Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bede bardzo wdzieczna ciotka
facet twierdzi, ze matka szczeniat wyglada jak jakis mix boksera tylko wieksza i bardziej masywna...oczywiscie szczeniak jest z gieldy
wiec to moze byc wszystko i nic tak naprawde
dobrze byloby gdyby poszedl do kogos z pojeciem o tego typu psach

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo prosze, ja nie moge sie doczekac az sie stad wyprowadze, znalezli sobie punkt zrzutu niechcianych psow :shake: jeszcze bezczelnie mi chore podrzucaja, jakbym miala miliony zeby je leczyc
my mamy za blokiem laki i lasek kabacki i tam tez sobie ludzie robia strefe zrzutu, beznadzieja

Posted

dzodzo napisał(a):
jeszce przyszedł mi na myśl bullmastiff-bo jednak tosy chyba nie mają takich czarnych znaczeń?

maja, maja ciotka, sprawdzalam wczoraj, tyle, ze ona ma dosc krotkie uszka

ona jest taka mlodziutka, jak idzie to sie nogi uginaja po nia jeszcze wywala sie, taki malutki waleczek z mamusia powinna byc
ta noga ogolona do pobierania krwi okropnie wyglada, mam nadzieje, ze to szybko zarosnie

Posted

na molosach nie ma, jak mozesz wrzuc prosze w ogolne adpcje bo nie bede czarowala, ze wiem do czego toto podobne bo nie mam pojecia :eviltong:

prosze o dopiske w ogloszeniach, ze preferowane domki z Warszawy i odbior osobisty

Posted

dziekuje :Rose::Rose::Rose:
ja ostatnio tak gonie resztkami, ze wszystkie koszty weterynaryjne kaze zwracac adoptujacym, poprostu nie stac mnie na takie "prezenty":shake: wiem, ze to zenujace ale co mam zrobic? zrezygnowac z tymczasu?

Posted

moze cos w stylu:
sliczna suczka mix molosa - w typie ddb lub tosy do adopcji
wiek 5 tyg, odrobaczona, odpchlona i odkleszczona
sunia zostala porzucona przez wlascicieli
bedzie dosc duza, conajmniej srednia
karmiona sucha karma

Posted

będę ja reklamować fanom molosów , jak załatwię bazarki na bf to postaram sie jeszcze coś wystawić na Ineczkę,finansowo jak większość z nas też jestem w dołku...przepraszam
malutka strasznie mi się podoba i w jakis sposób chciałabym pomóc kluseczce.

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
będę ja reklamować fanom molosów , jak załatwię bazarki na bf to postaram sie jeszcze coś wystawić na Ineczkę,finansowo jak większość z nas też jestem w dołku...przepraszam
malutka strasznie mi się podoba i w jakis sposób chciałabym pomóc kluseczce.

ciotka ja bardzo serdecznie dziekuje za kazda pomoc, bardzo doceniam :Rose:
czasem mi tylko nerwy na to wszystko puszczaja i zaczynam marudzic :evil_lol:

Posted

5kg w tym wieku... To gigant będzie! Przecudna :loveu:

Moim zdaniem to może być np mastiff angielski, bullmastiff(ale to bardzo wątpliwe ich się u nas praktycznie nie hoduje, a co dopiero podrzuca pod drzwi) na tosę wydaje mi się, że za małe uszy. Ale równie dobrze, to może być śliczny mix :cool3: