Doda_ Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Gosia - można cos zrobic z tym facetem??? Nie mozemy go zostawic w 'spokoju' przeciez o malo nie zabil sunie... Quote
ANETTTA Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Doda_ napisał(a):Gosia - można cos zrobic z tym facetem??? Nie mozemy go zostawic w 'spokoju' przeciez o malo nie zabil sunie... :mad::mad::mad::mad: Quote
szajbus Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Cieszę się,z ę sunia ma domek. Niech szybciutko dochodzi do siebie. Najważniejsze,że to piekło ma za sobą. A temu facetowi , cóz- zrobiłabym to samo. Quote
GoniaP Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Doda_ napisał(a):Gosia - można cos zrobic z tym facetem??? Nie mozemy go zostawic w 'spokoju' przeciez o malo nie zabil sunie... Ja nie mam żadnych danych... Ani faceta, ani oświadczeń świadków, ani raportu od weta. Bez tego nic nie da się zrobić. Quote
ANETTTA Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 dziewczyny czy da sie cos jeszcze załatwic aby gnoja usadzic na dupie aprzynajmniej postraszyc ....chociaz czy taki menel sie bedzie bac Quote
Doda_ Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Gosiu czy moglabys porozmawiać z Hanan przez tel o tego faceta? Ta sprawe nie mozemy zostawić.. Szkoda ze jestem az tak daleko.. Quote
UeMka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Bałby się jakby mu wparowało do tej meliny czterech panów z karczyskami i glacami. :angryy: Takim podłym stworzeniem może być tylko człowiek... Quote
GoniaP Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Doda_ napisał(a):Gosiu czy moglabys porozmawiać z Hanan przez tel o tego faceta? Ta sprawe nie mozemy zostawić.. Szkoda ze jestem az tak daleko.. Nie mam jej numeru. Quote
Doda_ Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 UeMka napisał(a):Bałby się jakby mu wparowało do tej meliny czterech panów z karczyskami i glacami. :angryy: Takim podłym stworzeniem może być tylko człowiek... Masz calkowita racje :-(:shake: Quote
Doda_ Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 GoniaP napisał(a):Nie mam jej numeru. To poproszę hanan o nr tel Quote
GoniaP Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Doda, zmień tytuł wątku... Sunia wcale nie ma domu... Jest na dt... Nie ma diagnozy weta tak naprawdę. Nic nie jest tak różowe jak napisała Hanan.... Quote
Doda_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 GoniaP napisał(a):Doda, zmień tytuł wątku... Sunia wcale nie ma domu... Jest na dt... Nie ma diagnozy weta tak naprawdę. Nic nie jest tak różowe jak napisała Hanan.... To ta sunia na zdjęciu? Jak to - na dt ?? Udalo ci sie skontaktowac z tą /nie wiem kto to byl/ dziewczyna z fundacji? Hanan - dlaczego mowilas ze na DS ?? :shake: Quote
GoniaP Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Zadzwoniła do mnie dziś Pani zaangażowana w sprawę... Generalnie nic z relacji hanan nie jest prawdą... Sunia jest w dt... Sunia nie miała rtg ani innych badań, w zasadzie jest niezdiagnozowana. Przebywa w dt pod Poznaniem i nie ma tam specjalistycznej opieki. Dt nie może jej dłużej trzymać. Poszukiwany jest pilnie inny dt albo ds. Podjadę tam i spróbuję coś zdziałać. :shake: Wkurza mnie fakt, że nie postąpiono zgodnie z moimi wskazówkami, wtedy, tego wieczoru. Mielibyśmy obdukcję, mielibyśmy możliwość oskarżenia kata. A tak??? Mamy tylko problem....:-( Quote
Doda_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Jak dobrze, ze jestes... prosze jedz tam... biedna sunia.. :placz: domku gdzie jestes?? PS zdjecia sa potrzebne do ogl Quote
Doda_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 gosiu wyslalam ci pw i zmienilam tytul, moze byc ? ide spac bede jutro rano, dobranoc! Quote
milcia17 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Podnoszę biedaka... Potrzebny dla suni pomoc!!!!!! :( Quote
Doda_ Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 gosiu a wiesz moze jakiej wielkosci jest ta sunia? jakie imie jej dac??:hmmmm: Quote
GoniaP Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Doda_ napisał(a):gosiu a wiesz moze jakiej wielkosci jest ta sunia? jakie imie jej dac??:hmmmm: Amstaffka??? Może nazwijmy ją umownie Passa? Quote
Kasia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Poproście Moda o przeniesienie wątku bo cały czas jest w Juz w nowym domu. Jest szansa na jakieś zdjecia suni? Quote
Doda_ Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='GoniaP']Amstaffka??? Może nazwijmy ją umownie Passa? Ok, zaraz napisze w tytule Passa. [quote name='Kasia']Poproście Moda o przeniesienie wątku bo cały czas jest w Juz w nowym domu. Jest szansa na jakieś zdjecia suni? JUż napisalam PW do moda, z prośba zeby przeniosl watek do dzialu adopcje. Co do zdjęc, to gosia chyba zrobi jak pojedzie do suni. Quote
supergoga Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Zanim dowiedziałam się, że jest pod patronatem GoniP miałam telefon w jej sprawie. Pisałam wstępnie do Doddy, bo wiem, że zajmuje się astkami i pomogła naszym nie raz. Miałam jej wysłać info o suni. Może Ich Fundacja ma miejsce dla niej. Ale to tylko luźna propozycja. Quote
GoniaP Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 supergoga napisał(a):Zanim dowiedziałam się, że jest pod patronatem GoniP miałam telefon w jej sprawie. Pisałam wstępnie do Doddy, bo wiem, że zajmuje się astkami i pomogła naszym nie raz. Miałam jej wysłać info o suni. Może Ich Fundacja ma miejsce dla niej. Ale to tylko luźna propozycja. Gońku, a co to znaczy, że sunia jest pod moim patronatem?:cool1: Wczoraj dzwoniła do mnie Pani Basia D. która prosiła o pomoc... To tyle... Jeśli masz jakiekolwiek pomysły, wdrożmy je, bo ja nie mam złotego środka ani czarodziejskiej różdżki by jej pomóc na już :-( Quote
supergoga Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Goniu, to nie było złośliwe. Nie unoś się proszę. Basia D dzwoniła do mnie w sprawie suni i ja skojarzyłam, że juz się nią zajęłaś - bowiem coś takiego czytałam gdzies na wątku. Zmylił mnie wiek, bo czytałam o szczeniaku a chodzi o dorosłą suke. Myślałam, że może to inna sprawa i napisałam na wątku jednego z naszych astków - że mamy kolejny przypadek potrzebujący pomocy. Basia D sprawdziła, zadzwoniła do Ciebie no i się okazało., że to ten sam pies. Więc żeby nie prowadzic sprawy dwukierunkowo - potwierdziłam, że napiszę na wątku co czynię właśnie. Żeby założyć jej tu wątek z fotkami i wysłać do Doddy - może obejma ją pomoca, bo ona potrzebuje miejsca i pomocy. Quote
GoniaP Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 supergoga napisał(a):Goniu, to nie było złośliwe. Jakoś Ciebie o złośliwość nie podejrzewam :lol: Mam problem zdrowotny z którym walczę i pracuję na pół gwizdka... Jeśli jutro poczuję się lepiej, postaram się tam podjechać. A może wtedy pojechałabyś ze mną? Zrobiłybyśmy zdjęcia, zorientowały w sytuacji, no bo asty to nie moja specjalność, i w zasadzie się ich boję :roll::oops: Quote
Recommended Posts