jbk Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Maks i Spark']ja zaczynam po niedzieli:cool3:[/quote] Ja zaczynam w każdy poniedziałek, hehe :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='jbk']Ja zaczynam w każdy poniedziałek, hehe :evil_lol:[/quote] a ja kazdego dnia:evil_lol::lol: i koncze wieczorem hahaha Quote
jbk Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Pokażę Wam psią kolację, chcecie? YouTube - MOV00128 YouTube - MOV00129 YouTube - MOV00130 Quote
jbk Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='evaxon']a ja kazdego dnia:evil_lol::lol: i koncze wieczorem hahaha[/quote] Ale Ewuniu Ty i tak chuda jesteś ;) Nie to, co ja :diabloti: Quote
lolka75 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 przerzuciliscie sie na BARF? ja tez mowie do Borysa i Maxi "nie krzycz" jak mnie poganiaja:evil_lol: ale wcinaja szybciutko:loveu:...ale jak w kuchni daje miesko na smaczka to tez znika w sekunde:roll:. Pasza dluzej jest degustowana:roll: Quote
e.v.a Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='jbk']Ale Ewuniu Ty i tak chuda jesteś ;) Nie to, co ja :diabloti:[/quote] ale ze 3kg mi sie przytylo :roll: łaaaaaaaaaaaaaa ja to juz bym cala podłoge zaślinioną miała :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu:ale im smakowało ;) z tym podstepem to tak że kiedyś zagadywałam kto to Piq i nie dałaś znaka :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]a i cześć weekendowo :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Hej Ale fotasków miałam do oglądania:multi::multi::multi: A jakie smakowite filmiki:diabloti: Quote
rwpb Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 http://images34.fotosik.pl/437/28e0119a418c46a9.jpg dywanik :loveu: Takie małe porcyjki dla takich piesów :mad:. Zagłodzisz je :diabloti: Pozdrawiamy dzisiaj Quote
jamnicze Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 niezłą siłę muszą mieć w szczękach tak te kości rozchrupać :p http://images36.fotosik.pl/49/6962dcd76a44e538.jpg Grzecznie misie czekały na jedzonko :lol: Quote
martitaa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :loveu:gdzie Vadir sie konczy tam Fialka zaczyna,zgadlam?:loveu: http://images31.fotosik.pl/434/da31d78c50a0424b.jpg przyszlam tu szczesliwa a to z powodu potwierdzonej rezerwacji Felixa:loveu:pozdrawiamy i zapraszam na off-topik-szczerze-podobaja wam sie swinki skinny-bo powiekszysz grono milosnikow,wiem juz,ze Tobie tak a sa glosy tez na nie:)rob nam srednia!!!!:eviltong:;):evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Bry wecier! :p [FONT=Century Gothic]pepiczka przyszła:evil_lol: cześć DżoŁana:loveu:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ale szybko jedzą :crazyeye: Barti taki duży a powolny :evil_lol: Quote
jbk Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='deer_1987']Ale tu nagadane :P[/quote] Pleciugi się zeszły ;) Quote
jbk Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='lolka75']przerzuciliscie sie na BARF? ja tez mowie do Borysa i Maxi "nie krzycz" jak mnie poganiaja:evil_lol: ale wcinaja szybciutko:loveu:...ale jak w kuchni daje miesko na smaczka to tez znika w sekunde:roll:. Pasza dluzej jest degustowana:roll: Nie przerzuciliśmy się, dajemy i karmę i mięsko :) Wszystko rozsądnie ;) [quote name='evaxon']ale ze 3kg mi sie przytylo :roll: łaaaaaaaaaaaaaa ja to juz bym cala podłoge zaślinioną miała :evil_lol::evil_lol: Łe tam, trzy kilo, co to jest ;) Co do podłogi, jak Vadir widzi mięsko, to dostaje takiego ślinotoku, że też mam zaplutą :) [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu:ale im smakowało ;)[/FONT] [FONT=Arial]z tym podstepem to tak że kiedyś zagadywałam kto to Piq i nie dałaś znaka :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]a i cześć weekendowo :multi::multi::multi:[/FONT] Nie dałam? :oops: A to finka ze mnie :oops: Witaj Alutka :) Quote
jbk Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='deer_1987']Ale masz mily glos ;)[/quote] Mi się nie podoba, przynajmniej, jak nagrany jest, jak gadam, to się inaczej słyszę :eviltong: [quote name='Izabela124.']Hej Ale fotasków miałam do oglądania:multi::multi::multi: A jakie smakowite filmiki:diabloti:[/quote] Cześć Iza :) [quote name='Patisa']Powitać, powitać :cool3:[/quote] Hejka :) [quote name='M&T']ale zajadają jedzonko :evil_lol:[/quote] Głodomorki :) Quote
jbk Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='rwpb']http://images34.fotosik.pl/437/28e0119a418c46a9.jpg dywanik :loveu: Takie małe porcyjki dla takich piesów :mad:. Zagłodzisz je :diabloti: Pozdrawiamy dzisiaj Trzeba dbać o ich linię, mają skłonności do tycia ;) [quote name='jamnicze']niezłą siłę muszą mieć w szczękach tak te kości rozchrupać :p http://images36.fotosik.pl/49/6962dcd76a44e538.jpg Grzecznie misie czekały na jedzonko :lol: Faktem jest, że nie chciałabym, żeby mnie któryś niechcący ugryzł.... [quote name='martitaa']:loveu:gdzie Vadir sie konczy tam Fialka zaczyna,zgadlam?:loveu: http://images31.fotosik.pl/434/da31d78c50a0424b.jpg przyszlam tu szczesliwa a to z powodu potwierdzonej rezerwacji Felixa:loveu:pozdrawiamy i zapraszam na off-topik-szczerze-podobaja wam sie swinki skinny-bo powiekszysz grono milosnikow,wiem juz,ze Tobie tak a sa glosy tez na nie:)rob nam srednia!!!!:eviltong:;):evil_lol: Zaraz idę :) I zgadłaś, oczywiście ;) Quote
jbk Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Bry wecier! :p Dobri den! A ja mam rodzinkę w Czechach ;) [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]pepiczka przyszła:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]cześć DżoŁana:loveu:[/FONT] Jabłuszkowa! :loveu::loveu::loveu: [quote name='Patisa']No wszyscy piszą tylko nie jbk :lol: No cóż, nie było mnie, to nie gadałam ;) Oglądałam za to "Dziwny przypadek Benjamina Buttona" :) Quote
jbk Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']ale szybko jedzą :crazyeye: Barti taki duży a powolny :evil_lol:[/quote] No cóż, moje są najwyraźniej bardziej zachłanne, przynajmniej Vadir ;) Quote
Recommended Posts