Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze, że na środkowym czyli bliżej końca niż początku... a z tą kupą to ona faktycznie ma przeżycia- co ją skłania by w te majty koniecznie robić (a takie śliczne w kropeczki jej dałam :placz:)... no cóż jeszcze jakieś dwa tygodnie i się problem skończy :eviltong:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jako że juz mam neta , to mogę nadrobić zaległości i wreszcie zająć się bazarkiem na bulwy!!
Cieszę się że Nasca już u Beni, ale marwi mnie, że Benia obraziła się na mnie i nie odbiera moich telefonów :P ;) Beniu...ja naprawdę nie chciałam nic złego....;)
Benia- czy już sa wyniki Emiśki?

Posted

Agniesia-zaraz dzwonię!!-To nie ja-to wsiowy zasięg:mad:

Wyników jeszcze nie mam:shake:-ale wet uprzedzał, że to trochę potrwa(dzisiaj zapomniałam zapytać, ale jakby były-powiedziałby)

Agata-no fakt, te w kropeczki były super!!!:evil_lol:. Miała tez już w serduszka, żyrafki, miśki myszki i z koniem:mad:-:evil_lol:

Posted

Majutkowy dzień drugi(i pół):evil_lol:
Dzisiaj pańcia szyła mi ubranko...
Najpierw grzecznie przy niej spałam:

i spalam:

aż mi się znudziło...i poszłam zobaczyć co robi reszta rodziny:

a reszta robiła sajgon:

i zmusili mnie do zabawy:

C.D.N

Posted

Agniesia-górą złota nikt mnie nie przekupi:evil_lol: -chyba, że dobę potrafi wydłużyć:diabloti:

Majka była dziś znowu u Pana doktora. Guz nam pękł i nie wyglada to ciekawie:shake:...ale mamy sie nie martwić. na 99% jest to skutek podania zastrzyku.
Nie da się na żywca tego wyczyścić-trzeba usunąc... Może nam się uda poczekać do sterylki-jak nie będzie rósł bardziej niż powinien-zrobimy to za jednym uśpieniem..

No i mamy wyniki zeskrobin-naczekaliśmy się, bo badania robiono w Ostravie-nic nie wyszło-(sie wet ucieszył:evil_lol:)ewidentna alergia pokarmowa..