agata-air Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wasze dzieciaki czytają ksiązki przygodowe, romanse, teraz nawet instrukcje obsugi a to już pachnie politechniką a moje..... zeżarły mi tylko rachunek telefoniczny- moi to kanciarze, wasze orły :evil_lol: Quote
Benia-b Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Gacor podczas sjesty to tak wygląda :evil_lol: [IMG]http://img504.imageshack.us/img504/73/obraz266zm3.jpg[/IMG][/quote] O:crazyeye:-widzę guziczki:evil_lol: Quote
Bila Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Benia-b']U mnie ta zasada nie skutkuje:mad: ledwom zywa-a ona dalej może..:diabloti: Własnie asystuje przy montowaniu brameczki anty bulwowej:evil_lol:-instrukcyja zeżarta-chłop u granic sił-a ona już się do niej dobiera:evil_lol:[/quote] Emisia? Chyba Ci się przewidziało, Beniu:evil_lol::cool3:. A swoja drogą, to nigdy nie myślałam, że małe bulwy maja takie motorki w d...:evil_lol: Quote
Benia-b Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Menrzuś']A ja poświęciłem 2 godziny z niedzielnego lenistwa na plażę - i mam teraz święty spokój - psy są nieżywe :evil_lol:[/quote] Hm..obiecuje, ze się tez kiedyś wybiorę:evil_lol:-tylko dojade te 700km:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Bila']Emisia? Chyba Ci się przewidziało, Beniu:evil_lol::cool3:. A swoja drogą, to nigdy nie myślałam, że małe bulwy maja takie motorki w d...:evil_lol:[/quote] Jakie motorki? :crazyeye:.....silniki odrzutowe :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='agata-air']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wasze dzieciaki czytają ksiązki przygodowe, romanse, teraz nawet instrukcje obsugi a to już pachnie politechniką a moje..... zeżarły mi tylko rachunek telefoniczny- moi to kanciarze, wasze orły :evil_lol:[/quote] Gacek żre tylko książki do nauki języków obcych - angielski i niemiecki już ma opanowany :evil_lol: Quote
Bila Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Ale Menrzuś, Ty jesteś ważna persona na Dogo. Właśnie powiadomiono mnie 10 razy, że odpowiedziałeś w tym wątku:diabloti::evil_lol: Quote
Bila Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='agata-air']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wasze dzieciaki czytają ksiązki przygodowe, romanse, teraz nawet instrukcje obsugi a to już pachnie politechniką a moje..... zeżarły mi tylko rachunek telefoniczny- moi to kanciarze, wasze orły :evil_lol:[/quote] A co będziesz bez sensu pieniądze wydawać:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Benia-b']Hm..obiecuje, ze się tez kiedyś wybiorę:evil_lol:-tylko dojade te 700km:evil_lol:[/quote] Aż sobie zacytuję :diabloti::diabloti: Quote
Benia-b Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Bila']Emisia? Chyba Ci się przewidziało, Beniu:evil_lol::cool3:. A swoja drogą, to nigdy nie myślałam, że małe bulwy maja takie motorki w d...:evil_lol:[/quote] Ja też nie :diabloti:i codziennie rośnie mój syndrom zestarzenia-czyżby wiek już sie we znaki dawał, ze za małym buldożerem nadążyc nie moge:placz: Quote
Menrzuś Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Bila']Ale Menrzuś, Ty jesteś ważna persona na Dogo. Właśnie powiadomiono mnie 10 razy, że odpowiedziałeś w tym wątku:diabloti::evil_lol:[/quote] No maaaaaaasz :p......Menrzuś to brzmi dumnie :p:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Benia-b']Ja też nie :diabloti:i codziennie rośnie mój syndrom zestarzenia-czyżby wiek już sie we znaki dawał, ze za małym buldożerem nadążyc nie moge:placz:[/quote] Ja Ci mówię - sprawdź czy nie masz kalafiorowatych narostów :roll: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Bila']No i widzicie, niecna Lavinia takie F-16 wam wyadaptowała:evil_lol::lol:[/quote] ja tam nie narzekam - Sylwa zaczyna mi przy Gacku szczupleć :lol: Quote
Bila Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Jakie motorki? :crazyeye:.....silniki odrzutowe :evil_lol:[/quote] No i widzicie, niecna Lavinia takie F-16 wam wyadaptowała:evil_lol::lol: Quote
Menrzuś Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] dobra, dobra - zaraz oberwę :roll: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja Ci mówię - sprawdź czy nie masz kalafiorowatych narostów :roll: :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Benia-b Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja Ci mówię - sprawdź czy nie masz kalafiorowatych narostów :roll: :evil_lol:[/quote] Dwa mam na pewno-ale rozmiarowo nieduże:evil_lol: :evil_lol:nijak przeszkodą w polowaniu na bulwe być nie moga:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Dobra.....kuzynki i ta adoptowana :evil_lol: - śmigam spać, bo Argon pokazuje mi już drogę do łóżka Dobrej nocki :hand: Quote
Benia-b Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 No to ja do pracy wracam:eviltong:-kolorowych bulw-znaczy snów:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Benia-b']Dwa mam na pewno-ale rozmiarowo nieduże:evil_lol: :evil_lol:nijak przeszkodą w polowaniu na bulwe być nie moga:evil_lol:[/quote] To dobrze, że nieduże - te wielkie są niezdrowe dla zdrowotności :shake::evil_lol: Quote
Benia-b Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Menrzuś']To dobrze, że nieduże - te wielkie są niezdrowe dla zdrowotności :shake::evil_lol:[/quote] Nie zaczynaj:eviltong: Włosków mamy coraz więcej:multi::multi: Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Benia-b']Nie zaczynaj:eviltong: Włosków mamy coraz więcej:multi::multi:[/quote] Właśnie - kto tu zaczął :evil_lol: MY????? To Ty też? :shocked!: Gackowi też powoli odrastają :multi: Quote
Benia-b Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Właśnie - kto tu zaczął :evil_lol: MY????? To Ty też? :shocked!: Gackowi też powoli odrastają :multi:[/quote] A jak nie, jak tak:evil_lol: Razem się kurujemy:evil_lol: Ja dopinguję-jej odrastają:evil_lol: Na dużym placku dziś mamy meszek:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Benia-b']A jak nie, jak tak:evil_lol: Razem się kurujemy:evil_lol: Ja dopinguję-jej odrastają:evil_lol: Na dużym placku dziś mamy meszek:cool3:[/quote] Alfie od tego smarowania jakimiś medykamentami to też na dłoni meszek już rośnie:evil_lol: Quote
Bila Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Rozmawiajcie dalej, ja się wczoraj spłakałam ze śmiechu:lol::lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts