Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maupa4 napisał(a):
Podlinkowałaś już Bila czy potrzebna "instrukcja" ?

Wzięłam sobie różowy banerek z Moną ...
A resztę wrzucam do siebie na wątek ...

Agata mi robi:oops::oops::oops:, bo ja ciemna masa i niekumata kompletnie:roll::shake::placz:

Posted

A można mieć dwa banerki? Bo ten z Moniś też jest śliczny. Ewentualnie co miesiąc moglabym miec inny, ale z moją yntelygencją banerkową, to chyba kanał:angryy::shake:

Posted

co źle zrobiłaś nie wiem :roll:

ja zaznaczam cały banerek (tak żeby podświetlił sie na niebiesko), biorę kopiuj. Potem w Panel użytkownika, w panelu użytkownika wybieram edytuj sygnature i tam normalnie przesuwam co trzeba, kasuje stare banerki (zaznaczam i po prostu wytnij) no i wklejam banerki wybierając wklej. Zatwierdzam i już ;)

Posted

a ja na początku zrobiłam tak jak Bila, a póżniej poprosiłam Chefrenek o pomoc i udało się - więc jednak nie jestem taka durna !!! Sama zrobiłam !!! Wprawdzie według instrukcji, ale sama !!!

A banerki fantastyczne - jest i Mona i Ptyś i Dunia i Fifi i nawet moja Doda - cudne :loveu: I Gizmuś na wózku, mój chłopaczek kochany....dla każdego coś miłego...

Posted

lavinia napisał(a):
a ja na początku zrobiłam tak jak Bila, a póżniej poprosiłam Chefrenek o pomoc i udało się - więc jednak nie jestem taka durna !!! Sama zrobiłam !!! Wprawdzie według instrukcji, ale sama !!!

A banerki fantastyczne - jest i Mona i Ptyś i Dunia i Fifi i nawet moja Doda - cudne :loveu: I Gizmuś na wózku, mój chłopaczek kochany....dla każdego coś miłego...

Ja to durna:evil_lol::evil_lol:,:evil_lol:, mi sama to Agata zrobiła:lol::evil_lol:

Posted

Hm..normalnie zazdrośc mię zżera-jak Cię mała całuje:mad:
....a jakie gustowne majteczki ma:evil_lol:

Bardzo dziękuje Radzie Starszych za przyjęcie mojej kandydatury na stanowisko głównej opiekunki. Obiecuje sie starać i być godną przyjętego stanowiska.:loveu:

Posted

Maupa4 napisał(a):
Podlinkowałaś już Bila czy potrzebna "instrukcja" ?

Wzięłam sobie różowy banerek z Moną ...
A resztę wrzucam do siebie na wątek ...

Ty jesteś pewnie w temacie - to już można takie wielkie banerki wklejać?