musia Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Patka Powiem TAK [b] wcale[/b] nie musi być wystawowy (jeżeli wogóle będzie) :cry: Jeżeli będzie kotecek to kastrat , jeżeli ona - cka - to sterylizowana Właśnie zagościł na moim pulpicie birmańczyk , a mój małżonek zapytał a co to za kot i kiedy będzie. 2 dni nie było go w domu i jest przekonany , że już zamówił tylko nie wie kiedy i co??? :lol: I jak przekonać mężczyznę , że" nie zamawiałam, że nic nie kombinuję i że go tylko kocham (co mu notorycznie ppowtarzam) On swoja nowo zakupioną rzeczą cieszy się niepomiernie. A ja się cieszę z nim. :lol: A na kotecki będę zerkać sobie mimochodem Patka czy twój był zakupiony na giełdzie łódzkiej?? [b]PRZECIW[/b] kotu - mam dwie wolno latające falistki - mąż jest alergikiem astmatycznym - moja ukochana teściowa boi się kotów, nie znosi ich tak , że z zakupem to raczej ciężko będzie. Quote
malawaszka Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 [quote name='musia'][b]PRZECIW[/b] kotu - mąż jest alergikiem astmatycznym [/quote] :( buu to tak jak ja :( ale może nie ma uczulenia na koty??? :) Quote
Patka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Powiem tak Waler podobno rasa syberyjczyki nie alergizuje piszą te newsy ;) na większości stron, on faktycznie ma całkiem inne futerko niż np dachowce czy szyjamy albo persy. Moja kolezanka bardzo uczulona na sieśc kocią stanowczo gwaltowniej reaguje na Lune niz Walerego - coś w tym jest :D Waley broń bóg nie był kupowany na giełdzie (SORKI ALE JAKOŚ ŹLE MI SIE TE MIEJSCA KOJARZĄ :-? ) Kupiony był bezpośrednio od pani (hodowca to zbyt szumnie) z Rosji :) Ale jest bardzo fajna pani, od której Beata ma Dymka jak bym kiedys w Polsce kupowała Syba to od niej :D Walery jest kastratem choć czasem załuje, ale tylko czasem :D :wink: Syberyjczyk nie zachowuje się jak typowy (nie wiem skąd się ciągle biorą te kocie zabobony :evil: ) kot nie drapie, nie niszczy - sama słodycz. Papuzki ... Walery kocha wszystko co żyje! jeśli weźmiesz kociątko to z pewnością się przyzwyczaji i to bardzo szybko :) patrz koty M10M :D pozdrawiam pomyśl miłości daje całe tony :D Quote
Petra_ Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Ej Kocurek co tam wyjadasz :lol: [img]http://img207.exs.cx/img207/2922/bys0rf.jpg[/img] Quote
adda Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Niedługo Beata wróci to i Dymek się pojawi :D Quote
Patka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Juz się za nimi stęskniłam jak diabli i nowe foty będa :D Quote
Patka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 A Tu kocie morderstwo a tak naprawde tak subtelnie bawią sie moje zwierzaczki ze sobą ... :wink: :lol: Walery udaje ze spi a Lilith go rozgrzewa ciąg dalszy nie da sie złapac obiektywem tak brykają - ale jakby ktos nie wiedział to Lilith najczęswciej jest w tych zabawach poszkodowana, a nie Walery :lol: [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img198.exs.cx/img198/2218/2502050016qr.jpg[/img][/URL] Quote
Patka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Malawaszka no wiesz to Walery killer :D :evilbat: Quote
Petra_ Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Pilnuję moich kotów,kiedy jedzą 8) [img]http://img232.exs.cx/img232/3617/zwierzaki9kz.jpg[/img] Quote
Patka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 A sprawdza czy wszystko zjadły :lol: :wink: Quote
Poświata Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 [quote name='adda']Niedługo Beata wróci to i Dymek się pojawi :D[/quote] [quote name='Patka']Juz się za nimi stęskniłam jak diabli i nowe foty będa :D[/quote] Wszystkim stęsknionym melduję, że wróciliśmy wszyscy cali i zdrowi, tylko ciut podróżą zmęczeni :D . Jasne że zdjęcia będą, ale pewnie po niedzieli, muszę najpierw dojść do ładu z podróżnym bałaganem :roll: . A i zaległości w czytaniu dogo muszę ponadrabiać, co też pewnie mi się zejdzie :P . Cieszę się, że już jestem z Wami :angel: . Quote
malawaszka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Beata helloooo :angel: dajjjj chociaż jedną fotecke :P :angel: wakacyjnego Pana Dymka :modla: Quote
Patka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Jestescie w końcu juz myslałam że Was zasypało !!!! Opowiadaj jak było i foty dużżżo fotek plissss :D Quote
souris Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 No Beata nareszice :angel: Właśnie daj foteczkę, chociaż jedną :angel: :angel: :angel: Quote
Poświata Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 Jedną, bo ledwo na oczy widzę. A jeszcze na dodatek przegraliśmy fotki z karty na płytkę tam na miejscu i teraz nic nie moge z nimi zrobić, ani zmniejszyć, ani odwrócić, ani skopiować. [img]http://img132.exs.cx/img132/7439/okno5vh.jpg[/img] Quote
adda Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Ależ mu ogonisko ofutrzało :o Dymek świetnie się komponuje z ogórkami :lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 :o jaaaaaaaa dobrze napisałam że Pan Dymek :o kocisko jak się patrzy zaginęła gdzieś kociakowata "szczenięcość" - wydoroślał nam chłopak :angel: :P :D Quote
souris Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 No no teraz to się piękny młody kocur zrobił :o :o :o :angel: :angel: :angel: :angel: Nam bez różnicy czy duże czy małe czy do góry nogami, a jak modkowi się coś nie spodoba to już my coś wymyślimy. :angel: :angel: :angel: Quote
ajka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Beata,nareszcie. Kurcze, ja się przyzwyczajam do ludzi z dgm i jak kogoś zabraknie to się łyso czuję. Dymek.....no cóż, dzieci nam dorośleją :o Faktycznie z ogórkami wygląda bardzo korzystnie :lol: :lol: Quote
Poświata Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Ale miło mi się zrobiło. Czuję się jakbym po długiej podróży zawinęła wreszcie do portu. Za zdjęcia już się biorę, pomiędzy rozpakowywaniem, praniem, psiątaniem itp. itd. :roll: :D . Quote
aga1215 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Beata&Poświata']Ale miło mi się zrobiło. Czuję się jakbym po długiej podróży zawinęła wreszcie do portu. Za zdjęcia już się biorę, pomiędzy rozpakowywaniem, praniem, psiątaniem itp. itd. :roll: :D .[/quote] Beata -fotki, fotki - prędziutko :P (a robota nie zając :wink: :P ) pozdrawiam Agnieszka Quote
ajka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ooo i Aga się znalazła, a ja myślałam,że Ty też juz na dobre przepadłaś Beata!dośc już sprzątania, ileż można?Ja proszę nie tylko o fotki,ale również o opowieści Quote
aga1215 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='urocza ajka']Ooo i Aga się znalazła, a ja myślałam,że Ty też juz na dobre przepadłaś[/quote] ale miło :P :angel: warto było ciut przepaść :P :P :P [quote name='ajka']Beata!dośc już sprzątania, ileż można?Ja proszę nie tylko o fotki,ale również o opowieści[/quote] właśnie Beatko, ja tysz czekam :B-fly: Quote
Recommended Posts