Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Czyli sześć maluchów ma domki stałe zaklepane:multi::multi:
Na razie przeszyłam Lavinii informacje jakie zebrałam o domach itp.

Domy stałe ma sunia od Maupy - zatwierdzony
Lavinia zatwierdziła dom u Sielki i Dom w Trójmieście dla pieska.
Reszta jeszcze chyba nie zatwierdzona - wysyłam materiały :evil_lol:

Posted

Proszę o info który z tych piesków nadaje się do wyjazdu do DS!

piesek numer 1 u auraa
piesek numer 4 u agata air
piesek numer 5 u joannaw

Proszę, jest dom zatwierdzony i któryś z tych piesków ma szansę na "swoich ludzi". Czy możecie mi odpisać???:shake:

Posted

u mnie suczki to łajzy, piesek ciapa.
mój psiak jeszcze nie jedzie bo
1. jest leczony
2. dziś odwiedzili go chętni ludzi moi znajomi i mają do poniedziałku zdecydować (kazałam im sie przespać z ta mysle, niedawno odszedł ich pies, nie chcę żeby podjeli pochopną decyzję)

Posted

Jak Wy tak dzielnie i ciężko pracujecie wybierając najlepsze domy dla maluchów - to ja Wam powklejam zdjęcia żebyście miały i ... trochę przyjemności i dalszy zapał do "pracy"... ;)

Zdjęcia z lecznicy - środa późny wieczór

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
maupo....a białaski słyszą dobrze?

Słyszą, słyszą ... te moje słyszą ...
Są tylko maciupeńkie. Ja jeszcze chyba nigdy nie widziałam tak malutkich i drobniutkich ... Są tak delikatne że ... aż boję się koło nich przechodzic że zdepczę, podepczę i zgniotę :oops:.
Wszystko z nimi jest ok - one wszystko "nadrobią" ... no tylko takie maluchy - szok ...
Ale broją normalnie :evil_lol:

To jest biała dziewczynka "od Agaty"

Posted

"Są tylko maciupeńkie. Ja jeszcze chyba nigdy nie widziałam tak malutkich i drobniutkich ... Są tak delikatne że ... aż boję się koło nich przechodzic że zdepczę, podepczę i zgniotę :oops:.
Wszystko z nimi jest ok - one wszystko "nadrobią" ... no tylko takie maluchy - szok "

no to fajnie będzie malutka wyglądać z kilkudziesięciokilogramowym dogie de bordeaux :)
benia musi foty wkleić :)

Posted

eeee nie prawda moje są najładniejsze :mad:
facet to straszny popierdólka,a dziewucha rozpierducha:evil_lol:ucapi sie pekiniego ogona i jazda...musze pilnować bo sie boje że któraś nie wytrzyma i ja zbanuje.

Posted

gdybym mogła to wziełabym 3! bo 3 mi sie bardzo podobaja z tych jeszcze ktore nie sa zarezerwowane, ale niestety nie mogę :( Ale gdybym mogla prosic o kilka zdjec jeszcze mojej ukochanej suni nr 6! :loveu:

Posted

No i teraz tzw zdjęcia pudełkowe ...
Jeżeli ktoś jeszcze nie wie jak to miało wyglądac to ... wyobraźnię każdy z nas jakąś tam ma ...

My dzieliłyśmy "na pudełka" przebadane i do przebadania. No i mogły się wszystkie ruszac ... A z resztą - co ja będę Wam tłumaczyc ...