GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 bede bardzo wdzieczna ciotka facet twierdzi, ze matka szczeniat wyglada jak jakis mix boksera tylko wieksza i bardziej masywna...oczywiscie szczeniak jest z gieldy wiec to moze byc wszystko i nic tak naprawde dobrze byloby gdyby poszedl do kogos z pojeciem o tego typu psach Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 dzieki wielkie - im szybciej ona pojdzie "do siebie" tym lepiej Quote
Folen Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 GameBoy gdyby były potrzebne ogłoszenia, to ja mogę powrzucać trochę. Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 bardzo prosze, ja nie moge sie doczekac az sie stad wyprowadze, znalezli sobie punkt zrzutu niechcianych psow :shake: jeszcze bezczelnie mi chore podrzucaja, jakbym miala miliony zeby je leczyc my mamy za blokiem laki i lasek kabacki i tam tez sobie ludzie robia strefe zrzutu, beznadzieja Quote
Folen Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 To napisz mi namiary na siebie, to dziś powrzucam ogłoszenia o malcu. Quote
dzodzo Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 jeszce przyszedł mi na myśl bullmastiff-bo jednak tosy chyba nie mają takich czarnych znaczeń? Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [email protected] 519 790 313 chociaz wolalabym tylko telefon jeszcze w dodatku to sunia, kolejna sterylka do pilnowania :roll: niunia ma na imię Inka :loveu: bo z tego marudzenia zapomnialam dodac:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 dzodzo napisał(a):jeszce przyszedł mi na myśl bullmastiff-bo jednak tosy chyba nie mają takich czarnych znaczeń? maja, maja ciotka, sprawdzalam wczoraj, tyle, ze ona ma dosc krotkie uszka ona jest taka mlodziutka, jak idzie to sie nogi uginaja po nia jeszcze wywala sie, taki malutki waleczek z mamusia powinna byc ta noga ogolona do pobierania krwi okropnie wyglada, mam nadzieje, ze to szybko zarosnie Quote
Inez de Villaro Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 wkleiłam ...na tamto forum zaglada sporo fascynatów molosa...i ludzi poszukujących psa...przekleję jeszcze na molosy chyba że juz jest? Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 na molosach nie ma, jak mozesz wrzuc prosze w ogolne adpcje bo nie bede czarowala, ze wiem do czego toto podobne bo nie mam pojecia :eviltong: prosze o dopiske w ogloszeniach, ze preferowane domki z Warszawy i odbior osobisty Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Inez de Villaro napisał(a):wkleiłam na ddb :( nie może być? jak najbardziej moze byc, bardzo dziekuje :loveu: Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Inez de Villaro napisał(a):dobra...jest i na ogólnym też! gdyby ktos jeszcze gdzies malucha wystawil prosze o info, w sensie nazwy domeny Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 dziekuje :Rose::Rose::Rose: ja ostatnio tak gonie resztkami, ze wszystkie koszty weterynaryjne kaze zwracac adoptujacym, poprostu nie stac mnie na takie "prezenty":shake: wiem, ze to zenujace ale co mam zrobic? zrezygnowac z tymczasu? Quote
Folen Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Jeszcze mam pytanie co wrzucić w treść ogłoszenia? Bo zazwyczaj mam z tym problem :/ Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 moze cos w stylu: sliczna suczka mix molosa - w typie ddb lub tosy do adopcji wiek 5 tyg, odrobaczona, odpchlona i odkleszczona sunia zostala porzucona przez wlascicieli bedzie dosc duza, conajmniej srednia karmiona sucha karma Quote
Inez de Villaro Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 będę ja reklamować fanom molosów , jak załatwię bazarki na bf to postaram sie jeszcze coś wystawić na Ineczkę,finansowo jak większość z nas też jestem w dołku...przepraszam malutka strasznie mi się podoba i w jakis sposób chciałabym pomóc kluseczce. Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Inez de Villaro napisał(a):będę ja reklamować fanom molosów , jak załatwię bazarki na bf to postaram sie jeszcze coś wystawić na Ineczkę,finansowo jak większość z nas też jestem w dołku...przepraszam malutka strasznie mi się podoba i w jakis sposób chciałabym pomóc kluseczce. ciotka ja bardzo serdecznie dziekuje za kazda pomoc, bardzo doceniam :Rose: czasem mi tylko nerwy na to wszystko puszczaja i zaczynam marudzic :evil_lol: Quote
sugarr Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 5kg w tym wieku... To gigant będzie! Przecudna :loveu: Moim zdaniem to może być np mastiff angielski, bullmastiff(ale to bardzo wątpliwe ich się u nas praktycznie nie hoduje, a co dopiero podrzuca pod drzwi) na tosę wydaje mi się, że za małe uszy. Ale równie dobrze, to może być śliczny mix :cool3: Quote
Inez de Villaro Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 mastiw angielski!!!!TAK...najbardziej podobna:) GB - rozumiem...tzrymaj się! Quote
Recommended Posts