lavinia Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Bila, ja dostałam ściągawkę :lol: robisz tak; [URL.="adres wątku"]baner[/URL.] tylko bez kropek Quote
Bila Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Lete do panelu. Ciekawe co mi wyjdzie:evil_lol: Quote
Maupa4 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Podlinkowałaś już Bila czy potrzebna "instrukcja" ? Wzięłam sobie różowy banerek z Moną ... A resztę wrzucam do siebie na wątek ... Quote
Bila Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Maupa4 napisał(a):Podlinkowałaś już Bila czy potrzebna "instrukcja" ? Wzięłam sobie różowy banerek z Moną ... A resztę wrzucam do siebie na wątek ... Agata mi robi:oops::oops::oops:, bo ja ciemna masa i niekumata kompletnie:roll::shake::placz: Quote
Bila Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A można mieć dwa banerki? Bo ten z Moniś też jest śliczny. Ewentualnie co miesiąc moglabym miec inny, ale z moją yntelygencją banerkową, to chyba kanał:angryy::shake: Quote
Inez de Villaro Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Fajne banerki...ja mam Dunię i Ptysia :) Quote
agata-air Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Zrobione :lol: Inez masz tez moja Kropce w banerku :eviltong: Quote
Bila Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dzięki:loveu::loveu::loveu:A co zle zrobiłam, o ile w ogóle zrozumiem:evil_lol: Quote
agata-air Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 co źle zrobiłaś nie wiem :roll: ja zaznaczam cały banerek (tak żeby podświetlił sie na niebiesko), biorę kopiuj. Potem w Panel użytkownika, w panelu użytkownika wybieram edytuj sygnature i tam normalnie przesuwam co trzeba, kasuje stare banerki (zaznaczam i po prostu wytnij) no i wklejam banerki wybierając wklej. Zatwierdzam i już ;) Quote
lavinia Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 a ja na początku zrobiłam tak jak Bila, a póżniej poprosiłam Chefrenek o pomoc i udało się - więc jednak nie jestem taka durna !!! Sama zrobiłam !!! Wprawdzie według instrukcji, ale sama !!! A banerki fantastyczne - jest i Mona i Ptyś i Dunia i Fifi i nawet moja Doda - cudne :loveu: I Gizmuś na wózku, mój chłopaczek kochany....dla każdego coś miłego... Quote
Bila Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 No patrz, i jak tu się uczyć na własnych błędach, jak nie wiadomo, co zgrzebałam:evil_lol: Quote
Bila Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 lavinia napisał(a):a ja na początku zrobiłam tak jak Bila, a póżniej poprosiłam Chefrenek o pomoc i udało się - więc jednak nie jestem taka durna !!! Sama zrobiłam !!! Wprawdzie według instrukcji, ale sama !!! A banerki fantastyczne - jest i Mona i Ptyś i Dunia i Fifi i nawet moja Doda - cudne :loveu: I Gizmuś na wózku, mój chłopaczek kochany....dla każdego coś miłego... Ja to durna:evil_lol::evil_lol:,:evil_lol:, mi sama to Agata zrobiła:lol::evil_lol: Quote
agata-air Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 nic nie chwaliliście Nesci jak śliczna więc jeszcze się obfociliśmy :lol: Quote
Inez de Villaro Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 CUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ja się zakochałam!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agata-air Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 w końcu się Benia pojawiłaś :D i jak Wam się podoba?? Emisia już szykuje siły na bieganie? :eviltong: Quote
Benia-b Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Hm..normalnie zazdrośc mię zżera-jak Cię mała całuje:mad: ....a jakie gustowne majteczki ma:evil_lol: Bardzo dziękuje Radzie Starszych za przyjęcie mojej kandydatury na stanowisko głównej opiekunki. Obiecuje sie starać i być godną przyjętego stanowiska.:loveu: Quote
Menrzuś Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Maupa4 napisał(a):Podlinkowałaś już Bila czy potrzebna "instrukcja" ? Wzięłam sobie różowy banerek z Moną ... A resztę wrzucam do siebie na wątek ... Ty jesteś pewnie w temacie - to już można takie wielkie banerki wklejać? Quote
Benia-b Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 To ja się chyba na jakies fitnesa zapisze, co by poogarniać całe tałatajstwo:evil_lol: Quote
agata-air Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Benia fitnes będziesz miała w domu darmowy :evil_lol: Quote
Benia-b Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dam radę:evil_lol:-co by tylko kierunki takie same miały-bo jak się rozproszą :cool1:.. Quote
Maupa4 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Menrzuś napisał(a):Ty jesteś pewnie w temacie - to już można takie wielkie banerki wklejać? Które wielkie ? Takie jak miała Inez ? Quote
Menrzuś Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Inez de Villaro napisał(a):miała ...ale już nie ma...:( ....bo bulwowe guru opieprzyło? :diabloti: Quote
Recommended Posts