Jump to content
Dogomania

Schronisko dla zwierząt w Swarzędzu (k. Poznania) - Pierwszy post - aktualizacja!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='jabuba']Cały czas się zastanawiam co zrobić ze stroną internetową schroniska. Ta oficjalna na Psiakach jest od dawna nieaktualizowana. Jest bardzo marną (delikatnie mówiąc) wizytówką schroniska. Wprowadza w błąd potencjalnych zainteresowanych pomocą dla schroniska np co do sposobu przekazywania 1% podatku.
Zobaczyłam, że można stworzyć [U]za darmo[/U] podstronę na schronisko.net
Może warto byłoby rozważy taką możliwość? Co o tym myślicie?[/quote]
mam kontakt z dziewczyną. która prowadzi tę stronę i postaram się coś zmienić do końca miesiąca i też do tego czasu pracuję ale będę w tym czasie starała się jaj najwięcej zrobić.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czy mogę prosić o więcej fotek tego psiurka:
[CENTER][IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/20563063/1/main/479052419d.jpeg[/IMG]
[/CENTER]
Czy to jest sznaucerek? Biały? To rude to brudne czy taki ma kolor sierści?
[CENTER]
[/CENTER]

Posted

[quote name='jabuba']I co? Odezwał się ten facet?[/quote]
uciecha zbyt wczesna dzwoniłam dzisiaj do niego iiii brak odzewu a on sam to słomiany zapał cóż będziemy czekać na następnego:diabloti::angryy:

Posted

[quote name='jabuba']Czy mogę prosić o więcej fotek tego psiurka:
[CENTER][IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/20563063/1/main/479052419d.jpeg[/IMG]
[/CENTER]
Czy to jest sznaucerek? Biały? To rude to brudne czy taki ma kolor sierści?
[CENTER]
[/CENTER]
[/quote]
nie brudne bardziej beżowe jak był obcięty to wyglądał jak sznaucer ciut przedłużony jest to mieszanka z jamnikiem postaram się zrobić trochę zdięć

Posted

miałam na prywacie dogo pytanie o boxera i o więcej wiadomości o nim. nie martw się cierpliwość to cnota w końcu będzie nagrodzona, po prostu musi się rozkręcić

Posted

Powracam do strzyzenia psow. Potrzebna jest maszynka. Osoba, która przyjedzie nie bedzie miala sprzetu. Dobrze jezeli uda sie wykorzystac taką możliwość. Wiec jesli możecie lub znacie kogos kto może udostepnić maszynkę do strzyzenia psów dajcie znać. Sprawa dosyć ważna, do czerwca zostało mało czasu.

Posted

Czy mogę prosić o uaktualnienie pierwszej strony - np. ciągle jest tam Hektor.
I prosiłam o więcej zdjęć i informacji o białym mixie schnauzera.

Posted

zapytam się o maszynkę czy mają, co do mixa sznałcerka i zdięć to narazie mam problem z dojściem do neta jek się uporam to dam sory

Posted

[B]agaga21[/B] nikt inny tego nie zrobi jak my.. w schronisku będziemy w czwartek.. będą aktualne zdjęcia zarówno suni o którą się dopraszasz już długo jak i innych.. póki co - dzisiaj jade do Dixona i Aurorki :roll:

Posted

Myślę, że osoby potencjalnie zainteresowane psem z naszego schroniska może zniechęcić brak kontaktu telefonicznego ze schroniskiem.
Sama kilkukrotnie próbowałam się dodzwonić i niestety nikt nie odbiera. Rozumiem, że pracuje tam mało osób i na pewno są bardzo zajęte i nie mają czasu na pogaduszki, ale w sytuacji, kiedy ze strony internetowej nie można uzyskać aktualnych informacji to pozostaje tylko tel.
Teraz tez jest nagła potrzeba kontaktu i ..... echo :placz:
Kolejny pies stracił szansę :-(

Posted

kilka godzin i juz stracił szanse? :shake:

masz numer do mnie.. trzeba bylo zadzwonić..
694396296 tutaj masz numer do pani pracującej w schronisku.. :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']czy Swarzęd tatuuje psy? albo może wiecie gdzie tatuują - które schroniska - zielony tatuaż czterocyfrowy w uchu[/quote]

W Swarzędzu się nie tatuuje. W Poznaniu tak.

Posted

[quote name='Linka']694396296 tutaj masz numer do pani pracującej w schronisku.. :roll:[/quote]
Dzięki Linka, właśnie ten numer był mi potrzebny. Juz wszystko załatwiłam.
Trzymajcie kciuki...