Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maks i Spark']

jaki piękny uśmiech :lol:, ciekawe co go tak rozbawiło;)

Chyba akurat opieprzała Vadira :)

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]O rany a co to za pyskacz?:crazyeye::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]http://images38.fotosik.pl/47/f53612fea35a3381.jpg[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Doberek Dżołana:loveu:[/FONT]

Jabłuszko kochane moje :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jbk']Chyba akurat opieprzała Vadira :)

Jabłuszko kochane moje :loveu::loveu::loveu:
[FONT=Century Gothic]Przyszłam bo słuchy mnie doJszły, że ktoś tu straszliwie tęskni:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przyszłam bo słuchy mnie doJszły, że ktoś tu straszliwie tęskni:evil_lol:[/FONT]

Okropnie, mówię Ci, w gardle mi zaschło z tęsknoty tak, że aż na wódkę poszłam wieczorem :)

Posted

[quote name='jbk']Okropnie, mówię Ci, w gardle mi zaschło z tęsknoty tak, że aż na wódkę poszłam wieczorem :)
[FONT=Century Gothic]O matko to ja muszę klikać bo inaczej mi w alkoholizm popadniesz:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]O matko to ja muszę klikać bo inaczej mi w alkoholizm popadniesz:diabloti:[/FONT]

No tak! Dokładnie! A jak byłam na wódce, to pokazałam wszystkie fotki ;) Dziewczyny były zachwycone Alusią :)

Posted

[quote name='jbk']No tak! Dokładnie! A jak byłam na wódce, to pokazałam wszystkie fotki ;) Dziewczyny były zachwycone Alusią :)
[FONT=Century Gothic]Że mła też pokazałaś:crazyeye:

Apokalipsa:placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Że mła też pokazałaś:crazyeye:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Apokalipsa:placz:[/FONT]

Wszystko wszystko :) Na moich nie miałaś miny srającego królika, to mogłam ;) Musiałam moją idolkę pokazać :)

Posted

[quote name='jbk']Wszystko wszystko :) Na moich nie miałaś miny srającego królika, to mogłam ;) Musiałam moją idolkę pokazać :)
[FONT=Century Gothic]"No to teraz się zacznie wywiady, autograaafy".......:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]"No to teraz się zacznie wywiady, autograaafy".......:evil_lol:[/FONT]

"Wizyty w zakładach pracy...." No nie mów, że tego nie lubisz :diabloti:

Posted

a tak w ogóle to dzień dobry!....ja to mam teraz dobrze troszkę wolnego więc mame rano żegnam, życze miłego dnia w pracy i szybciutko jeszcze na godzinke pod kołderkę :evil_lol:

m.

Posted

[quote name='Maks i Spark']a tak w ogóle to dzień dobry!....ja to mam teraz dobrze troszkę wolnego więc mame rano żegnam, życze miłego dnia w pracy i szybciutko jeszcze na godzinke pod kołderkę :evil_lol:

m.[/quote]

Ale się masz dobrze, o tej porze pod kołderkę ;) Ja to od szóstej biegam.....

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Aśku! :loveu:

W dalszym ciągu nie mam avatarka :placz: Wczoraj był, dziś ni ma! :placz:[/quote]

Izunia :loveu::loveu::loveu: No dziś też go nie widzę..... UKRADLI!

Posted

[quote name='jbk']Ale się masz dobrze, o tej porze pod kołderkę ;) Ja to od szóstej biegam.....

[/quote]

nie no już teraz to nawet po spacerku jestem...bez przesady ;)

-maryś

Posted

[quote name='Maks i Spark']nie no już teraz to nawet po spacerku jestem...bez przesady ;)[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Ania!']Dzień dobry białe puszki-okruszki :loveu:[/quote]

Cześć :) I gdzie ta Twoja galeria?? Hę?