Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wasze dzieciaki czytają ksiązki przygodowe, romanse, teraz nawet instrukcje obsugi a to już pachnie politechniką a moje..... zeżarły mi tylko rachunek telefoniczny- moi to kanciarze, wasze orły :evil_lol:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Gacor podczas sjesty to tak wygląda :evil_lol:
[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/73/obraz266zm3.jpg[/IMG][/quote]

O:crazyeye:-widzę guziczki:evil_lol:

Posted

[quote name='Benia-b']U mnie ta zasada nie skutkuje:mad: ledwom zywa-a ona dalej może..:diabloti:
Własnie asystuje przy montowaniu brameczki anty bulwowej:evil_lol:-instrukcyja zeżarta-chłop u granic sił-a ona już się do niej dobiera:evil_lol:[/quote]

Emisia? Chyba Ci się przewidziało, Beniu:evil_lol::cool3:. A swoja drogą, to nigdy nie myślałam, że małe bulwy maja takie motorki w d...:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja poświęciłem 2 godziny z niedzielnego lenistwa na plażę - i mam teraz święty spokój - psy są nieżywe :evil_lol:[/quote]

Hm..obiecuje, ze się tez kiedyś wybiorę:evil_lol:-tylko dojade te 700km:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Emisia? Chyba Ci się przewidziało, Beniu:evil_lol::cool3:. A swoja drogą, to nigdy nie myślałam, że małe bulwy maja takie motorki w d...:evil_lol:[/quote]
Jakie motorki? :crazyeye:.....silniki odrzutowe :evil_lol:

Posted

[quote name='agata-air']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wasze dzieciaki czytają ksiązki przygodowe, romanse, teraz nawet instrukcje obsugi a to już pachnie politechniką a moje..... zeżarły mi tylko rachunek telefoniczny- moi to kanciarze, wasze orły :evil_lol:[/quote]
Gacek żre tylko książki do nauki języków obcych - angielski i niemiecki już ma opanowany :evil_lol:

Posted

[quote name='agata-air']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wasze dzieciaki czytają ksiązki przygodowe, romanse, teraz nawet instrukcje obsugi a to już pachnie politechniką a moje..... zeżarły mi tylko rachunek telefoniczny- moi to kanciarze, wasze orły :evil_lol:[/quote]

A co będziesz bez sensu pieniądze wydawać:cool3:

Posted

[quote name='Bila']Emisia? Chyba Ci się przewidziało, Beniu:evil_lol::cool3:. A swoja drogą, to nigdy nie myślałam, że małe bulwy maja takie motorki w d...:evil_lol:[/quote]

Ja też nie :diabloti:i codziennie rośnie mój syndrom zestarzenia-czyżby wiek już sie we znaki dawał, ze za małym buldożerem nadążyc nie moge:placz:

Posted

[quote name='Bila']Ale Menrzuś, Ty jesteś ważna persona na Dogo. Właśnie powiadomiono mnie 10 razy, że odpowiedziałeś w tym wątku:diabloti::evil_lol:[/quote]
No maaaaaaasz :p......Menrzuś to brzmi dumnie :p:evil_lol:

Posted

[quote name='Benia-b']Ja też nie :diabloti:i codziennie rośnie mój syndrom zestarzenia-czyżby wiek już sie we znaki dawał, ze za małym buldożerem nadążyc nie moge:placz:[/quote]
Ja Ci mówię - sprawdź czy nie masz kalafiorowatych narostów :roll:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jakie motorki? :crazyeye:.....silniki odrzutowe :evil_lol:[/quote]

No i widzicie, niecna Lavinia takie F-16 wam wyadaptowała:evil_lol::lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja Ci mówię - sprawdź czy nie masz kalafiorowatych narostów :roll:

:evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja Ci mówię - sprawdź czy nie masz kalafiorowatych narostów :roll:
:evil_lol:[/quote]
Dwa mam na pewno-ale rozmiarowo nieduże:evil_lol: :evil_lol:nijak przeszkodą w polowaniu na bulwe być nie moga:evil_lol:

Posted

[quote name='Benia-b']Dwa mam na pewno-ale rozmiarowo nieduże:evil_lol: :evil_lol:nijak przeszkodą w polowaniu na bulwe być nie moga:evil_lol:[/quote]
To dobrze, że nieduże - te wielkie są niezdrowe dla zdrowotności :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To dobrze, że nieduże - te wielkie są niezdrowe dla zdrowotności :shake::evil_lol:[/quote]
Nie zaczynaj:eviltong:

Włosków mamy coraz więcej:multi::multi:

Posted

[quote name='Benia-b']Nie zaczynaj:eviltong:

Włosków mamy coraz więcej:multi::multi:[/quote]
Właśnie - kto tu zaczął :evil_lol:

MY????? To Ty też? :shocked!:

Gackowi też powoli odrastają :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie - kto tu zaczął :evil_lol:

MY????? To Ty też? :shocked!:

Gackowi też powoli odrastają :multi:[/quote]

A jak nie, jak tak:evil_lol:
Razem się kurujemy:evil_lol: Ja dopinguję-jej odrastają:evil_lol:
Na dużym placku dziś mamy meszek:cool3:

Posted

[quote name='Benia-b']A jak nie, jak tak:evil_lol:
Razem się kurujemy:evil_lol: Ja dopinguję-jej odrastają:evil_lol:
Na dużym placku dziś mamy meszek:cool3:[/quote]

Alfie od tego smarowania jakimiś medykamentami to też na dłoni meszek już rośnie:evil_lol: