Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka

Powiem TAK [b] wcale[/b] nie musi być wystawowy (jeżeli wogóle będzie) :cry:

Jeżeli będzie kotecek to kastrat , jeżeli ona - cka - to sterylizowana

Właśnie zagościł na moim pulpicie birmańczyk , a mój małżonek zapytał a co to za kot i kiedy będzie.

2 dni nie było go w domu i jest przekonany , że już zamówił tylko nie wie kiedy i co??? :lol:

I jak przekonać mężczyznę , że" nie zamawiałam, że nic nie kombinuję i że go tylko kocham (co mu notorycznie ppowtarzam)

On swoja nowo zakupioną rzeczą cieszy się niepomiernie. A ja się cieszę z nim. :lol:

A na kotecki będę zerkać sobie mimochodem

Patka czy twój był zakupiony na giełdzie łódzkiej??

[b]PRZECIW[/b] kotu

- mam dwie wolno latające falistki
- mąż jest alergikiem astmatycznym
- moja ukochana teściowa boi się kotów, nie znosi ich

tak , że z zakupem to raczej ciężko będzie.

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem tak Waler podobno rasa syberyjczyki nie alergizuje piszą te newsy ;) na większości stron, on faktycznie ma całkiem inne futerko niż np dachowce czy szyjamy albo persy. Moja kolezanka bardzo uczulona na sieśc kocią stanowczo gwaltowniej reaguje na Lune niz Walerego - coś w tym jest :D
Waley broń bóg nie był kupowany na giełdzie (SORKI ALE JAKOŚ ŹLE MI SIE TE MIEJSCA KOJARZĄ :-? ) Kupiony był bezpośrednio od pani (hodowca to zbyt szumnie) z Rosji :) Ale jest bardzo fajna pani, od której Beata ma Dymka jak bym kiedys w Polsce kupowała Syba to od niej :D
Walery jest kastratem choć czasem załuje, ale tylko czasem :D :wink:
Syberyjczyk nie zachowuje się jak typowy (nie wiem skąd się ciągle biorą te kocie zabobony :evil: ) kot nie drapie, nie niszczy - sama słodycz.
Papuzki ... Walery kocha wszystko co żyje! jeśli weźmiesz kociątko to z pewnością się przyzwyczaji i to bardzo szybko :) patrz koty M10M :D
pozdrawiam pomyśl miłości daje całe tony :D

Posted

A Tu kocie morderstwo a tak naprawde tak subtelnie bawią sie moje zwierzaczki ze sobą ... :wink: :lol: Walery udaje ze spi a Lilith go rozgrzewa ciąg dalszy nie da sie złapac obiektywem tak brykają - ale jakby ktos nie wiedział to Lilith najczęswciej jest w tych zabawach poszkodowana, a nie Walery :lol:

[URL=http://www.imageshack.us][img]http://img198.exs.cx/img198/2218/2502050016qr.jpg[/img][/URL]

Posted

[quote name='adda']Niedługo Beata wróci to i Dymek się pojawi :D[/quote]

[quote name='Patka']Juz się za nimi stęskniłam jak diabli i nowe foty będa :D[/quote]

Wszystkim stęsknionym melduję, że wróciliśmy wszyscy cali i zdrowi, tylko ciut podróżą zmęczeni :D . Jasne że zdjęcia będą, ale pewnie po niedzieli, muszę najpierw dojść do ładu z podróżnym bałaganem :roll: . A i zaległości w czytaniu dogo muszę ponadrabiać, co też pewnie mi się zejdzie :P . Cieszę się, że już jestem z Wami :angel: .

Posted

Jedną, bo ledwo na oczy widzę.
A jeszcze na dodatek przegraliśmy fotki z karty na płytkę tam na miejscu i teraz nic nie moge z nimi zrobić, ani zmniejszyć, ani odwrócić, ani skopiować.

[img]http://img132.exs.cx/img132/7439/okno5vh.jpg[/img]

Posted

No no teraz to się piękny młody kocur zrobił :o :o :o :angel: :angel: :angel: :angel:

Nam bez różnicy czy duże czy małe czy do góry nogami, a jak modkowi się coś nie spodoba to już my coś wymyślimy. :angel: :angel: :angel:

Posted

Beata,nareszcie. Kurcze, ja się przyzwyczajam do ludzi z dgm i jak kogoś zabraknie to się łyso czuję.

Dymek.....no cóż, dzieci nam dorośleją :o
Faktycznie z ogórkami wygląda bardzo korzystnie :lol: :lol:

Posted

Ale miło mi się zrobiło.
Czuję się jakbym po długiej podróży zawinęła wreszcie do portu.
Za zdjęcia już się biorę, pomiędzy rozpakowywaniem, praniem, psiątaniem itp. itd. :roll: :D .

Posted

[quote name='Beata&Poświata']Ale miło mi się zrobiło.
Czuję się jakbym po długiej podróży zawinęła wreszcie do portu.
Za zdjęcia już się biorę, pomiędzy rozpakowywaniem, praniem, psiątaniem itp. itd. :roll: :D .[/quote]

Beata -fotki, fotki - prędziutko :P (a robota nie zając :wink: :P )
pozdrawiam Agnieszka

Posted

Ooo i Aga się znalazła, a ja myślałam,że Ty też juz na dobre przepadłaś

Beata!dośc już sprzątania, ileż można?Ja proszę nie tylko o fotki,ale również o opowieści

Posted

[quote name='urocza ajka']Ooo i Aga się znalazła, a ja myślałam,że Ty też juz na dobre przepadłaś[/quote]
ale miło :P :angel: warto było ciut przepaść :P :P :P

[quote name='ajka']Beata!dośc już sprzątania, ileż można?Ja proszę nie tylko o fotki,ale również o opowieści[/quote]

właśnie Beatko, ja tysz czekam :B-fly: