jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 I to tyle z tego spaceru, jest jeszcze jedna porcja, robiona przez akzs, ale jeszcze jej nie wrzuciłam na fotosika, więc będzie później nieco ;) Quote
jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 bonsai_88 napisał(a):Była, wdzięczą się Falkę widziałam ;) Witam, witam :) Te nasze suki to takie superaśne są, czyż nie? Quote
bonsai_88 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Była, wdzięczą się Falkę widziałam ;) Quote
jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 bonsai_88 napisał(a):Była, wdzięczą się Falkę widziałam ;) Ale nas pomieszało ;) Quote
jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Na deser jeszcze fotki z pierwszej kąpieli Vadira, przed wystawą w Rybniku ;) Nie muszę oczywiście dodawać, że kąpiel ta zakończyła się totalną powodzią w łazience ;) Ja na szczęście byłam tylko w koszulce i bieliźnie ;) Wszystko do wykręcania :) Quote
taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ale Ty sie znow pieknie starasz od rana!! Quote
jonQuilla Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Georgia]no to jestem na foteczkach :multi::multi: coś mało zadowolony z tych przygotowań do wystawy :evil_lol::evil_lol: a użyłaś Vizir do białego? :) Pan Zygmunt mówił że najlepszy :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 deer_1987 napisał(a):Ale Ty sie znow pieknie starasz od rana!! No staram, staram :) Specjalnie dla Was :) Quote
jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no to jestem na foteczkach :multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]coś mało zadowolony z tych przygotowań do wystawy :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]a użyłaś Vizir do białego? :)[/FONT] [FONT=Georgia]Pan Zygmunt mówił że najlepszy :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Strasznie nie lubi się kąpać, jak to dziecko :) Za to nie boi się suszarki, gryzie ją :) Quote
apple Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Century Gothic]A kuku:diabloti: Do TOZ-u cie zgłoszę za te męczarnie w wannie:mad: A tak w ogóle to pięęękne jest:loveu: http://images50.fotosik.pl/20/dac5f06fc4a91bf8.jpg[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Georgia]męczarnia w wannie jak męczarnia... ale to suszenie suszarką to w ogóle tragedia :crazyeye::crazyeye: jak tak można...tego nie rozumiem :roll: [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cockermaniaczka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :lol:Skad ja znam takie powodziowe kapiele:evil_lol::evil_lol: Fajnie lisek wyglada w wersji mokrej:loveu: Quote
crazydaisy Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Uff, całe szczęście u nas kąpiele są spokojne, gorzej po... suszarkę przecież fajnie pogryźć, stać spokojnie? A gdzie tam, przecież lepiej pobiegać po mieszkaniu i wytrzeć się o łóżko, dywan, dosłownie wszystko co stanie na drodze mokremu psu :evil_lol: Mokry Vadir strasznie zmalał :lol: Quote
jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A kuku:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Do TOZ-u cie zgłoszę za te męczarnie w wannie:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A tak w ogóle to pięęękne jest:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://images50.fotosik.pl/20/dac5f06fc4a91bf8.jpg[/FONT] Takie było niebo fajne tego wieczoru, że starałam się robić fotki od dołu ;) Quote
jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]męczarnia w wannie jak męczarnia...[/FONT] [FONT=Georgia]ale to suszenie suszarką to w ogóle tragedia :crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Georgia]jak tak można...tego nie rozumiem :roll:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakbym go zostawiła bez suszenia, to nie wyschnąłby przez trzy dni, zaziębiłby się i w ogóle, pomijam już kwestię, że śmierdziałby jak nadgniłe ścierki ;) Na wystawie musi być bialutki i czyściutki, poza wystawami go nie męczę :) Quote
jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Cockermaniaczka napisał(a)::lol:Skad ja znam takie powodziowe kapiele:evil_lol::evil_lol: Fajnie lisek wyglada w wersji mokrej:loveu: Chudy się taki zrobił ;) Quote
jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 crazydaisy napisał(a):Uff, całe szczęście u nas kąpiele są spokojne, gorzej po... suszarkę przecież fajnie pogryźć, stać spokojnie? A gdzie tam, przecież lepiej pobiegać po mieszkaniu i wytrzeć się o łóżko, dywan, dosłownie wszystko co stanie na drodze mokremu psu :evil_lol: Mokry Vadir strasznie zmalał :lol: Znamy to :) Dlatego zazwyczaj przypieram go gdzieś do muru w kącie i tak walczymy :) Quote
taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ej.. dajcie mi slonko, bo u nas pada i pada.. Quote
Cockermaniaczka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 jbk napisał(a):Znamy to :) Dlatego zazwyczaj przypieram go gdzieś do muru w kącie i tak walczymy :) :evil_lol:tez tak robie:cool3::cool3:Suszarka wrog nr 1:evil_lol::eviltong: Quote
AngelsDream Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Suszarka jest nawet fajna, ale jednak z odległości. Quote
crazydaisy Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 AngelsDream napisał(a):Suszarka jest nawet fajna, ale jednak z odległości. Tak, fajna jest jak ja w łazience suszę włosy, a Vega wyleguje się w pokoju. Tak, ta odległość bardzo jej odpowiada :evil_lol: Quote
jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 deer_1987 napisał(a):ej.. dajcie mi slonko, bo u nas pada i pada.. Chętnie się podzielę słoneczkiem :) Quote
jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Cockermaniaczka napisał(a)::evil_lol:tez tak robie:cool3::cool3:Suszarka wrog nr 1:evil_lol::eviltong: Nie ma innego wyjścia, jak się chce mieć pięknego czystego psiaka :) Quote
jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 AngelsDream napisał(a):Suszarka jest nawet fajna, ale jednak z odległości. Mamy taką suszarkę, która dmucha bez grzania, żeby psiaka nie oparzyć albo nie ugotować ;) Quote
jbk Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 crazydaisy napisał(a):Tak, fajna jest jak ja w łazience suszę włosy, a Vega wyleguje się w pokoju. Tak, ta odległość bardzo jej odpowiada :evil_lol: Dobre :)) Vadirowi wtedy też się podoba ;) Quote
Recommended Posts