Jump to content
Dogomania

Schronisko dla zwierząt w Swarzędzu (k. Poznania) - Pierwszy post - aktualizacja!!

Recommended Posts

Posted

Saint czy mógłbyś zaktualizować pierwszą stronę? Nie chciałabym włamywać Ci się bezczelnie na profil, żeby to zrobić :eviltong:
nie ma już psów 1,4,5,13,18..

Lania - dostałam Twoją wiadomość na gadu.. postaram się odpowiedzieć w najbliższym czasie.. mam coś problemy z komputerem ostatnio :shake:
tutaj masz dokładne instrukcje jak wstawiać zdjęcia, aby były widoczne ;)
http://www.dogomania.pl/forum/8359596-post26.html

to są jakies nowe psiątka?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Linka napisał(a):
Saint czy mógłbyś zaktualizować pierwszą stronę? Nie chciałabym włamywać Ci się bezczelnie na profil, żeby to zrobić :eviltong:
nie ma już psów 1,4,5,13,18..

Lania - dostałam Twoją wiadomość na gadu.. postaram się odpowiedzieć w najbliższym czasie.. mam coś problemy z komputerem ostatnio :shake:
tutaj masz dokładne instrukcje jak wstawiać zdjęcia, aby były widoczne ;)
http://www.dogomania.pl/forum/8359596-post26.html

to są jakies nowe psiątka?

pierwszy piesek 2-4 lat oddał go właściciel, jaki powód nie wiem, jest bardzo sympatyczny z lekkim charakterkiem :diabloti:
drugi przyjechał z Mosiny ma około 2-3lat jest bardzo przyjazny i musi być w centrum uwagi, potrafi się dopominać o tą uwagę dyskutując psim głosem, ma charakterystyczne wilcze pazury na lewej tylnej łapie ma dwa na jednym wyrostku:diabloti:
trzecia to sunia sztaforda przywieziona z Lubonia jest już na dogo ale stary właściciel się nie znalazł, jest bardzo sympatyczna lecz nie lubi piesków j suczek ale na siłę się na nie nie rzuca:diabloti:

Posted

lania napisał(a):
kotuś prosiłabym o zdjęcie Hektora z Allegro, rano odszedł tam gdzie ma dobrze jest bez łańcucha i tam gdzie nigdy nie zazna boksu, jest już wolny i szczęśliwy

ale jak to? Co się stało? :placz::placz::placz::placz:

Posted

lania napisał(a):
kotuś prosiłabym o zdjęcie Hektora z Allegro, rano odszedł tam gdzie ma dobrze jest bez łańcucha i tam gdzie nigdy nie zazna boksu, jest już wolny i szczęśliwy

Bardzo mi przykro. Co się stało???

Zmieniłam allegro na briarda/sznaucera.

Jeszcze wstawię husky.

Posted

Jabuba - nie wiem czy masz profil na nk.. linka nie wstawie, bo dogo jakoś dziwnie je generuje i wysyła w kosmos, ale jak wpiszesz w wyszukiwarce - schronisko swarzędz - wyskoczy Ci profil schroniska, na ktorym jest troche zdjęć i opisów.. W razie czego zdjęc mamy więcej dlatego pisz tylko które i powstawiamy..

Posted

Linka napisał(a):
Jabuba - nie wiem czy masz profil na nk.. linka nie wstawie, bo dogo jakoś dziwnie je generuje i wysyła w kosmos, ale jak wpiszesz w wyszukiwarce - schronisko swarzędz - wyskoczy Ci profil schroniska, na ktorym jest troche zdjęć i opisów.. W razie czego zdjęc mamy więcej dlatego pisz tylko które i powstawiamy..

ok. tak zrobię.
Gapa ze mnie, że sama o tym nie pomyślałam :oops:

Posted

Jest chętna osoba do upiększenia :cool3: psów. Może przyjechać i obciąć psie futerka w czerwcu.
Pytanie tylko czy w schronisku jest maszynka, a jak tak to jaka?

Posted

Cały czas się zastanawiam co zrobić ze stroną internetową schroniska. Ta oficjalna na Psiakach jest od dawna nieaktualizowana. Jest bardzo marną (delikatnie mówiąc) wizytówką schroniska. Wprowadza w błąd potencjalnych zainteresowanych pomocą dla schroniska np co do sposobu przekazywania 1% podatku.
Zobaczyłam, że można stworzyć za darmo podstronę na schronisko.net
Może warto byłoby rozważy taką możliwość? Co o tym myślicie?