Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talcott napisał(a):
To co - znowu bedę nudna i powiem, że Jesteś Kochanaaaaa!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

mam tylko nadzieje ze Widmo szybko znajdzie domek bo w koncu nas zanudzisz :diabloti::diabloti:

Posted

Widmo dzisiaj pojadł kiełbaski, nawet kilka azy wziął z ręki kawałek. Jest bardzo nieufny, boi sie innych psów. Myślę ,że sporo pracy nad nim trzeba.
No i co się okazało, że on ma dopiero ok 5 lat! Przynajmniej tak wynika z papierów, tak został oceniony.

Aha, dokładnie 26 sieprnia minęło 2 lata jak trafił do schroniska...

Posted

Ściany chronu są przesiąknięte strachem i agresją, dlatego sie bał.
Uważam, że nie wolno go izolować od innych psów, ale również nie należy go zachęcać do zabawy z nimi. Jemu potrzeba wyrozumiałych towarzyszy, spokoju i czasu...
Psy "wycofane" lepiej socjalizują się w miejscach, w których się dużo dzieje.
Pani Iwona ma jeszcze jakieś zwierzaki ?

Posted

Iwona ma yorka, sunię, która jest absolutnie pacyfistką. Nie wywołuje draki, zaczepiona ucieka, jest podobno spokojna i grzeczna, ale bawić się lubi.
U Iwony w domu na pewno sporo się dzieje, pies nie będzie na pewno zostawał sam na całe dnie, Iwona studiuje jeszcze i mieszka razem ze współlokatorami, więc towarzystwa mu nie zabraknie,

Posted

Ale super by było.
Iwona mi pisała, że jakiś kolega się zaoferował że 100 km poza Zieloną Górę moze wyjechać po psa. Tylko że ona jest uzależniona od niego i jego pracy. Zapytam więc czy czwartek by pasował.

O której będziesz w Łodzi w czwartek ?
Będziesz przejeżdżac przez Pabianice czy raczej nie w tą strone?

Posted

Madzik, tytuł dobry, poraża, a przecież o to chodzi. :)
Tym bardziej gdy ktoś spojrzy, dostrzeże, że te pieski wcale nie są brzydkie i zacznie o nich myśleć...

Swoją drogą- gdzieś mi umknął Krówek, myślałam, że on już w domu...:shake: