie był samotny. :lol:[/quote] rozważasz tą adpcję czy chce je rozmnażać, bo nie do końca rozumiem Twój wpis? :oops: Quote
joaaa Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 No co Ty, adopcję. :lol: W ogłoszeniu jest jasno napisane, że najpierw sterylka, a potem adopcja. Mam nadzieje, że dzięki temu żaden rozmnażacz nie zadzwoni. Quote
GameBoy Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 oby sie udało joaaa robić dziś w nocy nowe ogłoszenia czy czekamy na wynik wizyty? Quote
joaaa Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Robić, robić, bo to jeszcze nie wiadomo. Jeszcze raz dzięki! Quote
jayo Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Bedziemy dziewczyne szczepic w przyszlym tygodniu, bo przed sterylka wole, zeby byla jednak szczepiona. Za dwa tygodnie sterylka - i goraczkowo bedziemy sie rozgladac za miejscem, w ktorym bedzie mozna ja przechowac po sterlylce.. Nie powinna wracac do kojca :( choc 5 dni by sie przydalo :shake: Domek z leonem bardzo fajny i odpowiedzialny - ale sprawa ogrodzenia sie przeciaga :shake: I troche sie w zwiazku z tym decyzja odsuwa. Za duzo by opowiadac, ale zdecydowanie rozumiem ich argumenty. Wiec jesli rownie dobre miejsce dla pieknej znajdziemy - Panstwo nie beda wstrzymywac adopcji w oczekiwaniu na płot. Dalam im jeszcze tydzien na ostateczna decyzje - i tak musimy Sabe ciac do tego czasu. kto jej da pare dni w domu po sterylce ??? Quote
wanda szostek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='jayo'] kto jej da pare dni w domu po sterylce ???[/quote] Nie wiem jak to planujecie, ale pięć dni to stanowczo za krótko. A gdzie kontrolne badania na trzeci dzień po sterylce? Może będzie potrzebny dodatkowo antybiotyk. Nie wiadomo jak ona zabieg zniesie. Robiłam już kilka sterylek i bywało to różnie. Jedna z moich suczek dała mi porządnie popalić i dopiero po dwóch tygodniach mogłam odetchnąć. Quote
jayo Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='wanda szostek']Nie wiem jak to planujecie, ale pięć dni to stanowczo za krótko. A gdzie kontrolne badania na trzeci dzień po sterylce? Może będzie potrzebny dodatkowo antybiotyk. Nie wiadomo jak ona zabieg zniesie. Robiłam już kilka sterylek i bywało to różnie. Jedna z moich suczek dała mi porządnie popalić i dopiero po dwóch tygodniach mogłam odetchnąć.[/QUOTE] Masz racje, zawsze cos sie moze skomplikowac.. Ale po 5 dniach moze wrocic wg mnie do kojca - tyle ze musi byc obserwowana.. A moze do tego czasu znajdzie sie dla niej dom - i pojedzie juz na wlasne smieci.. Jakies szanse sa caly czas, ale kciuki tzeba potrzymac, bo nie wiadomo, czy cos z domku wyjdzie. I tak nie chcemy jej wypuszczac bez sterylki z rak.. Quote
jayo Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Panienka zostala odrobaczona, w sobote szczepienie, a potem juz odliczamy czas do sterylki.. Szukamy pare dni domowego DT!! Quote
halbina Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 śliczna panienka do wzięcia na dt na kilka dni! okazja!!! Quote
jayo Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Nikt sie jeszcze do pomocy nie zglosil.. Ale musimy dac rade, sunia potrzebuje szybko isc do domu swojego.. Quote
Recommended Posts