Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak jedno oko sie przymknie-to widac dwa przeskakujące zajączki:evil_lol:
P.S Po prawie dwóch latach pobytu u nas-Timon -trochę nerwowy, nie lubiący-nie znający zabaw-preferujący spanie w każdej pozycji o każdej porze-odmienił sie zupełnie za sprawą małej . To pies, który na dzień dobry ugryzł mojego faceta w twarz, warczal na moje dzieci, nie dał dotknąc zadka bez warknięcia i do tej pory nie chodzi po wszystkich schodach-jak go skrzywdzono-nie wiadomo-wiadomo natomiast-że bardzo..Teraz chłopak jakby się całkowicie wyluzował-obgryza zabawki, przynosi, tarza się, biega i jakiś taki nie Timonowaty...
Piórka fruwają po rozdartej poduszce, cielsko swoje sytuuje na kanapie-wpływ szczeniury totalny...
Kropca chyba tez potrzebuje małego zachęcacza-choć może nie tak od razu, ale naprawde zaczynam wierzyć w uzdrawiająca moc małych buldożerów:cool1:

Posted

Tak, Kropka bardzo ożywia się przy maluchach. Zdecydowanie potrzebuje towarzystwa innych psów. Ogólnie ona to zwierze niezwykle stadne i ...tolerancyjne- dzielnie wytrzymuje napady Nesci...nawet sprawia jej to przyjemność :lol:, zresztą Kropca jeszcze też jest młodziutka

Posted

Od początku nazywałyśmy go wielorybek....widze, że nic się nie zmieniło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ps. oddałam....odałam już Nesce :placz:
Panowie od transportu byli inteligentni i szybko odjechali, nie dali mi sie wylewnie żegnać i myśleć :evil_lol::evil_lol:
a my się z nią tak kochałyśmy :oops:

Benia w trybie ekspresowym masz za nią oszaleć :evil_lol: a ona za tobą :oops:

Posted

agata-air napisał(a):
Bila to nie był szczyt jej możliwości...ona była zaspana i zimno w doopke :evil_lol: jak są cieplesze dni i ma patyczek w ząbakach...to bym nie nagrała fimu bo by nic nie było widać tylko biały pasek....bulwy to torpedy i...terroryści

Powaliło mnie:evil_lol:. Że terroryści to wiem, bo Benia w swoim podpisie już Emisi taką reklamę zrobiła...:evil_lol:

Piękne to zdjęcie:loveu::loveu::loveu:
http://upload.miau.pl/3/152276.jpg

Posted

Bila to nie był szczyt jej możliwości...ona była zaspana i zimno w doopke :evil_lol: jak są cieplesze dni i ma patyczek w ząbakach...to bym nie nagrała fimu bo by nic nie było widać tylko biały pasek....bulwy to torpedy i...terroryści

Posted

och! widzę że miłość do owczarków jest genetycznie przekazywana... Puma też kocha się w owczarkach, mniejsze pieski zazwyczaj ignoruje....

a to tempo też dobrze znam... na początku byłam w szoku że bulwka to sprinterka i skacze taak wysoko, szczególnie gdy na spacerku znajdzie coś w miarę jadalnego,a ja ją gonię żeby sprawdzić co to.......

Posted

Pozycja małpki-najlepsiejsza:loveu: U mamusi przy cycuchu:evil_lol:
Bila-a nie mówiłam:mad:-toz te maluchy owczarka pogoniły:evil_lol:-Terroryści w króliczej skórze:evil_lol:

Posted

Benia weż do rączki aparat, zrób zdjęcie (taki guziczek trzeba nacisnąć:evil_lol:) potem podłącz aparat kabelkiem do komputera i zgraj na kompa zdjęcia :D A potem wrzuć je na forum...a potem to już my sie pozachwycamy a ty będziesz miała tylko i wyłącznie za zadanie siedzieć dumna jak paw ze swoich bulw :multi: