PATIszon Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Bałwan ma łeb amstaffa O Boszzzz jak z jakiego horrora! Dawaj zdjecia:> Quote
Poświata Posted November 22, 2004 Author Posted November 22, 2004 Też bym zobaczyła :o . Rób zdjęcie póki bałwan sie nie roztopi. Quote
Monik@ Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Psestańta......bałwan już nie żyje! :cry: Ziwerzęta moje go napadły i zmasakrowały. Postaram się o powtórkę. Quote
PATIszon Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Psestańta......bałwan już nie żyje! :cry: Ziwerzęta moje go napadły i zmasakrowały. Postaram się o powtórkę. Widac byl tak ohydny, ze Puma tego nie wytrzymala i go zezarla.... Quote
argo Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Psestańta......bałwan już nie żyje! :cry: Ziwerzęta moje go napadły i zmasakrowały. Postaram się o powtórkę. Widac byl tak ohydny, ze Puma tego nie wytrzymala i go zezarla.... Pati 8) TY ni badź taka mundra. :roll: Mój rudzielec nazarł się sniegu na spacerku i o 4 rano 'poprosił' mnie o spacer. :lol: Quote
Patka Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Monika@ ale mi miło a Lilit i Walery takie dumne chodza jak gwiazdy :D i chcwalą się innym że są na tapecie :wink: pozdrawiam Patka&Lilit i Kooty Quote
Poświata Posted November 22, 2004 Author Posted November 22, 2004 A Dymcio kończy dzisiaj całe 4 miesiące :P :D :P :D :P !!! Quote
aga1215 Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 A Dymcio kończy dzisiaj całe 4 miesiące :P :D :P :D :P !!! :BIG: Quote
Olund Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Wszystkiego naj dla Dymka :BIG: . I oby dalej był takim kochanym kolankowo kanapowym kotkiem. I nie przegonił Cie Beatko zprzed komputerka :wink: I żeby sie nie rozpił za bardzo :drinking: . A tu gratis w postaci foteczki która mi sie strasznie podoba Pozdrawiam :D Quote
aga1215 Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 no i wreszcie Feluś dał głos: "sto lat dla Dymka" (teraz od Felka :wink: ) Quote
Patka Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 A ja jako wlaścicielka sybiraka ze starzem 5 letnim :D życzę Dymkowi a przede wszystkim jego Pani :wink: konkretnie(no oczywiście oprócz 100 lat!): pięknej nieskoltunionej siersci, krótkich pazurków, świeżego oddechu, braku kłopotów (w przyszlości) z pęcherzem :wink: i bezbolesnej kastracji :wink: pozdrawiamy Quote
Poświata Posted November 22, 2004 Author Posted November 22, 2004 Dla wszystkich naszych przyjaciół :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
malawaszka Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 :multi: sto lat dla DYMCIA :laola: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Poświata Posted November 22, 2004 Author Posted November 22, 2004 Zobaczcie co znalazłam!!!!!! Patkowe szczęścia, zdjęcie jest cuuuudne!!!! Quote
malawaszka Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 nooo widziałam je jest booooskie :angel: :angel: :angel: Quote
Murak Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Dymcio 100 lat za następne 4 nie zmieści się w obiektywie pozdrowienia od całej naszej ekipki Quote
ajka Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Wszystkiego dobrego :kociak: ,żeby wyrósl na taką piekność jak Walery,zdrówka i pociechy. Aga 1215, Feluś jest strasznie groźnym kocurem, ma w sobie coś z rysia! Quote
ETM Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Zobaczcie co znalazłam!!!!!!To Puma wychowuje Jerrego? :wink: Quote
aga1215 Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Wszystkiego dobrego :kociak: ,żeby wyrósl na taką piekność jak Walery,zdrówka i pociechy.Aga 1215, Feluś jest strasznie groźnym kocurem, ma w sobie coś z rysia! on tylko sobie ziewnął :P :wink: a z rysia może coś mieć - mieszkamy pod lasem a jego mamusia sobie chodziła, gdzie chciała, zresztą poprzednie pokolenia tysz :wink: Quote
Poświata Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 Zobaczcie co znalazłam!!!!!!To Puma wychowuje Jerrego? :wink:To nie zwierzyniec Moniki, tylko Patki, w postaci Lilit i Walerego :P :D. Murak masz kapitalną ekipę :D :D :D . Felek jest 100% kotem o kocim charakterze, robi co chce, łazi gdzie chce, ale muszę się pochwalić, że mnie się udało go nawet pogłaskać :P :D :P. Zupełne przeciwieństwo Dymka :-? Quote
Patka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Beatko kochana jak ja Ci sie odwdzięczne że moje nieudaczne próby zdjęciowe wciąż poprawiasz :D anioł z Ciebie no ale widomo0 masz sybiraka nie może byc inaczej :wink: o czywiście żartuję ale nadal barrrdzzzoo dziękuję :D pozdrawiam kocio psio maniaków Quote
Poświata Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 :oops: :oops: :oops: Z tym :angel: , to trochę przesadziłaś. Jest parę osób na dogo, które absolutnie by się z tym nie zgodziły. A zdjęcie jak zobaczyłam, to nie mogłam się oprzeć - jest odjazdowe. Koniecznie wstaw go na "pupile". W każdym komputerze jest program Microsoft Paint. Ja w nim robię drobne przeróbki zdjęć, np. świetnie się zmniejsza nawet do rozmiaru emblematu. Spróbuj u siebie :P :D :P . Quote
aga1215 Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Felek jest 100% kotem o kocim charakterze, robi co chce, łazi gdzie chce, ale muszę się pochwalić, że mnie się udało go nawet pogłaskać :P :D :P. Zupełne przeciwieństwo Dymka :-? to Dymka Ci sie nie udało :o :o :o :P :lol: :wink: Quote
Poświata Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 Matko chrzestna, nie łap mnie za słówka :roll: :D . Zupełne przeciwieństwo Dymka odnosi sie oczywiście do charakterków :angel: i :evil: . Dymka raczej parę razy NIE udało mi sie pogłaskać, bo akurat miał coś innego do roboty. A tak usypia i budzi mnie mruczeniem domagając się miziania, układa się na kolankach albo tuż obok, łazi krok w krok żeby tylko nie przegapić czegoś ciekawego. Taki pieseczek w kocim przebraniu :Dog_run: . A Felek, mówiąc krótko jest powsinogą :wink: :P i robi co chce jak prawdziwy kot :wolfie: :D :P :D . Quote
Recommended Posts