Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnosimy z prośbą o pomoc na leczenie i utrzymanie.
A to wszystko trochę potrwa, bo Baron po roku błąkania się , przeganiania przez ludzi, jest tak przerażony i nieufny, że potrzebuje czasu,żeby dojść do formy psychicznej i fizycznej.

Posted

Baron robi małe postępy. 2 dni temu w ogóle nie chciał wyjść z boksu, wczoraj się czaił z pół godziny, ale w końcu wyszedł, wysikał się i od razu wrócił. Dzisiaj wyszedł już chętnie i pobiegał dłużej. Nadal jednak jest niezmiernie bojaźliwy, daje do siebie podejść najwyżej na 1 metr, a potem rozpłaszcza się na ścianie i łypie tak, że nie wiadomo, co dalej zrobi...
Ładnie je, szczeka na inne psy.

Dzisiejsze zdjęcia Barona:

Posted

Nic nie napiszę teraz bliżej nt kosztów wet. Może być zdjęcie rtg, czyszczenie uszu i jakieś antybiotyki to na pewno, może sterydy na stawy... Później się okaże.

Posted

Baron na allegro:
http://www.allegro.pl/item397732656_owczarek_wykonczony_12mies_tulaczka_pomoz_mu.html

Wystawiłam go na małopolskę, świętokrzyskie, śląskie i mazowieckie. Trzymamy kciuki, dziś, albo jutro reszta ogłoszeń.

Baron jest na:
09.07.2008
allegro (małopolska, świętokrzyskie, mazowieckie, śląskie)
ale gratce (świętokrzyskie)
pinesce (małopolska, świętokrzyskie, mazowieckie, śląskie)
gumtree (warszawa, krakow, katowice)
kupiepsa.pl (mazowieckie, małopolskie, śląskie, świętokrzyskie)
pajeczyna (Kraków)
adopcjapsa.pl (małopolska, mazowieckie, śląsk, świętokrzyskie )
swietokrzyskie.schronisko.net
adopcje.org
dwukropek (katowice, kielce, kraków, warszawa, wrocław)
psy.pl
eoferty.com

10.07.2008
e-zwierzak.pl

Posted

Ale eliza czy ty myslisz , ze on nadaję się do adpocji - nie wiem czy ma sens robic mu juz ogloszenia. narazie to chyba musi się trochę oswoic i podleczyc. Przynajmniej takie jest moje zdanie

Posted

Taki piękny pies błąkał się przez rok i to w miejscowości, gdzie dużo ludzi z Kielc przyjeżdża, bo jest tam zalew i działki wypoczynkowe i nikt mu wcześniej nie pomógł:cool1::mad:.

Posted

to tyle ogłoszeń na dziś, oby ktoś się zainteresował biedakiem. Z "moich stron" nie wstawiłam go tylko na ojej.pl, kupsprzedaj. pl, bo mieli jakąś przerwę techniczną.

Posted

[quote name='GoskaGoska']juz zrobilam tylko cioteczki go podnoscie , zeby gdzies na koniec nie zlecial:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115670
A mam pytanie gdzie się tytuł edytuje , bo chcialam dodac rozmiar

Anie przywrócono edycji na bazarkach ??? Musisz wejść w edycję pierwszego postu, jak otworzy Ci się okno edycji to -idź do zaawansowanych i tam będziesz mogła edytować tytuł. Napisałam Ci pw ws. numeru konta;)