Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bila napisał(a):
No i kto tu jest pies pasterski.....:evil_lol:
Ineczka:multi::evil_lol:

Tylko dlaczego nie pozwala spokojnie trawki poskubać?:evil_lol:
Czyżby o linię współspaczy dbała:eviltong:

Posted

netti1 napisał(a):
Porto dziś biegał długo z dużą brązową suczką,oczy mu na wierzch wychodziły ale nie poddał się.

Gacek ma na codzień do obiegnięcia dwa dorosłe boksery - jęzorkiem po liściach jedzie, ale też się nie poddaje :lol:

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Ja tez pisałam...pani z przytuliska chciała go wziąc do domu do siebie na ds ale niestety ma stara bokserkę po przejściach która nie toleruje innych psów ...no i nie udało się , ale bardzo się o niego martwi, wspólnie szukamy mu chociaz dt
dziękuję Menrzuś

Ja pisałem do AgaiTheta - to przez tą Anielicę mam Sylwę. Jak Ona się za coś weźmie, to tak jakby Lavinia się wzięła ;)

Posted

Ja tez pisałam...pani z przytuliska chciała go wziąc do domu do siebie na ds ale niestety ma stara bokserkę po przejściach która nie toleruje innych psów ...no i nie udało się , ale bardzo się o niego martwi, wspólnie szukamy mu chociaz dt
dziękuję Menrzuś

Posted

To tych Aniołów wiecej po swiecie chadza..i bokserowe buldożkowe, bordogowe..żyć nie umierac:loveu:

Menrzuś-to Twój Gacus ranny ptaszek..u mnie do przedpołudnia raczej spańsko-potem dopiero tankowanie i jazda na maxa:evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Gacek to jak tylko usłyszy budzik (7ma) to od razu myje językiem twarz Alfy informując tym, że ma pęcherz pełen. I ta chcąc nie chcąc śmiga na dwór :evil_lol:

Toz to prawie niemozliwe:crazyeye:

U mnie dzwoni godzine wczesniej i jak zapalam światło-psy na mnie fuczą, że bije po oczach:evil_lol:
Po godzinie musze wynosić maluchy na rękach-duże popychac za doopki-inaczej nikt nie rusza do wyjścia:mad:
Po spacerku dalsze spańsko:evil_lol:

Posted

Benia-b napisał(a):
Toz to prawie niemozliwe:crazyeye:

U mnie dzwoni godzine wczesniej i jak zapalam światło-psy na mnie fuczą, że bije po oczach:evil_lol:
Po godzinie musze wynosić maluchy na rękach-duże popychac za doopki-inaczej nikt nie rusza do wyjścia:mad:
Po spacerku dalsze spańsko:evil_lol:

Widać Gacek to ranny ptaszek. Po powrocie ze spacerku wskakuje mi do łóżka z takim TADAAAAAAM......i widząc, że nie ma żadnej reakcji, budzi pozostałe dwa psy no i oczywiście mnie. Wtedy ja wychodzę na spacerek. Po powrocie wielkopsy idą dosypiać na kanapę, czy na fotel, a ten mały smród zaczyna zapraszać do zabawy :evil_lol:

Posted

a u nas o 6:30 ja wychodzę z Pepe i Dodą do ogródka na szybkie sikanko ( tzn tylko pieski sikają :cool3: )

pózniej hop znów do łózka i dopiero między 7:30 a 8:30 idziemy na porządny spacer

ps. czy coś juz wiadomo w sprawie bokserka bidusia ?