Inez de Villaro Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Zbierałeś do salaterki???:crazyeye: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Zbierałeś do salaterki???:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Inez w strachu jesteś o swoją zastawę?:cool3: Quote
Benia-b Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Inez w strachu jesteś o swoją zastawę?:cool3: Mysle, że kontempluje ile naboi włożyć:boom::evil_lol: Quote
Benia-b Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Obiecane foty-co by nie było że mniejsze większe zżarły::evil_lol: Na śpiocha; C.D.N Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Benia-b napisał(a):Mysle, że kontempluje ile naboi włożyć:boom::evil_lol: Pewnie czyści kocioł do wecków :diabloti: Quote
Benia-b Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Na śpiocha C.D Tu śpioch najlepszy:evil_lol: A teraz w oczekiwaniu na żarełko: i na spacerek: Quote
Benia-b Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Pewnie czyści kocioł do wecków :diabloti: Ciekawe cy te wecki beda w celach konsumpcyjnych, cy konserwacyjnych:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Benia-b napisał(a):Ciekawe cy te wecki beda w celach konsumpcyjnych, cy konserwacyjnych:evil_lol: Ja bym się zapytał o pojemność kotła :diabloti: Fotki extra :cool2: Quote
Bila Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ale dziewczyny jaka garderobę mają:multi::loveu: http://img132.imageshack.us/img132/6161/pict0104oc5.jpg tylko wielkopsy gołe:mad: Quote
Bila Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Łatek jaki obstawiony przez dziewczyny:evil_lol::evil_lol: http://img155.imageshack.us/img155/2245/pict0127di2.jpg Quote
Inez de Villaro Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Emiśka z lewego profilu wyglada jak Ptysio...:) Quote
Benia-b Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Bila-Łatek jest ukochańcem suczynek-chyba dlatego, że miękki i do spania się nadaje:evil_lol:..-choć Zorka jako poducha tez niezła-i obie na niej śpią:evil_lol: Dziewczyny musza garderobe mieć-inaczej wychodzić nie chcą:shake: Wielkopsy nie ciorają podwoziem po mokrej trawie-stąd ubranek brak:eviltong: Agniesia-Emiska jak najbardziej wygląda z lewego profilu jak Ptysio-a Zorka jak podbrzusza nie widac-to wypisz wymaluj Gucio:evil_lol:-czyli nie wyprzesz sie:mad:-rodziną jesteśmy:multi: Quote
agata-air Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 :loveu: Piękne zwierzaki. Dzięki Benia za fotki :cool3: Emisia jest podobna do mojej Ineczki :D Ile Emisia waży?? Jaco to chyba jest jakiś podrzutek:oops: bo Inka, Ptysio, Emisia i Gacek są podobni z pyszczka i budowy a mój Jaco odmieniec. ps. widzę, że Maja w komitywie z Emisią?? Quote
Inez de Villaro Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Agata...bo może Jaco jest adoptowany :) Benia- cudne foty...:) Quote
Benia-b Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Agata...bo może Jaco jest adoptowany :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziewczynki są w najlepszej komitywie-są nierozłączne:loveu: Trzeba jednak uwazac bo walka o przywództwo trwa:diabloti: Wg łazienkowej wagi-Majutka 9,9kg ,Emiśka 9,5kg. Emiska to drobiowa parówka:oops:-Majutce jeszcze troche brakuje-ale od momentu jak jest u nas przybrała już 1,4kg:multi: Quote
agata-air Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 czyli ja faktycznie moje zagłodziłam :oops: albo wy zatuczyłyście :diabloti: u Nas Inka 8kg a Jaco 10kg Quote
netti1 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 mój ,,maluch,,nie ma już śladu po brodawkach w pysiu,podobno to przypadłość okresu dojrzewania u psów,czy wasze psy miały też brodawki? Quote
Apbt_sól Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 agata-air napisał(a):u mnie Jaco opanował róże technik sikania ale nijak żadna nie wiąrze się z podnoszeniem nogi :evil_lol: ps. czy nikt nie zauważył, że Dodi jest ogromna!!!!! Nie poznałabym jej. A jak nóżki Dodi?? no i więcej zdjęć, więcej zdjęć :cool3: chwilowo, maxalexis.... i jej ksiezniczka DoDi .. sa po przeprowadzce i bez netu , wiec ptzejmuje stery. Za kilka dni wrzuce cosik.. Nożki sa sa ok .narazie... wszystko bedzie wiadomo. Quote
Benia-b Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 netti1 napisał(a):mój ,,maluch,,nie ma już śladu po brodawkach w pysiu,podobno to przypadłość okresu dojrzewania u psów,czy wasze psy miały też brodawki? Chwalilibyśmy się jakby miały:evil_lol:-nie miały-żaden ani duży ani małe.. Quote
Benia-b Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 agata-air napisał(a):czyli ja faktycznie moje zagłodziłam :oops: albo wy zatuczyłyście :diabloti: u Nas Inka 8kg a Jaco 10kg Majutka z miotu olbrzymów-więc i tak za chuda w stosunku do reszty rodzeństwa, a Emiśkę zatucylim zimiokami:evil_lol: i wysła parówka:evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 No ja nie wiem czym sie Ptysio zatuczył??? indykiem chudziutkim i ryżem, bez rosołku???? to chyba niemozliwe??? Quote
agata-air Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Menrzus no weź napisz cos więcej bo nam ciśnienie skacze. Quote
Recommended Posts