Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pepe, ma problemy z jedzeniem, zęby fatalne, wiszą mu jak zdezelowana klawiatura fortepianu. Jesli zostana usuniete, to tylko zupki przecierki bedzie mogl konsumować.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyrzucony na bruk w ostatnim momencie życia :placz:
Czy jest gdzies ktoś, kto mógłby dać cudownemu ,spokojnemu dziadziusiowi kilka kochających chwil przed zbliżającym się końcem jego
życia?
Pomóżmy ,on czeka na swojego człowieka.

Posted

Dzisiaj zdarzył sie cud,chyba jeszcze ktoś nad nami i tymi psiakami czuwa :-)
Dobrze ze Hania była w schronisku,bo przyszedł pewien pan który rozpaczliwie szuka od kilku dni swojego "starego liska". Znalazł go 2 lata temu na ulicy,piesek miał życ 2 miesiace a zyje juz 2 lata. Pan go znosi po schodach bo lisek jest juz na to za stary. Pan przywiązał swojego psa do klamki od samochodu i poszedł na góre po miske z wodą dla psa. Przyszedł a psa juz nie było. Wszyscy w domu płaczą. "Ksiąze Rudolf" odnaleziony :-) Pan prosto ze schroniska pojechał po odbiór swojego skarba.

Posted

:multi:A jednak cuda się zdarzają:lol:
Oby Ten który czuwał nad tą biedą pamiętał o wszystkich porzuconych ,ciężko doświadczonych przez okrutny los psiakach !!!!
Ależ cudowne zakończenie tej historii :multi:

Posted

zdarzają się na szczęście cuda :multi:
w sobotę byłam świadkiem we wrocławskim schronie jak kobieta odnalazła swoją astkę ukradzioną 2 lata temu ,kobieta beczała,a rodzina wisiała na telefonie
Druga kobieta odbierała swojego psa,który się błąkał przez tydzień,zanim trafił do schronu,a wyrzuciła go wnuczka tej kobiety.Jeszcze w życiu nie słyszałam takiego psiego śpiewu,coś niesamowitego !!!

Posted

To nawet nie cud:roll:mysle,ze to miłosc i determinacja włascicieli,zeby odnalezc swojego pupila/oby takich jak najwiecej/. Psinko zycze ci jeszcze długich lat u boku swojego pana:multi:

Posted

Poker napisał(a):
zdarzają się na szczęście cuda :multi:
w sobotę byłam świadkiem we wrocławskim schronie jak kobieta odnalazła swoją astkę ukradzioną 2 lata temu ,kobieta beczała,a rodzina wisiała na telefonie
Druga kobieta odbierała swojego psa,który się błąkał przez tydzień,zanim trafił do schronu,a wyrzuciła go wnuczka tej kobiety.Jeszcze w życiu nie słyszałam takiego psiego śpiewu,coś niesamowitego !!!

Ta druga sytuacja to coś niesamowitego , wnuczka twierdziła że pies został oddany do Schroniska , kobieta była przekonana że tak było , jednak psa w sch. nie było , wnuczka tej pani sugerowała że pewnie psu coś złego stało się w Sch. , póżniej zmieniła wersję że pod Sch. wziął psa jakiś pan , w co również było nieprawdą , okazało się że pies został wyrzucony z samochodu poza Wrocławiem i tylko dzięki dobremu człowiekowi który zlitował się nad nim i przywiózł psa do schroniska , biedna psina wróciła do swojej pani , komentarz sam ciśnie się na usta :mad::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

???????????????? Oczom nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ja dobrze przeczytałam???????????
Hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pepe cudownie odnaleziony!
Zaczynam wierzyc w ludzi i ich miłość do zwierząt!