groszek83 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Zgadzam sie wszystko od indywidualnych smaków zależy;) i ja nie mówie że nigdy pizzy na śniadanie nie jadłam:evil_lol: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Deer, ale nam śmiesznie wyszło, najpierw moja odpowiedź ;) Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 groszek83 napisał(a):Zgadzam sie wszystko od indywidualnych smaków zależy;) i ja nie mówie że nigdy pizzy na śniadanie nie jadłam:evil_lol: I to jest właśnie najlepsze, że każdy lubi coś innego ;) Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 ewatr napisał(a):Alescie sobie znalazły temat uf .........a tu cżłowiek o suchym pysku w pracy siedzi i slinotoku dostaje :evil_lol: ;) Witajcie śliczne Samojedki :loveu::loveu: Prawdę mówiąc też głodna w pracy siedzę, ale twarda jestem, pizzy NIE ZAMAWIAM :) Witamy ;) Quote
ewatr Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jbk napisał(a):Prawdę mówiąc też głodna w pracy siedzę, ale twarda jestem, pizzy NIE ZAMAWIAM :) Witamy ;) Od razu mi lzej że nie jestem sama :eviltong: Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Tak.. ten kit to calkiem inaczej smakuje niz taka zamawiana z pizzeri Quote
pusia2405 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 A ja właśnie idę chińszczyznę poszamać:diabloti:. Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 A mi właśnie małżuś obiad gotuje :multi: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Ewatr, teraz to już padam na pysk z głodu, ale twardym trza być, nie miętkim ;) Deer, dlatego lepiej tego unikać ;) Pusia, w moim mieście nie ma chińskiej restauracji, a szkoda, bo lubię ;) Bonsai, a mój siedzi w MU ;) Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 My jutro do domu zamawiamy pizze bo akurat kasa bedzie :P od paru dni nawet 1 kr nie mamy.. Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 deer_1987 napisał(a):My jutro do domu zamawiamy pizze bo akurat kasa bedzie :P od paru dni nawet 1 kr nie mamy.. To smacznego życzę ;)) A z kasą tak bywa, raz jest, innym razem nie ma :( Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jbk napisał(a):To smacznego życzę ;)) A z kasą tak bywa, raz jest, innym razem nie ma :( tz od maja szuka pracy.. ale w zawodzie nie dostanie.. wiec szuka byle czego ale tez nic.. eh dobra nie zasmiecam ci watku co u Was?:D Quote
groszek83 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Częściej nie ma:niewiem: pare fajnych upatrzonych rzeczy i już nie ma:evil_lol: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 deer_1987 napisał(a):tz od maja szuka pracy.. ale w zawodzie nie dostanie.. wiec szuka byle czego ale tez nic.. eh dobra nie zasmiecam ci watku co u Was?:D A gdzie można gadać, jak nie na forum? Jaki zawód ma Twój TZ? U nas jak zwykle ;) Jestem w pracy od siódmej nadal ;) Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 groszek83 napisał(a):Częściej nie ma:niewiem: pare fajnych upatrzonych rzeczy i już nie ma:evil_lol: Osobiście uważam, że kasa to rzecz nabyta ;) Jak jest, to dobrze, jak nie ma, to trudno ;) Zawsze jest jeszcze debecik albo karta kredytowa ;) Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jbk napisał(a):A gdzie można gadać, jak nie na forum? Jaki zawód ma Twój TZ? U nas jak zwykle ;) Jestem w pracy od siódmej nadal ;) it teknik od bezpieczenstwa sieci, skonczyl studia w maju... oj tak dlugo? Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 deer_1987 napisał(a):it teknik od bezpieczenstwa sieci, skonczyl studia w maju... oj tak dlugo? Jak jest robota, to się siedzi ;) W międzyczasie hasam po dogo i NK i tak dalej ;) Młody za mnie psy wyprowadził ;) Mogę sobie pozwolić ;) Jak od sieci, to powinien mieć wzięcie, w dzisiejszych czasach? Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jbk napisał(a):Jak jest robota, to się siedzi ;) W międzyczasie hasam po dogo i NK i tak dalej ;) Młody za mnie psy wyprowadził ;) Mogę sobie pozwolić ;) Jak od sieci, to powinien mieć wzięcie, w dzisiejszych czasach? teoretycznie bo praktycznie szuka pierwszej pracy po studiach i nigdzie go nie chca bo nie ma doswiadczenia... tylko kurna skad wziac doswiadczenie jak sie dopiero szuka pierwszej pracy... a po drugie nie ma znajomosci zeby dostac prace gdzie pracujesz? aki zawod? Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 deer_1987 napisał(a):teoretycznie bo praktycznie szuka pierwszej pracy po studiach i nigdzie go nie chca bo nie ma doswiadczenia... tylko kurna skad wziac doswiadczenie jak sie dopiero szuka pierwszej pracy... a po drugie nie ma znajomosci zeby dostac prace gdzie pracujesz? aki zawod? To tak jak w tym kawale o sekretarce, 18 lat i 20 lat doświadczenia wymagane ;) Nie mówiąc o długich blond włosach ;) Ja nudy - księgowość ;) Aktualnie deklaracje ZUS robię i wypłaty liczę ;) Quote
groszek83 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 O tak mnie też zawsze najbardziej podoba sie to wymagane doświadczenie:multi: Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jbk napisał(a):To tak jak w tym kawale o sekretarce, 18 lat i 20 lat doświadczenia wymagane ;) Nie mówiąc o długich blond włosach ;) Ja nudy - księgowość ;) Aktualnie deklaracje ZUS robię i wypłaty liczę ;) dokladnie.. tylko jak mlodzi maja gdzies zaczac? starzy odejda i nie bhedzie komu pracowac jak sie mlodym nie da szansy oj to nudne :P duzo cyferek Quote
pusia2405 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jbk napisał(a):Ja nudy - księgowość ;) Ooo, to przebij piątkę:lol:, chociaż aktualnie migam się jak mogę na emigracji od tego zajęcia:diabloti:. Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 pusia2405 napisał(a):Ooo, to przebij piątkę:lol:, chociaż aktualnie migam się jak mogę na emigracji od tego zajęcia:diabloti:. Przybiję, a co ;) Też bym się pomigała, ale tak się właśnie złożyło, że mi to wpadło i co robić.... Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 deer_1987 napisał(a):dokladnie.. tylko jak mlodzi maja gdzies zaczac? starzy odejda i nie bhedzie komu pracowac jak sie mlodym nie da szansy oj to nudne :P duzo cyferek No niestety :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1177395&postcount=182 tu jest najprostszy przepis na pizzę ... :p Quote
Recommended Posts