Doda_ Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 "suczka, około pół roku, maść czekoladowa, łagodna, wystraszona, zagłodzona, ktoś chiał ją zabić , ma problem z chodzeniem.. nie wiem co jeszcze napisać. była szczenna no ale po szczeniakac śladu nie ma:placz:" Napisala do mnie Hanan z Caviarni. Suczka sama jest szczeniakiem a ma dzieci...może miała.. bo ślad po szczeniakach zaginąl.. Miała być zabita.. Ma połamane łapy przednie lub wystawione... DT NA CITO!! BLAGAM!! Każda minuta się liczy!! Jest obecnie w Poznaniu Quote
Doda_ Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Mysia_ napisał(a):gdzie ta sunia przebywa? W Poznaniu, na podwórzu z sąsiadami czeka......... Quote
Kasia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Podnoszę bo pilne!!! Z nią do weta trza jesli ma łapy połamane! Quote
Doda_ Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Kasia napisał(a):Podnoszę bo pilne!!! Z nią do weta trza jesli ma łapy połamane! Pewnie, ze koniecznie trzeba, ale gdzie ona ma ZAMIESZKAĆ? Po weta bez dachu nad głową??? :placz: Może hotelik?? Ale czy przyjęliby ranna sunie? Quote
Doda_ Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 ona ma wystawioną miednicę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cholera dt na cito!!!! Quote
Mysia_ Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Koniecznie napisz w tytule, że chodzi o Poznań, trzeba dac znac ludziom z tych okolic! Quote
Kasia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Napisz, że połamana z wystawiona miednicą w Poznaniu na ulicy! Quote
Kasia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Doda a do kliniki jakiejś? Tam mogłaby zostać na noc a pieniążki jakoś uzbieramy! Quote
Mysia_ Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Potrzebni dogomaniacy z Poznania, dlatego koniecznie zmień tytuł! Quote
Doda_ Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Kasia napisał(a):Doda a do kliniki jakiejś? Tam mogłaby zostać na noc a pieniążki jakoś uzbieramy! Hanan zadzwonila do Małgosi - wolontariuszki Emir w Poznaniu (namiary podala nam Anetta, dziękuje!) i za chwilę do niej jedzie!! Quote
Doda_ Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Mysia_ napisał(a):Potrzebni dogomaniacy z Poznania, dlatego koniecznie zmień tytuł! Zmienilam juz! Quote
Kasia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 To czekamy na dalsze wieści! Pisz jak będzie coś potrzeba, pewnie pieniążki trzeba będzie uzbierać... Quote
Doda_ Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Pieniążki na pewno trzeba bedzie uzbierac, ale Hanan teraz pojechala z sunią, podalam jej nr tel i w razie czego napisze... Po wszystkim napewno mi powie jakie będą koszty.... Quote
ANETTTA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Doda_']Hanan zadzwonila do Małgosi - wolontariuszki Emir w Poznaniu (namiary podala nam Anetta, dziękuje!) i za chwilę do niej jedzie!![/quo GONIA P NIGDY NIE ODMAWIA Quote
UeMka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Półroczna... szczenna... Jeśli kogoś kiedyś nie zabije będzie to oznaczało tylko że nie przyłapałam go na takich praktykach... Gonia super dziewczyna więc sunieczka ma fachową pomoc. Oby tylko nie była w stanie beznadziejnym... Quote
supergoga Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Zupełna masakra. Nie moge pomóc domem - wyjeżdżam stale, sama szukałam opieki dla moich zwierzaków. Jeśli będę mogła - to wspomoge finansowo. Dołożę do leczenia suni. Quote
Doda_ Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Dziękuje, ciągle czekam na Hanan, jeszcze jej nie ma... Pójde spac dopiero jak dostane od niej wieści :shake: Kurcze, nie wiem co z tymi szczeniakami, może trzeba będzie poszukać? Moze sunia gdzieś schowała swoje dzieci...???:hmmmm: :cry: Quote
Recommended Posts