Jump to content
Dogomania

G Ł O D N E wychudzone szczeniaki az 9! - 6 w nowych domach, Inka [']

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam godzinę temu - wyjechałyśmy po 6 rano :mdleje: wymęczone, Inka padnięta biedna :shake:

No i nie wiem co napisać - Wrocław zmienił kompletnie punkt widzenia na dolegliwości Inki - pobadali i padło, że to nie zespolenie wrotno-oboczne, tylko IBD czyli Nieswoiste Zapalenia Jelit lub Enteropatia z utratą białek - czekamy jeszcze na wyniki poziomu kwasów żółciowych po posiłku - mają być w poniedziałek lub wtorek, póki co Inka dostała leki, które mają działać w tych przypadłościach - prawda to czy nie chyba musimy im wierzyć bo cóż innego nam zostało - w końcu to oni są specjalistami - oby mieli rację bo w takim przypadku nie powinno być problemów z powrotem do zdrowia :kciuki:

Posted

No to Dropinka pojechała do domku :multi: była bardzo grzeczna w podróży, nawet nie wymiotowała w aucie :lol: sama weszła do bloku, ostrożnie ale sama, nie musiała być wnoszona :multi::loveu: mówiłam, że ona najodważniejsza lalunia :loveu:

Więc domków szukają jeszcze Werka:

i nasza kochana Inusia lalusia jak wyzdrowieje :loveu:

Posted

Ale fajnie z tym domkiem :-) Właściwie gdyby wyniki Inki potwierdziły tę wrocławską diagnozę to byłoby najbardziej ok. Leki, dieta powinny wyprowadzić ją na prostą? Trzymamy kciuki za zdrowie Inusi :-) Mocno trzymamy i czekamy...

Posted

Super że jest kolejny domek!
Wieści o Ineczce też lepsze bo i leczenie łatwiejsze i rokowania lepsze. Oby diagnoza była trafna i udało się małą postawić na silne łapki!

Posted

Wyniki badania poziomu kwasów żółciowych przed i po posiłku wykluczają zespolenie wrotno-oboczne, w piątek idziemy na test lipidowy, który ma trwać 3 godziny - to ma nam powiedzieć czy to jelita, czy trzustka, czy nie wiem co jeszcze bo przyznam, że pogubiłam się w tym wszystkim :mdleje:

Nikt nie chce Werki - nie chciałabym, żeby ona została tam - dobrze chociaż że już po sterylce...

Posted

nie pojechałam dziś z Inką na badania - musiałam przełożyć na przyszły tydzień, byłam u missieek - Inka szaleje po podwórku z innymi psiakami, bawi się, biega - tylko to brzuszysko ma takie duże :shake: mam kilka jej fotek to później wstawię