agata-air Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 To ja się poznęcam nad Benia :evil_lol: Nesca :loveu: Quote
Benia-b Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Szczęście masz, że ja osobiście zamordować Cię nie mogę :snipersm::eviltong: ...ale obiecuję nadrobić przy najbliższej okazji:diabloti: Quote
agata-air Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 to jeszcze filmik z Kropcą i Nesca :lol: YouTube - z nesca Quote
Benia-b Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jak jedno oko sie przymknie-to widac dwa przeskakujące zajączki:evil_lol: P.S Po prawie dwóch latach pobytu u nas-Timon -trochę nerwowy, nie lubiący-nie znający zabaw-preferujący spanie w każdej pozycji o każdej porze-odmienił sie zupełnie za sprawą małej . To pies, który na dzień dobry ugryzł mojego faceta w twarz, warczal na moje dzieci, nie dał dotknąc zadka bez warknięcia i do tej pory nie chodzi po wszystkich schodach-jak go skrzywdzono-nie wiadomo-wiadomo natomiast-że bardzo..Teraz chłopak jakby się całkowicie wyluzował-obgryza zabawki, przynosi, tarza się, biega i jakiś taki nie Timonowaty... Piórka fruwają po rozdartej poduszce, cielsko swoje sytuuje na kanapie-wpływ szczeniury totalny... Kropca chyba tez potrzebuje małego zachęcacza-choć może nie tak od razu, ale naprawde zaczynam wierzyć w uzdrawiająca moc małych buldożerów:cool1: Quote
agata-air Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Tak, Kropka bardzo ożywia się przy maluchach. Zdecydowanie potrzebuje towarzystwa innych psów. Ogólnie ona to zwierze niezwykle stadne i ...tolerancyjne- dzielnie wytrzymuje napady Nesci...nawet sprawia jej to przyjemność :lol:, zresztą Kropca jeszcze też jest młodziutka Quote
agata-air Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Od początku nazywałyśmy go wielorybek....widze, że nic się nie zmieniło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps. oddałam....odałam już Nesce :placz: Panowie od transportu byli inteligentni i szybko odjechali, nie dali mi sie wylewnie żegnać i myśleć :evil_lol::evil_lol: a my się z nią tak kochałyśmy :oops: Benia w trybie ekspresowym masz za nią oszaleć :evil_lol: a ona za tobą :oops: Quote
lavinia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 wielorybek z jajami :evil_lol::evil_lol: Quote
netti1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 niebawem będzie miał wydmuszki,bo kastracja go czeka w przyszłym tygodniu Quote
agata-air Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 i to owłosionymi :evil_lol::evil_lol: Quote
Benia-b Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 O Wy BABY straszne:diabloti: Nabijacie się z takich pięęęęknych jajec:mad: Dla potomności trzeba zostawić-w słoiczku:evil_lol: Quote
Bila Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 A wiecie co, mnie się nie chce wierzyć, że małe smrody już takie duże:shake::shake:. Za szybko rosną. Netti to zdjęcie rozkłada na łopatki:lol::loveu: http://img217.imageshack.us/img217/4027/ozdoby1024vg4.jpg Quote
agata-air Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 "Małpka" Moje dzieciaki postanowiły zostać projektantami wnętrz...brązowa framuga była nudna, więc wycieniowały ją obgryzając (dla porządku zrobiły tak z większości a domu :oops:) Z Nikusią na spacerze YouTube - 20081118085 Quote
Bila Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Rany boskie, że bulwa może mieć takiego speeda:crazyeye::crazyeye::mdleje::loveu: Quote
Bila Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 agata-air napisał(a):Bila to nie był szczyt jej możliwości...ona była zaspana i zimno w doopke :evil_lol: jak są cieplesze dni i ma patyczek w ząbakach...to bym nie nagrała fimu bo by nic nie było widać tylko biały pasek....bulwy to torpedy i...terroryści Powaliło mnie:evil_lol:. Że terroryści to wiem, bo Benia w swoim podpisie już Emisi taką reklamę zrobiła...:evil_lol: Piękne to zdjęcie:loveu::loveu::loveu: http://upload.miau.pl/3/152276.jpg Quote
agata-air Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Bila to nie był szczyt jej możliwości...ona była zaspana i zimno w doopke :evil_lol: jak są cieplesze dni i ma patyczek w ząbakach...to bym nie nagrała fimu bo by nic nie było widać tylko biały pasek....bulwy to torpedy i...terroryści Quote
akucha Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Fantastyczne misio-małpeczki :loveu: Netti, a jak nadziąślaki Wielorybka? Talk mi przykro, że problemy nie chcą sobie pójść precz. Quote
kasia_maja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 och! widzę że miłość do owczarków jest genetycznie przekazywana... Puma też kocha się w owczarkach, mniejsze pieski zazwyczaj ignoruje.... a to tempo też dobrze znam... na początku byłam w szoku że bulwka to sprinterka i skacze taak wysoko, szczególnie gdy na spacerku znajdzie coś w miarę jadalnego,a ja ją gonię żeby sprawdzić co to....... Quote
Benia-b Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Pozycja małpki-najlepsiejsza:loveu: U mamusi przy cycuchu:evil_lol: Bila-a nie mówiłam:mad:-toz te maluchy owczarka pogoniły:evil_lol:-Terroryści w króliczej skórze:evil_lol: Quote
agata-air Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Nie wiem jak reszta ale ja po cichu licze na zdjęcia Emisi z nowym członkiem rodziny :loveu: Quote
Bila Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 agata-air napisał(a):Nie wiem jak reszta ale ja po nichu licze na zdjęcia Emisi z nowym członkiem rodziny :loveu: No i koniecznie z Zorką Quote
netti1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f99/swieta-u-buldozkow-mega-bazar-na-splate-dlugow-w-lecznicy-125635/#post11308532 zapraszam na mega bazar! Quote
agata-air Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Benia weż do rączki aparat, zrób zdjęcie (taki guziczek trzeba nacisnąć:evil_lol:) potem podłącz aparat kabelkiem do komputera i zgraj na kompa zdjęcia :D A potem wrzuć je na forum...a potem to już my sie pozachwycamy a ty będziesz miała tylko i wyłącznie za zadanie siedzieć dumna jak paw ze swoich bulw :multi: Quote
Recommended Posts