Apbt_sól Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 link mi sie na poczatku nie wyswietlił :evil_lol: ja o zbereznych rzeczach myslslam , stad moja odp :diabloti: fo pa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Apbt_sól napisał(a):link mi sie na poczatku nie wyswietlił :evil_lol: ja o zbereznych rzeczach myslslam , stad moja odp :diabloti: fo pa :evil_lol: boszsz....ale mi się trafiło :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Taaaaaa....to dla zmiany kierunku myślenia zobaczcie jak Argon prosi Sylwę, żeby się zamknęła :p http://www.youtube.com/v/Q0zKOlLPRbA Quote
Benia-b Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Apbt_sól napisał(a):link mi sie na poczatku nie wyswietlił :evil_lol: ja o zbereznych rzeczach myslslam , stad moja odp :diabloti: fo pa :evil_lol: Znaczy co-to program dla przedszkolaków?:-o Mordujcie-ale ja telewizorni nie oglądam-tekst mię poruszył bardziej w niecenzuralne kierunki :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Nie benia... Gacek uwielbia co innego obserwować ja napisałam ze moj wzrok nie siega.. bo linku do filmiku nie widziałam :cool3: i mysli me były inne;] Quote
Benia-b Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaaa....to dla zmiany kierunku myślenia zobaczcie jak Argon prosi Sylwę, żeby się zamknęła :p http://www.youtube.com/v/Q0zKOlLPRbA ..a obok mnie w tej chwili stoi piątka napaleńców i czekają, aż im tę zabawkę dam:mad::mad: Quote
Benia-b Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Apbt_sól napisał(a):Nie benia... ja napisałam ze moj wzrok nie siega.. bo linku do filmiku nie widziałam :cool3: i mysli me były inne;] Zrozumiałam:eviltong: i mimo, że filmik widziałam-moje mysli tez były "inne":evil_lol:-znaczy nawet jak nie widziałaś-dobry kierunek obrałaś:evil_lol: Quote
agata-air Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 u mnie Jaco opanował róże technik sikania ale nijak żadna nie wiąrze się z podnoszeniem nogi :evil_lol: ps. czy nikt nie zauważył, że Dodi jest ogromna!!!!! Nie poznałabym jej. A jak nóżki Dodi?? no i więcej zdjęć, więcej zdjęć :cool3: Quote
agata-air Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Benia a weź się do roboty i daj jakieś foty :cool3: Quote
agata-air Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 A tu jeszcze z Kropą Jaco z Dziunią Bez głowe potwory Quote
Benia-b Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Się pogubiłam:evil_lol:-z której strony głowa, a z której reszta:mad: Nie ma to jak dwie bulwy-nie mówiąc już o wiekszej ilości. Rodzeństwo naprawdę zakochane w sobie po uszy:loveu: Nie moge robić fot, bo jak zaczajam się z aparatem, co by najlepsze uchwycić- Majutka zaraz wstaje i tupta do mnie:placz: znika z kadru.. Majuta przechodzi teraz okres wczesnoszczenięcy :evil_lol: W koncu się dziewczę rozluźniło :crazyeye:Oprócz sikania zaczęła robić demolki zupełne -tak jak Netti pokazywała na poczatku demolki Portusia. Pastwą Majutki padły listwy przypodłogowe, boazeria, krzesła-kończy po Emisi rozkładac parkiet(dzielna dziewczyna:evil_lol:).. A Emisia pomaga jak tylko może we wszystkich pracach remontowych:evil_lol: Dziś ubieramy choinkę:multi: Quote
Bila Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Fredzia:)']sliczne bulweczki:loveu: supernoga robila dla mnie podkladkladki buldozkowe, jest ich wiecej moze,komus sie cos spodoba:)na str 7 http://www.dogomania.pl/forum/f99/podkladki-decoupage-do-23-12-nowe-na-str-7-psy-na-leczenie-hotel-dla-gringo-124676/ Fredzia, supergoga:evil_lol: Quote
Fredzia:) Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 sliczne bulweczki:loveu: supernoga robila dla mnie podkladkladki buldozkowe, jest ich wiecej moze,komus sie cos spodoba:)na str 7 http://www.dogomania.pl/forum/f99/podkladki-decoupage-do-23-12-nowe-na-str-7-psy-na-leczenie-hotel-dla-gringo-124676/ Quote
Inez de Villaro Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 a ja dziś zobaczyłam pierwszy raz w życiu tasiemca....grrr:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Inez de Villaro napisał(a):a ja dziś zobaczyłam pierwszy raz w życiu tasiemca....grrr:crazyeye: Przypomniałaś mi ten widok :shake: Quote
Inez de Villaro Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Wyszedł z Barneya....grrrr.... Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Wyszedł z Barneya....grrrr.... Ja jak wychodził to nie robiłem grrrrr.....tylko bleeee:roll: Quote
Inez de Villaro Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Menrzuś a jak wychodził to był jeden czy jest ich wiecej??? czekac na resztę?? Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Menrzuś a jak wychodził to był jeden czy jest ich wiecej??? czekac na resztę?? A myślisz, że ja wiem - była tego pełna salaterka. Nie liczyłem :shake: Quote
Bila Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Menrzuś napisał(a):A myślisz, że ja wiem - była tego pełna salaterka. Nie liczyłem :shake: Salaterka:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Bila napisał(a):Salaterka:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wcale nie żartuję - dlatego było to bleeee :roll: Quote
Menrzuś Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Zbierałeś do salaterki???:crazyeye: No nie....ale taka objętość tego była. Quote
Recommended Posts