Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To chyba przeznaczenie ze znalazlysmy sie w lecznicy akurat wtedy gdy przyszedl pewien mlody pan ze starym,malym psem na smyczy.Pies nie byl chory,pan twierdzil ze znalazl go przywiazanego do klamki samochodu. Byl tak dobry ze rzyprowadzil go do lecznicy,ale lecznica to nie schronisko. Patrzymy z Hania na psa a to staruszek,przerazony tak ze az trzesla mu sie cala szczeka.Co robic? Zostawic? Lecznica mowi ze dzwoni po schronisko...
I w taki sposob mamy nowego podopiecznego. Jutro zabieramy go z lecznicy,jeszcze niewiemy gdzie,ale pewnie cos sie wymysli...oby..:-(

Moze ktos znajdzie miesjce u siebie w domku zeby dac dziadziusiowi DT?

" class="ipsImage" alt="">

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imie pozwalam wam wybrac. Dziadziunio nic nie je,ani nie pije,tylko lezy. Biedaczek chyba wpadł w depresje. Musimy go dizsiaj zabrac. Jedyna opcja to płatny dom tymczasowy na wsi. 300 zł na miesiac. :-(

Posted

Za jaja bym powiesiła takiego co wywala na zbity pysk starego psa. Tak, jestem brutalna, ale inaczej sie nie da.
Dla takich skurczybyków nie mam serca.

Pepe, psinka skrzywdzona przez człowieka PROSI o domek, o bezpieczna przystań

Posted

Dziekujemy! Pep juz na wsi. W nocy bedzie spał w ogrzewanym boksie a w dzien chodził po podwórku. To zawsze lepsze niz schronisko,ale jemu potrzebny jest kochajacy domek. Jest taki spokojny,nic sie nie odzywa,jakby pogodzony z losem. Ma jakies problemy z zębami,przyjrzymy sie temu blizej po niedzieli i zawieziemy go do lekarza.
Oczywiscie jak zwykle wsparcie finansowe równiez sie przyda na opłącenie tymczasu i leczenia.

Posted

Nie ma za co, cioteczki ;)
Jeśli potrzeba, to mogę jeszcze pobanerkować też jakimś innym psiaczkom (w razie czego ślijcie PW z linkami).

PS. Poprawiłam w tamtym poście jeden bannerek, bo się nie wyświetlał.