Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

groszek83 napisał(a):
Zgadzam sie wszystko od indywidualnych smaków zależy;) i ja nie mówie że nigdy pizzy na śniadanie nie jadłam:evil_lol:

I to jest właśnie najlepsze, że każdy lubi coś innego ;)

Posted

ewatr napisał(a):
Alescie sobie znalazły temat uf .........a tu cżłowiek o suchym pysku w pracy siedzi i slinotoku dostaje :evil_lol: ;)

Witajcie śliczne Samojedki :loveu::loveu:

Prawdę mówiąc też głodna w pracy siedzę, ale twarda jestem, pizzy NIE ZAMAWIAM :)

Witamy ;)

Posted

jbk napisał(a):
Prawdę mówiąc też głodna w pracy siedzę, ale twarda jestem, pizzy NIE ZAMAWIAM :)

Witamy ;)

Od razu mi lzej że nie jestem sama :eviltong:

Posted

Ewatr, teraz to już padam na pysk z głodu, ale twardym trza być, nie miętkim ;)

Deer, dlatego lepiej tego unikać ;)

Pusia, w moim mieście nie ma chińskiej restauracji, a szkoda, bo lubię ;)

Bonsai, a mój siedzi w MU ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
My jutro do domu zamawiamy pizze bo akurat kasa bedzie :P od paru dni nawet 1 kr nie mamy..

To smacznego życzę ;)) A z kasą tak bywa, raz jest, innym razem nie ma :(

Posted

jbk napisał(a):
To smacznego życzę ;)) A z kasą tak bywa, raz jest, innym razem nie ma :(

tz od maja szuka pracy.. ale w zawodzie nie dostanie.. wiec szuka byle czego ale tez nic.. eh dobra nie zasmiecam ci watku

co u Was?:D

Posted

deer_1987 napisał(a):
tz od maja szuka pracy.. ale w zawodzie nie dostanie.. wiec szuka byle czego ale tez nic.. eh dobra nie zasmiecam ci watku

co u Was?:D

A gdzie można gadać, jak nie na forum? Jaki zawód ma Twój TZ?

U nas jak zwykle ;) Jestem w pracy od siódmej nadal ;)

Posted

groszek83 napisał(a):
Częściej nie ma:niewiem: pare fajnych upatrzonych rzeczy i już nie ma:evil_lol:

Osobiście uważam, że kasa to rzecz nabyta ;) Jak jest, to dobrze, jak nie ma, to trudno ;) Zawsze jest jeszcze debecik albo karta kredytowa ;)

Posted

jbk napisał(a):
A gdzie można gadać, jak nie na forum? Jaki zawód ma Twój TZ?

U nas jak zwykle ;) Jestem w pracy od siódmej nadal ;)

it teknik od bezpieczenstwa sieci, skonczyl studia w maju...

oj tak dlugo?

Posted

deer_1987 napisał(a):
it teknik od bezpieczenstwa sieci, skonczyl studia w maju...

oj tak dlugo?

Jak jest robota, to się siedzi ;) W międzyczasie hasam po dogo i NK i tak dalej ;) Młody za mnie psy wyprowadził ;) Mogę sobie pozwolić ;)

Jak od sieci, to powinien mieć wzięcie, w dzisiejszych czasach?

Posted

jbk napisał(a):
Jak jest robota, to się siedzi ;) W międzyczasie hasam po dogo i NK i tak dalej ;) Młody za mnie psy wyprowadził ;) Mogę sobie pozwolić ;)

Jak od sieci, to powinien mieć wzięcie, w dzisiejszych czasach?

teoretycznie bo praktycznie szuka pierwszej pracy po studiach i nigdzie go nie chca bo nie ma doswiadczenia... tylko kurna skad wziac doswiadczenie jak sie dopiero szuka pierwszej pracy... a po drugie nie ma znajomosci zeby dostac prace

gdzie pracujesz? aki zawod?

Posted

deer_1987 napisał(a):
teoretycznie bo praktycznie szuka pierwszej pracy po studiach i nigdzie go nie chca bo nie ma doswiadczenia... tylko kurna skad wziac doswiadczenie jak sie dopiero szuka pierwszej pracy... a po drugie nie ma znajomosci zeby dostac prace

gdzie pracujesz? aki zawod?

To tak jak w tym kawale o sekretarce, 18 lat i 20 lat doświadczenia wymagane ;) Nie mówiąc o długich blond włosach ;)

Ja nudy - księgowość ;) Aktualnie deklaracje ZUS robię i wypłaty liczę ;)

Posted

jbk napisał(a):
To tak jak w tym kawale o sekretarce, 18 lat i 20 lat doświadczenia wymagane ;) Nie mówiąc o długich blond włosach ;)

Ja nudy - księgowość ;) Aktualnie deklaracje ZUS robię i wypłaty liczę ;)

dokladnie.. tylko jak mlodzi maja gdzies zaczac? starzy odejda i nie bhedzie komu pracowac jak sie mlodym nie da szansy

oj to nudne :P duzo cyferek

Posted

pusia2405 napisał(a):
Ooo, to przebij piątkę:lol:, chociaż aktualnie migam się jak mogę na emigracji od tego zajęcia:diabloti:.

Przybiję, a co ;) Też bym się pomigała, ale tak się właśnie złożyło, że mi to wpadło i co robić....

Posted

deer_1987 napisał(a):
dokladnie.. tylko jak mlodzi maja gdzies zaczac? starzy odejda i nie bhedzie komu pracowac jak sie mlodym nie da szansy

oj to nudne :P duzo cyferek

No niestety :evil_lol: