Alicja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [FONT=Arial]Jest OKI ;).... jutro na obiad mają pizzę [ narobiłam Asi smaka :roll::evil_lol: ] i prowadzają się ze ślimakami :roll:....no so ...no prawde piszę [/FONT] Quote
halgre Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Jest OKI ;).... jutro na obiad mają pizzę [ narobiłam Asi smaka :roll::evil_lol: ] i prowadzają się ze ślimakami :roll:....no so ...no prawde piszę [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]hehehe ... :evil_lol:[/FONT] Quote
M&S Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):Dzień dobry nieobecnym :) A. w niedzielę Quote
M&S Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 sota36 napisał(a):Jeszcze Was nie ma!!!:mad::mad::mad: no właśnie :angryy::mad: A. Quote
jonQuilla Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [FONT=Georgia]JBK :multi::multi::multi: ja pierdziuuu....tak z partyzanta przylazłaś i fotami rzucasz ;) świetnie tylko nie zostawiaj nas już na tak długo :mad: ja bez moich białasków nie mogę żyć :loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Coś gdzieś słyszałam, że tu są tacy, co to tęsknią za białaskami ;) Nie dziwię się, bo ja nie wytrzymałabym bez nich nawet dnia :)) To może jakieś fotki byście chcieli zobaczyć?? Quote
jonQuilla Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [FONT=Georgia]mój post spierdzielił na samą górę :mad:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='jbk']Co to znaczy, że z partyzanta?? Buziol Żonkilciu :loveu: [FONT=Georgia] znienacka ;) [/FONT] Quote
jbk Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]JBK :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]ja pierdziuuu....tak z partyzanta przylazłaś i fotami rzucasz ;) świetnie tylko nie zostawiaj nas już na tak długo :mad:[/FONT] [FONT=Georgia]ja bez moich białasków nie mogę żyć :loveu:[/FONT] Co to znaczy, że z partyzanta?? Buziol Żonkilciu :loveu: Quote
halgre Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [FONT=Georgia]Nareszcie :eviltong: Witaj z powrotem ... Wróciłaś i od razu tyyyle fotek :crazyeye::crazyeye: A co to za fąfelek ten buldożek ... [/FONT] Quote
Doginka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 :crazyeye:No nie wierzę:crazyeye: Wróciłaś wreszcie i z pięknymi fotami:loveu: i jak dużo:multi: Quote
halgre Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [FONT=Georgia]I znowu uciekła ...:crazyeye: Ciekawe - na jak długo znowu ... :niewiem: [/FONT] Quote
Recommended Posts