agat21 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Przeleję cosik na Stowarzyszenie w tym tygodniu na konto leczenia i utrzymania Barona.. dajcie znać, jak tylko bedzie cos wiadomo o łapkach i uszach Quote
eliza_sk Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Gajowa, bardzo dziękujemy za wpłatę 50 zł na konto Barona. Quote
Fiona.22 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Baron potrzebuje wsparcia finansowego na leczenie i hotelik. Bardzo dziękuje za wpłaty dla niego :loveu: Quote
erka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Podnosimy z prośbą o pomoc na leczenie i utrzymanie. A to wszystko trochę potrwa, bo Baron po roku błąkania się , przeganiania przez ludzi, jest tak przerażony i nieufny, że potrzebuje czasu,żeby dojść do formy psychicznej i fizycznej. Quote
GoskaGoska Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ja moze cos dam na bazarek, bo niestety muszę najpierw na raty na kredyt uzbierac, zeby wiedziec czy mogę dac jakąś kasę. Na dnia napiszę co bym mogla przekazac. Quote
Potter Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Baron robi małe postępy. 2 dni temu w ogóle nie chciał wyjść z boksu, wczoraj się czaił z pół godziny, ale w końcu wyszedł, wysikał się i od razu wrócił. Dzisiaj wyszedł już chętnie i pobiegał dłużej. Nadal jednak jest niezmiernie bojaźliwy, daje do siebie podejść najwyżej na 1 metr, a potem rozpłaszcza się na ścianie i łypie tak, że nie wiadomo, co dalej zrobi... Ładnie je, szczeka na inne psy. Dzisiejsze zdjęcia Barona: Quote
Potter Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Zobaczymy - jeśli nic się nie zmieni, to w przyszłym tygodniu będę musiała zamówić weta do azylu. Quote
GoskaGoska Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 jejku jaki on piękny a zarazem biedy. Mam nadzieję, ze szybko zrozumie, ze w tym miejscu chce mu się tylko pomoc. Proszę o szacujcie ile będzie kosztowac jego lecznie. Quote
Potter Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Nic nie napiszę teraz bliżej nt kosztów wet. Może być zdjęcie rtg, czyszczenie uszu i jakieś antybiotyki to na pewno, może sterydy na stawy... Później się okaże. Quote
haniamaj1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jest przepiękny,ale za razem biedny i przestraszony.:-( Quote
eliza_sk Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Baron na allegro: http://www.allegro.pl/item397732656_owczarek_wykonczony_12mies_tulaczka_pomoz_mu.html Wystawiłam go na małopolskę, świętokrzyskie, śląskie i mazowieckie. Trzymamy kciuki, dziś, albo jutro reszta ogłoszeń. Baron jest na: 09.07.2008 allegro (małopolska, świętokrzyskie, mazowieckie, śląskie) ale gratce (świętokrzyskie) pinesce (małopolska, świętokrzyskie, mazowieckie, śląskie) gumtree (warszawa, krakow, katowice) kupiepsa.pl (mazowieckie, małopolskie, śląskie, świętokrzyskie) pajeczyna (Kraków) adopcjapsa.pl (małopolska, mazowieckie, śląsk, świętokrzyskie ) swietokrzyskie.schronisko.net adopcje.org dwukropek (katowice, kielce, kraków, warszawa, wrocław) psy.pl eoferty.com 10.07.2008 e-zwierzak.pl Quote
saga_86 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Przepiękny jest Baron:loveu: I jakie ma spojrzenie:loveu: Quote
GoskaGoska Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ale eliza czy ty myslisz , ze on nadaję się do adpocji - nie wiem czy ma sens robic mu juz ogloszenia. narazie to chyba musi się trochę oswoic i podleczyc. Przynajmniej takie jest moje zdanie Quote
erka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Taki piękny pies błąkał się przez rok i to w miejscowości, gdzie dużo ludzi z Kielc przyjeżdża, bo jest tam zalew i działki wypoczynkowe i nikt mu wcześniej nie pomógł:cool1::mad:. Quote
eliza_sk Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 to tyle ogłoszeń na dziś, oby ktoś się zainteresował biedakiem. Z "moich stron" nie wstawiłam go tylko na ojej.pl, kupsprzedaj. pl, bo mieli jakąś przerwę techniczną. Quote
*Gajowa* Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jaki on jest smutny... Baronku nie martw się będzie dobrze. Quote
GoskaGoska Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Mogę zrobic dla niego bazarek choc nigdy nie robilam jeszcze :( więc nie wiem jak mi wyjdzie . Quote
DuDziaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jakbyś miała jakieś problemy to oferuje swoją pomoc ;) Eliza tez doświadczona w bazarkach zresztą :lol: Quote
eliza_sk Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ja bardzo chętnie w bazarku pomogę, tylko w sobotę wyjeżdżam, wracam 20 lipca. Potem jestem do dyspozycji. Quote
GoskaGoska Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 juz zrobilam tylko cioteczki go podnoscie , zeby gdzies na koniec nie zlecial: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115670 A mam pytanie gdzie się tytuł edytuje , bo chcialam dodac rozmiar Quote
DuDziaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Admin zabral nam edycje postow :cool3: Wiec teraz teraz zeby cos edytowac musisz prosic Moda :loveu: Cudownie no nie :loveu: Quote
eliza_sk Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='GoskaGoska']juz zrobilam tylko cioteczki go podnoscie , zeby gdzies na koniec nie zlecial: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115670 A mam pytanie gdzie się tytuł edytuje , bo chcialam dodac rozmiar Anie przywrócono edycji na bazarkach ??? Musisz wejść w edycję pierwszego postu, jak otworzy Ci się okno edycji to -idź do zaawansowanych i tam będziesz mogła edytować tytuł. Napisałam Ci pw ws. numeru konta;) Quote
ewelinka_m Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 na bazarkach i pwp już jest opcja edytowania :eviltong: jaki Baronek jest piękny :loveu: i tyle czasu samotnie porzucony... Quote
Recommended Posts