Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Zbierałeś do salaterki???:crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Inez w strachu jesteś o swoją zastawę?:cool3:

Posted

Bila-Łatek jest ukochańcem suczynek-chyba dlatego, że miękki i do spania się nadaje:evil_lol:..-choć Zorka jako poducha tez niezła-i obie na niej śpią:evil_lol:

Dziewczyny musza garderobe mieć-inaczej wychodzić nie chcą:shake:
Wielkopsy nie ciorają podwoziem po mokrej trawie-stąd ubranek brak:eviltong:

Agniesia
-Emiska jak najbardziej wygląda z lewego profilu jak Ptysio-a Zorka jak podbrzusza nie widac-to wypisz wymaluj Gucio:evil_lol:-czyli nie wyprzesz sie:mad:-rodziną jesteśmy:multi:

Posted

:loveu: Piękne zwierzaki. Dzięki Benia za fotki :cool3: Emisia jest podobna do mojej Ineczki :D Ile Emisia waży??
Jaco to chyba jest jakiś podrzutek:oops: bo Inka, Ptysio, Emisia i Gacek są podobni z pyszczka i budowy a mój Jaco odmieniec.

ps. widzę, że Maja w komitywie z Emisią??

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Agata...bo może Jaco jest adoptowany :)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziewczynki są w najlepszej komitywie-są nierozłączne:loveu:
Trzeba jednak uwazac bo walka o przywództwo trwa:diabloti:

Wg łazienkowej wagi-Majutka 9,9kg ,Emiśka 9,5kg.
Emiska to drobiowa parówka:oops:-Majutce jeszcze troche brakuje-ale od momentu jak jest u nas przybrała już 1,4kg:multi:

Posted

agata-air napisał(a):
u mnie Jaco opanował róże technik sikania ale nijak żadna nie wiąrze się z podnoszeniem nogi :evil_lol:

ps. czy nikt nie zauważył, że Dodi jest ogromna!!!!! Nie poznałabym jej. A jak nóżki Dodi?? no i więcej zdjęć, więcej zdjęć :cool3:

chwilowo, maxalexis.... i jej ksiezniczka DoDi .. sa po przeprowadzce i bez netu , wiec ptzejmuje stery.
Za kilka dni wrzuce cosik..

Nożki sa sa ok .narazie... wszystko bedzie wiadomo.

Posted

netti1 napisał(a):
mój ,,maluch,,nie ma już śladu po brodawkach w pysiu,podobno to przypadłość okresu dojrzewania u psów,czy wasze psy miały też brodawki?

Chwalilibyśmy się jakby miały:evil_lol:-nie miały-żaden ani duży ani małe..

Posted

agata-air napisał(a):
czyli ja faktycznie moje zagłodziłam :oops: albo wy zatuczyłyście :diabloti:
u Nas Inka 8kg a Jaco 10kg

Majutka z miotu olbrzymów-więc i tak za chuda w stosunku do reszty rodzeństwa, a Emiśkę zatucylim zimiokami:evil_lol: i wysła parówka:evil_lol: