Inez de Villaro Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nowy bazarek na buldozki od cioci kalinki87 http://www.dogomania.pl/forum/f99/buty-sweterek-lampka-inne-piekne-rzeczy-na-buldozki-126477/#post11375117 zapraszamy!!! Quote
agata-air Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dzieciaki z Niukusią :) YouTube - nika onek bez łpaki, bulwy Quote
Bila Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 No i kto tu jest pies pasterski.....:evil_lol: Ineczka:multi::evil_lol: Quote
Benia-b Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bila napisał(a):No i kto tu jest pies pasterski.....:evil_lol: Ineczka:multi::evil_lol: Tylko dlaczego nie pozwala spokojnie trawki poskubać?:evil_lol: Czyżby o linię współspaczy dbała:eviltong: Quote
Worel Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 skoro buldozki w swoich domkach, to ja zrobie offik i zaprosze na bazarek....taki sniezny sie tam wpatruje :p http://www.dogomania.pl/forum/f99/bulwa-jamnik-doberman-na-plotnie-malowane-psie-impresje-dla-17-letniego-staruszka-126609/ Quote
Benia-b Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Gdzie sa buldożki??:mad::mad: Świąteczne ciasteczka pieką?? A może choinke ubierają?:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Jest Gacek zapraszający stado do porannej zabawy http://www.youtube.com/v/qowfNDbRKvk Zaproszenie Quote
netti1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Porto dziś biegał długo z dużą brązową suczką,oczy mu na wierzch wychodziły ale nie poddał się. Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 netti1 napisał(a):Porto dziś biegał długo z dużą brązową suczką,oczy mu na wierzch wychodziły ale nie poddał się. Gacek ma na codzień do obiegnięcia dwa dorosłe boksery - jęzorkiem po liściach jedzie, ale też się nie poddaje :lol: Quote
Inez de Villaro Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ciotki i wujki zajrzyjcie do watku z mojego podpisu...może podnieście chociaż :( masakra Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Spokojnie - już dałem namiary do bokserzej mamy. Jeszcze nie wiedziała. Napewno coś zadziała Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Ja tez pisałam...pani z przytuliska chciała go wziąc do domu do siebie na ds ale niestety ma stara bokserkę po przejściach która nie toleruje innych psów ...no i nie udało się , ale bardzo się o niego martwi, wspólnie szukamy mu chociaz dt dziękuję Menrzuś Ja pisałem do AgaiTheta - to przez tą Anielicę mam Sylwę. Jak Ona się za coś weźmie, to tak jakby Lavinia się wzięła ;) Quote
Inez de Villaro Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ja tez pisałam...pani z przytuliska chciała go wziąc do domu do siebie na ds ale niestety ma stara bokserkę po przejściach która nie toleruje innych psów ...no i nie udało się , ale bardzo się o niego martwi, wspólnie szukamy mu chociaz dt dziękuję Menrzuś Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Benia-b'] Menrzuś-a to "rano" to o której? A tak coś po 8mej :roll: Quote
Benia-b Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Agniesia-bedzie dobrze! Boksery tez mają Aniołki-tak jak u nas-na pewno nie zostawią chłopaka w potrzebie! Menrzuś-a to "rano" to o której? Quote
Benia-b Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 To tych Aniołów wiecej po swiecie chadza..i bokserowe buldożkowe, bordogowe..żyć nie umierac:loveu: Menrzuś-to Twój Gacus ranny ptaszek..u mnie do przedpołudnia raczej spańsko-potem dopiero tankowanie i jazda na maxa:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Gacek to jak tylko usłyszy budzik (7ma) to od razu myje językiem twarz Alfy informując tym, że ma pęcherz pełen. I ta chcąc nie chcąc śmiga na dwór :evil_lol: Quote
Benia-b Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Menrzuś napisał(a):Gacek to jak tylko usłyszy budzik (7ma) to od razu myje językiem twarz Alfy informując tym, że ma pęcherz pełen. I ta chcąc nie chcąc śmiga na dwór :evil_lol: Toz to prawie niemozliwe:crazyeye: U mnie dzwoni godzine wczesniej i jak zapalam światło-psy na mnie fuczą, że bije po oczach:evil_lol: Po godzinie musze wynosić maluchy na rękach-duże popychac za doopki-inaczej nikt nie rusza do wyjścia:mad: Po spacerku dalsze spańsko:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Benia-b napisał(a):Toz to prawie niemozliwe:crazyeye: U mnie dzwoni godzine wczesniej i jak zapalam światło-psy na mnie fuczą, że bije po oczach:evil_lol: Po godzinie musze wynosić maluchy na rękach-duże popychac za doopki-inaczej nikt nie rusza do wyjścia:mad: Po spacerku dalsze spańsko:evil_lol: Widać Gacek to ranny ptaszek. Po powrocie ze spacerku wskakuje mi do łóżka z takim TADAAAAAAM......i widząc, że nie ma żadnej reakcji, budzi pozostałe dwa psy no i oczywiście mnie. Wtedy ja wychodzę na spacerek. Po powrocie wielkopsy idą dosypiać na kanapę, czy na fotel, a ten mały smród zaczyna zapraszać do zabawy :evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 U nas tak samo jak u Menrzusia....tylko Barney wyleguje się do południa, jak mu pozwolić, a rano na dwór to daleko musze go wynieść , bo inaczej ...myk...do domu z powrotem ;) Quote
Inez de Villaro Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Boksiowi intensywnie szukamy czegoś....dużo życia temu staruszkowi nie zostało!!!!Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i proszę o podnoszenie tematu:) Quote
lavinia Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 a u nas o 6:30 ja wychodzę z Pepe i Dodą do ogródka na szybkie sikanko ( tzn tylko pieski sikają :cool3: ) pózniej hop znów do łózka i dopiero między 7:30 a 8:30 idziemy na porządny spacer ps. czy coś juz wiadomo w sprawie bokserka bidusia ? Quote
Bila Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 lavinia napisał(a): ps. czy coś juz wiadomo w sprawie bokserka bidusia ? Ma też wątek na forum Fundacji BwP,zobaczymy Quote
lavinia Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 i ma też wątek na forum buldożkowym :eviltong: Quote
agata-air Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Wesołych świąt życzymy całej rodzinie. Quote
Recommended Posts