taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Az sie milo patrzy ile przytulania, glaskania itd dostaja od calej Waszej rodziny psiaki ;) Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 deer_1987 napisał(a):Az sie milo patrzy ile przytulania, glaskania itd dostaja od calej Waszej rodziny psiaki ;) Jakoś tak żadne z nas nie umie się opanować ;) Kto przechodzi koło psa, ten mizia :) A psom w to graj ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witam :lol: Dosyć długo mnie uwas nie było a jestem i odziwiam piękno Vadira i Fialki :loveu::loveu: świetne zdjęcia Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jbk napisał(a):Jakoś tak żadne z nas nie umie się opanować ;) Kto przechodzi koło psa, ten mizia :) A psom w to graj ;) U nas jak sie przejdzie obok poslania albo lozka to sie zraz wywalaja na plecy i pokazuja caly swoj urok! :mad::mad::mad: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Witam :lol: Dosyć długo mnie uwas nie było a jestem i odziwiam piękno Vadira i Fialki :loveu::loveu: świetne zdjęcia Ja też je podziwiam każdego dnia :) Dzięki :) Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 deer_1987 napisał(a):U nas jak sie przejdzie obok poslania albo lozka to sie zraz wywalaja na plecy i pokazuja caly swoj urok! :mad::mad::mad: My mówimy, że pokazują walory ;) Masz widzę to samo :) Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jbk napisał(a):My mówimy, że pokazują walory ;) Masz widzę to samo :) Tia... i sie gapia: no poglaszcz po brzuszku!!!!! Bo inaczej.. :angryy::angryy: Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Gratuluję udanego debiutu wystawowego!!! :cool2: A to zapewne ze względu na jego ciekawe umaszczenie http://images34.fotosik.pl/376/0c9a2594b07f223d.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jbk'] Alicja, został kawałek? Odgrzejesz mi na śniadanko? no choć ...czekam :p A gdzie reszta księżycków :razz::razz: Quote
groszek83 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Hej!:multi: Pizza na śniadanie:shake: grzeszycie:diabloti: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='deer_1987']Tia... i sie gapia: no poglaszcz po brzuszku!!!!! Bo inaczej.. :angryy::angryy: Dokładnie tak :) [quote name='jamnicze']Gratuluję udanego debiutu wystawowego!!! :cool2: A to zapewne ze względu na jego ciekawe umaszczenie http://images34.fotosik.pl/376/0c9a2594b07f223d.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biszkoptowe ;) Dziękujemy :) [quote name='Alicja'] no choć ...czekam :p A gdzie reszta księżycków :razz::razz: Fajnie, bo mi już burczało w brzuszku ;) Księżycki będą, jak dojdę chronologicznie do nich :) [quote name='AngelsDream']Witamy się :) Hejka :)) [quote name='groszek83']Hej!:multi: Pizza na śniadanie:shake: grzeszycie:diabloti: A co to za różnica, pizza jest dobra o każdej porze ;) Quote
groszek83 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Na śniadanie to sie płatki owsiane je:diabloti: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 groszek83 napisał(a):Na śniadanie to sie płatki owsiane je:diabloti: Pewnie z mlekiem, co? Ja mam alergię na mleko, jak je widzę lub powącham, to mam odruch wymiotny, niestety ;) Z pizzą natomiast tego problemu nie ma :) Quote
groszek83 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Bez mleka:eviltong: zalewasz odrobiną gorącej wody dodajesz łyżeczke miodu a reszta to już od fantazji zależy;banan,śliwka,gruszka,jabłko,brzoskwinia,rodzynki... itd.:cool3: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 groszek83 napisał(a):Bez mleka:eviltong: zalewasz odrobiną gorącej wody dodajesz łyżeczke miodu a reszta to już od fantazji zależy;banan,śliwka,gruszka,jabłko,brzoskwinia,rodzynki... itd.:cool3: Eeeee... na śniadanie owoce? Ale śniadanie ma być konkretne, żeby dać energię na cały dzień :) Quote
groszek83 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Oj daje energie:cool3: przynajmniej mnie:eviltong: drugi raz jem tak koło 18 z tym że śniadanie o 10. Quote
crazydaisy Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Wow, jakie piękne białe, puchate kulki :loveu: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Groszek, to wszystko kwestia gustu :) Mojego apetytu owoce nie zaspokajają, a płatki mi rosną w ustach ;) Jeśli już coś lekkiego, to kefir ;) Deer, nie chce mi się bawić z ciastem do pizzy domowej, mam sprawdzoną pizzerię ;) Z tym, że otwierają dopiero o 10:30 ;) Wielokrotnie byłam pierwszą klientką :) Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 crazydaisy napisał(a):Wow, jakie piękne białe, puchate kulki :loveu: Dziękujemy bardzo :) Quote
ewatr Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Alescie sobie znalazły temat uf .........a tu cżłowiek o suchym pysku w pracy siedzi i slinotoku dostaje :evil_lol: ;) Witajcie śliczne Samojedki :loveu::loveu: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 deer_1987 napisał(a):ja kupuje cos co sie nazywa pizza kit - ciasto wyjmujes z zopakowania - pod cisnieniem jest i sos masz w puszcze juz :P U nas też można kupić ciasto gotowe, ale nie umywa się do domowego, ani nawet do pizzeriowego ;) Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']Deer, nie chce mi się bawić z ciastem do pizzy domowej, mam sprawdzoną pizzerię ;) Z tym, że otwierają dopiero o 10:30 ;) Wielokrotnie byłam pierwszą klientką :) ja kupuje cos co sie nazywa pizza kit - ciasto wyjmujes z zopakowania - pod cisnieniem jest i sos masz w puszcze juz :P Quote
Recommended Posts