supergoga Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Chętnie, ale niestety jutro nie dam rady. Czekam na szczeniaka, którego po południou musze wyekspediować dalej. W sumie też nie specjalnie znam astki, stąd gdy je mam, a miewamy czasem - korzystam z porady i pomocy Doddy. Ale zobaczymy, ważne żeby jej pomóc. Quote
Doda_ Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 trzymam kciuki i czekam na wiesci szkoda ze jestem daleko, bo tez bym chciala pomoc... :-( Quote
GoniaP Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dostałam właśnie wiadomość, że sunia zostaje na stałe w dt....................... Quote
Doda_ Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 GoniaP napisał(a):Dostałam właśnie wiadomość, że sunia zostaje na stałe w dt....................... na pewno zostanie?? Quote
GoniaP Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Doda_ napisał(a):na pewno zostanie?? A skąd ja mam to na 100% wiedzieć?? Takiego dostałam smsa po dzisiejszej rozmowie...... Chciałam tam podjechać.... Quote
Doda_ Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 to aj juz niewiem czy zmienic tytul..... edit; gdybym mieszkala blisko, pojechalabym tam i sprawdzila czy z sunia wszystko w porzadku.. Quote
GoniaP Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Doda_ napisał(a):to aj juz niewiem czy zmienic tytul..... edit; gdybym mieszkala blisko, pojechalabym tam i sprawdzila czy z sunia wszystko w porzadku.. Zrobię to, jeśli dostanę adres............ Quote
Doda_ Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 GoniaP napisał(a):Zrobię to, jeśli dostanę adres............ dzięki, myślalam ze juz masz adres.. wiec czekam na wieści.. Quote
agnieszka_su1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 GoniaP napisał(a):Zadzwoniła do mnie dziś Pani zaangażowana w sprawę... Generalnie nic z relacji hanan nie jest prawdą... Wkurza mnie fakt, że nie postąpiono zgodnie z moimi wskazówkami, wtedy, tego wieczoru. Mielibyśmy obdukcję, mielibyśmy możliwość oskarżenia kata. A tak??? Mamy tylko problem....:-( O tak wszechwiedząca Gonia dała wskazówki, a ktoś śmiał jej nie posłuchać. Jak tak wątpisz w ludzką szczerość i dobroć, rób wszystko sama, wtedy nie będziesz miała o nic pretensji. Quote
UeMka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 agnieszka_su1 napisał(a):O tak wszechwiedząca Gonia dała wskazówki, a ktoś śmiał jej nie posłuchać. Jak tak wątpisz w ludzką szczerość i dobroć, rób wszystko sama, wtedy nie będziesz miała o nic pretensji. Przeczytaj może wątek od początku do końca a potem zacznij swoje wywody. Czasami wydaje mi sie że tutaj siedzą same osoby po naście lat które paplają co im ślina na język przyniesie. Gonia to sprawdzona i zorganizowana "firma" chciała pomóc psu i oszczędzić mu cierpień. Czy to Ci tak przeszkadza? Są jakieś wieści o suce? Jakieś zdjęcia? Quote
GoniaP Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 UeMka napisał(a):Przeczytaj może wątek od początku do końca a potem zacznij swoje wywody. Czasami wydaje mi sie że tutaj siedzą same osoby po naście lat które paplają co im ślina na język przyniesie. Gonia to sprawdzona i zorganizowana "firma" chciała pomóc psu i oszczędzić mu cierpień. Czy to Ci tak przeszkadza? Są jakieś wieści o suce? Jakieś zdjęcia? Dzięki Uemka za miłe słowa. Miałam nie skomentować... Szkoda, że nikt tu nie myśli o tym, że oprawca uniknął kary. Zdjęć nie mam i pewnie mieć nie będę... Quote
anik Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dziewczynę potraktowałyście bardzo nieładnie ,sama nocą jechała z sunią do weta ,traciła pieniądze na benzynę i źle :roll: mogła siedzieć i sie nie ruszać z domu ! A ja mam wyrzuty sumienia,ze ja na Wasze "eksperckie forum" wysłałam -ja rozumiem ,ze sporo oszustów sie kręci po Dogomanii,ale nie można każdego jedną miarką mierzyć :shake: Quote
ARKA Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 anik napisał(a):Dziewczynę potraktowałyście bardzo nieładnie ,sama nocą jechała z sunią do weta ,traciła pieniądze na benzynę i źle :roll: :roll: a skad wiesz ze jechala? Cala sprawa to jakas dziwna sprawa. Czy ta suka wogole istnieje?? Skoro GoniaP zaoferowal pomoc, wskazala do jakiego weta jechac to dzis sprawa bylaby jasna a tak-nic i nikt nie wie, czy pies istnieje wogole czy nie, czy pijak istnieje czy nie, czy ds czy dt istnieje????Paranoja jakas. GonieP znamy a tą dziewczyne ktos widzial na oczy? O jakiej tu drugiej fundacji jest mowa, co miala pomoc? Quote
agnieszka_su1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 UeMka napisał(a):Przeczytaj może wątek od początku do końca a potem zacznij swoje wywody. Czasami wydaje mi sie że tutaj siedzą same osoby po naście lat które paplają co im ślina na język przyniesie. Gonia to sprawdzona i zorganizowana "firma" chciała pomóc psu i oszczędzić mu cierpień. Czy to Ci tak przeszkadza? Są jakieś wieści o suce? Jakieś zdjęcia? Naście lat?????????? Chciałabym, wierz mi.... Doświadczenie życiowe mam duże i wiem, że człowiek ważniejszy od zwierzęcia, a Wy o tym nieraz zapominacie. Owszem pies, świnka morska są istotami żywymi i jako takie zasługują na godne życie. Ale człowiek przede wszystkim zasługuje na szacunek :angryy:. Quote
Bajon Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ARKA napisał(a): GonieP znamy a tą dziewczyne ktos widzial na oczy? O jakiej tu drugiej fundacji jest mowa, co miala pomoc? Ja widziałam,rozmawiałam, nie raz i nie dwa....i chyba nie tylko ja ;) Co jak co, ale nie można jej zarzucić braku zaangażowania, bo dobro zwierząt stawia ponad swoje własne...... To ,że nie działa w żadnej organizacji o niczym nie świadczy...liczy się to , że chce pomóc. Ludzie kochani dajcie na wstrzymanie :roll: Quote
Doda_ Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Nadal czekam na więcej zdjęć suni.. i info.. :roll: ale co ze szczeniakami.. im tez trzeba pomóc (oczywiscie, jesli nadal sa u tego 'faceta' :roll:) Quote
Doda_ Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 trzeba tytul zmienic a ja nawet nie wiem na jaki :shake: Quote
Doda_ Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 co z sunią ? Dobrze u niej? Wie ktoś? Quote
Doda_ Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 No właśnie.. co z sunią ?? Kto z was osobiście psinkę widział? lub tą dziewczynę??? a może ma ktos numer tel do niej ? Quote
Doda_ Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Sunia jest pod poznaniem u brata sasiadki Hanan, ta sasiadka jest z fundacji emir. Nie wiadomo czy nadal sunka u niego jest czy nie ale Hanan mowila ze jak spotka sie z sasiadka to zapyta o sunke. Goniu czy masz numer tel. do tej sasiadki ??? Ona jest z fundacji emir.. Quote
GoniaP Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Doda_ napisał(a):Sunia jest pod poznaniem u brata sasiadki Hanan, ta sasiadka jest z fundacji emir. Nie wiadomo czy nadal sunka u niego jest czy nie ale Hanan mowila ze jak spotka sie z sasiadka to zapyta o sunke. Goniu czy masz numer tel. do tej sasiadki ??? Ona jest z fundacji emir.. To znaczy gdzie pod Poznaniem jest sunia? Coś mi się tu nie klei, prawdę mówiąc. Sąsiadka Hanan jest z Emira? Czyli kto to jest? Quote
Recommended Posts