zekiye Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ale ja także uprzedzałam tate, że taka jest procedura adopcji, że ktoś zaufany będzie chciał sprawdzić nowy dom i tata to rozumie. będę z nim dzisiaj rozmawiała to wieczorkiem zdam relacje. myślę, że jesteśmy na finiszu :) a ja zostanę szczęśliwą ciotką, która będzie miałą relacje o psie z pierwszej ręki i która bedzie miała przyjemność opiekować się Misiem podczas ojcowskiego urlopu. i na pewno będę go widywać w weekendy bo tata mieszka niedaleko. Quote
Edi100 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 xxxx52 napisał(a):zekiye-:kciuki::kciuki: Ja też zaciskam! Quote
irysek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ja tez zaciskam kciuki, zacierajac rece na podroz do wawy :) hihi, tylko ta kapiel majkela mnie przeraza, czy mnie nie zje hihi... Quote
zekiye Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Irysku, tata pyta kiedy mogłabyś przywieźć psa do Wawy gdyby się ostatecznie zdecydował ? w jakim czasie ? no bo na pewno masz swoje zajęcia i swoje plany. a może go nie kąp tylko tata już to zrobi, ja mu chętnie pomogę :) no chyba, że majkel tak śmierdzi, że ciężko będzie z nim podróżować jednym samochodem :) Quote
irysek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 na pewno nie umre ze smrodu w aucie hehe. a czy smierdzi to nie wiem, bo w schronie niezbyt ladnie pachnie, wiec nie umiem ocenic czy to tez od majkela. mam swoje zajecia, ale psa moge w dowolnej chwili dowiezc :) im szybciej tym lepiej. inne pieski by na tym skorzystaly. a majkel jest boski. tato moze byc pozniej na siebie zly, ze tak dlugo sie zastanwail i majkel stracil w schronie kolejny tydzien hihi. kochana psiulka. ja po zdjeciach go za takiego nie uwazalam. dopiero jak pojechalam do schronu wyszlam z nim, mialam z nim stycznosc. zdjecia to tylko polowa jego zalet, na zywo jest boski. Quote
zekiye Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 to ja już oficjalnie mogę powiedziec, że tata powiedział TAK !!!!! :) Irysek, wysyłam Ci na PW numer telefonu. Quote
zekiye Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ja też się cieszę, tym bardziej, że będę miała kontakt z majkelem :) Quote
Edi100 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 zekiye napisał(a):to ja już oficjalnie mogę powiedziec, że tata powiedział TAK !!!!! :) Irysek, wysyłam Ci na PW numer telefonu. O raju, jak wspaniale!:multi::multi::multi::multi: Quote
epe Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Zekiye jest przykładem na to,że jak się człowiek uprze to osiąga cel!:lol: Quote
zekiye Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 uparłam się też na znalezienie domu dla Lolka i nie zamierzam się poddac :) Quote
epe Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Trzymam kciuki,aby i to się udało! Masz dar przekonywania!:lol: Quote
zekiye Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 epe, wierz mi, że myslę o Lolku cały czas i pracuję nad domem także dla niego Quote
zekiye Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Irysek zniknął i chyba jeszcze nie wie, że tata się zgodził adoptować psa. Irysek, czekamy na kontakt w sprawie możliwości transportu majkela, bo już nie możemy się go doczekać. dzisiaj podałam dane taty Agnieszce (Visenna) Quote
Edi100 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 zekiye napisał(a):Irysek zniknął i chyba jeszcze nie wie, że tata się zgodził adoptować psa. Irysek, czekamy na kontakt w sprawie możliwości transportu majkela, bo już nie możemy się go doczekać. dzisiaj podałam dane taty Agnieszce (Visenna) Irysek na pewno sie pojawi:evil_lol: Quote
zekiye Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 wiem, tylko znowu siedzę jak na szpilkach bo nie mogę się doczekać, kiedy pies będzie w Warszawie :) Quote
Edi100 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 zekiye napisał(a):wiem, tylko znowu siedzę jak na szpilkach bo nie mogę się doczekać, kiedy pies będzie w Warszawie :) Mogę podac Ci na pw numer Iryska:) Quote
irysek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 edi, wiesz co, nie powinno sie podawac czyjegos nr bez jego zgody. juz jestem. codziennie jestem na dogo. zekije czy twoj tato teraz spi juz? dzisiaj sporo robila, musialam spr dom dla sunki, ktora bede wiozla z wawy do wrocka, obmyslalam trase, by pomoc jak najwiekszej ilosci zwierzakow. i tak przejade przez pol polski... ale zrobie duzo dobrego. a wyspie sie po smierci. Quote
zekiye Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 przepraszam za brak cierpliwości, domyślam się, że irysek byla zajęta skoro się nie odzywała. już sprawdzam czy tata nie śpi Quote
zekiye Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 tata nie śpi i możesz śmiało dzwonić irysek - pytałam Quote
irysek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 telefon wykonalam, pan bardzo mily i rozsadny. zrobi wszystko by majkelowi bylo super. ustallismy, ze kupi mu szelki (bo majkel na smyczy musi sie nauczyc chodzic), bedzie mial super poslanko. zawozac go zobacze jak bedzie mu sie zylo w nowym domu i w jakich warunkach. wkleje oczywiscie pare jego zdjec z akcji i z nowego domu :) (jak "tato" pozwoli, to z nowym wlascicielem hihi). majkel przed wyjazdem zostanie wykapany, wyczesany. jedna noc spedzi chyba u nas. bo nie marzy mi sie wstawac o 6ej, zeby zajechac do schronu, kapac i czesac go na gwalt i jechac na zbity pysk przez cala polske z autem pelnym zwierzakow. dlatego nazajutrz wyruszymy po nowe zyciu dla majkela. mamusiu jak sie ciesze, to nawet sobie nie zdajecie z tego sprawy. a majkel nie wie co sie szykuje. mam nadzieje, ze ladnie jezdzi autem, bo bede jechac sama... Quote
Edi100 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 irysek napisał(a):edi, wiesz co, nie powinno sie podawac czyjegos nr bez jego zgody. juz jestem. codziennie jestem na dogo. zekije czy twoj tato teraz spi juz? dzisiaj sporo robila, musialam spr dom dla sunki, ktora bede wiozla z wawy do wrocka, obmyslalam trase, by pomoc jak najwiekszej ilosci zwierzakow. i tak przejade przez pol polski... ale zrobie duzo dobrego. a wyspie sie po smierci. Oczywiście, najpierw zapytałabym Cię o zgodę:evil_lol: Quote
Recommended Posts