Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Psestańta......bałwan już nie żyje! :cry:

Ziwerzęta moje go napadły i zmasakrowały. Postaram się o powtórkę.

Widac byl tak ohydny, ze Puma tego nie wytrzymala i go zezarla....

Posted
Psestańta......bałwan już nie żyje! :cry:

Ziwerzęta moje go napadły i zmasakrowały. Postaram się o powtórkę.

Widac byl tak ohydny, ze

Puma tego nie wytrzymala i go zezarla....

Pati 8)

TY ni badź taka mundra. :roll:

Mój rudzielec nazarł się sniegu na spacerku i o 4 rano 'poprosił' mnie o spacer.

:lol:

Posted

Wszystkiego naj dla Dymka :BIG: .

I oby dalej był takim kochanym kolankowo kanapowym kotkiem.

I nie przegonił Cie Beatko zprzed komputerka :wink:

96086.jpg

I żeby sie nie rozpił za bardzo :drinking:

96087.jpg .

A tu gratis w postaci foteczki która mi sie strasznie podoba

96088.jpg

Pozdrawiam :D

Posted

A ja jako wlaścicielka sybiraka ze starzem 5 letnim :D życzę Dymkowi a przede wszystkim jego Pani :wink: konkretnie(no oczywiście oprócz 100 lat!):

pięknej nieskoltunionej siersci, krótkich pazurków, świeżego oddechu, braku kłopotów (w przyszlości) z pęcherzem :wink: i bezbolesnej kastracji :wink:

pozdrawiamy

Posted

Dla wszystkich naszych przyjaciół :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Wszystkiego dobrego :kociak: ,żeby wyrósl na taką piekność jak Walery,zdrówka i pociechy.

Aga 1215,

Feluś jest strasznie groźnym kocurem, ma w sobie coś z rysia!

Posted
Wszystkiego dobrego :kociak: ,żeby wyrósl na taką piekność jak Walery,zdrówka i pociechy.

Aga 1215,

Feluś jest strasznie groźnym kocurem, ma w sobie coś z rysia!

on tylko sobie ziewnął :P :wink:

a z rysia może coś mieć - mieszkamy pod lasem a jego mamusia sobie chodziła, gdzie chciała, zresztą poprzednie pokolenia tysz :wink:

Posted
Zobaczcie co znalazłam!!!!!!
To Puma wychowuje Jerrego? :wink:

To nie zwierzyniec Moniki, tylko Patki, w postaci Lilit i Walerego :P :D.

Murak masz kapitalną ekipę :D :D :D .

Felek jest 100% kotem o kocim charakterze, robi co chce, łazi gdzie chce, ale muszę się pochwalić, że mnie się udało go nawet pogłaskać :P :D :P. Zupełne przeciwieństwo Dymka :-?

Posted

Beatko kochana jak ja Ci sie odwdzięczne że moje nieudaczne próby zdjęciowe wciąż poprawiasz :D

anioł z Ciebie no ale widomo0 masz sybiraka nie może byc inaczej :wink: o czywiście żartuję ale nadal barrrdzzzoo dziękuję :D

pozdrawiam kocio psio maniaków

Posted

:oops: :oops: :oops: Z tym :angel: , to trochę przesadziłaś. Jest parę osób na dogo, które absolutnie by się z tym nie zgodziły.

A zdjęcie jak zobaczyłam, to nie mogłam się oprzeć - jest odjazdowe. Koniecznie wstaw go na "pupile".

W każdym komputerze jest program Microsoft Paint.

Ja w nim robię drobne przeróbki zdjęć, np. świetnie się zmniejsza nawet do rozmiaru emblematu. Spróbuj u siebie :P :D :P .

Posted
Felek jest 100% kotem o kocim charakterze, robi co chce, łazi gdzie chce, ale muszę się pochwalić, że mnie się udało go nawet pogłaskać :P :D :P. Zupełne przeciwieństwo Dymka :-?

to Dymka Ci sie nie udało :o :o :o :P :lol: :wink:

Posted

Matko chrzestna, nie łap mnie za słówka :roll: :D .

Zupełne przeciwieństwo Dymka odnosi sie oczywiście do charakterków :angel: i :evil: .

Dymka raczej parę razy NIE udało mi sie pogłaskać, bo akurat miał coś innego do roboty. A tak usypia i budzi mnie mruczeniem domagając się miziania, układa się na kolankach albo tuż obok, łazi krok w krok żeby tylko nie przegapić czegoś ciekawego. Taki pieseczek w kocim przebraniu :Dog_run: . A Felek, mówiąc krótko jest powsinogą :wink: :P i robi co chce jak prawdziwy kot :wolfie: :D :P :D .