Fasolka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 emilia2280 napisał(a):Nic nie jest nierealne Malawaszko! Dokładnie tak. Trzymamy kciuki za wizytę i jesteśmy z Wami :loveu: Quote
malawaszka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Wróciłam godzinę temu - wyjechałyśmy po 6 rano :mdleje: wymęczone, Inka padnięta biedna :shake: No i nie wiem co napisać - Wrocław zmienił kompletnie punkt widzenia na dolegliwości Inki - pobadali i padło, że to nie zespolenie wrotno-oboczne, tylko IBD czyli Nieswoiste Zapalenia Jelit lub Enteropatia z utratą białek - czekamy jeszcze na wyniki poziomu kwasów żółciowych po posiłku - mają być w poniedziałek lub wtorek, póki co Inka dostała leki, które mają działać w tych przypadłościach - prawda to czy nie chyba musimy im wierzyć bo cóż innego nam zostało - w końcu to oni są specjalistami - oby mieli rację bo w takim przypadku nie powinno być problemów z powrotem do zdrowia :kciuki: Quote
madziamn Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 to w sumie z dwojga złego byłoby dobrze aby się nie mylili jesli leki pomogą to dobrze Quote
malawaszka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 No to Dropinka pojechała do domku :multi: była bardzo grzeczna w podróży, nawet nie wymiotowała w aucie :lol: sama weszła do bloku, ostrożnie ale sama, nie musiała być wnoszona :multi::loveu: mówiłam, że ona najodważniejsza lalunia :loveu: Więc domków szukają jeszcze Werka: i nasza kochana Inusia lalusia jak wyzdrowieje :loveu: Quote
malawaszka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Dropcia pojechała w okolice Rybnika - Czerwionka-Leszczyny Quote
madzia828 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Dropka już w nowym domku super:multi::multi: mieszka pare kilometrów ode mnie także jakby co to bede ją mieć na oku;) Quote
polciuaa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Super! Bardz,bardzo,baaaardzo się ciesze!:multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
kalcia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 super! cieszymy sie :D jeszcze potrzebne sa najlepsze domki dla Inusi i Werki! Quote
malawaszka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 jeszcze nie ma Ineczkowych wyników - koło środy mam dzwonić wkleję sobie tu linka z telefonami bo potem szukam pół godziny :oops: http://bip.ar.wroc.pl/index.php/mId/3826 Quote
Fasolka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ale fajnie z tym domkiem :-) Właściwie gdyby wyniki Inki potwierdziły tę wrocławską diagnozę to byłoby najbardziej ok. Leki, dieta powinny wyprowadzić ją na prostą? Trzymamy kciuki za zdrowie Inusi :-) Mocno trzymamy i czekamy... Quote
ZUZANNA11 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10814397 PROSZĘ O POMOC !!! Quote
weszka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Super że jest kolejny domek! Wieści o Ineczce też lepsze bo i leczenie łatwiejsze i rokowania lepsze. Oby diagnoza była trafna i udało się małą postawić na silne łapki! Quote
malawaszka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 woda w brzuchu się zbiera, na wyniki ciągle czekamy, fachowcy z Wrocławia lecą w kulki - powoli już w żadnych specjalistów nie wierzę... Quote
malawaszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Wyniki badania poziomu kwasów żółciowych przed i po posiłku wykluczają zespolenie wrotno-oboczne, w piątek idziemy na test lipidowy, który ma trwać 3 godziny - to ma nam powiedzieć czy to jelita, czy trzustka, czy nie wiem co jeszcze bo przyznam, że pogubiłam się w tym wszystkim :mdleje: Nikt nie chce Werki - nie chciałabym, żeby ona została tam - dobrze chociaż że już po sterylce... Quote
madzia828 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 to w piątek powinno być wszystko jasne co dolega Ince:roll: Werka nadal bez domku:-( Quote
malawaszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 no - powinno być wiadomo chociaż ostatnio i ostatnio też miało być już wiadomo i dupa :roll: Quote
weszka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Cholera jak nie urok to sraczka :( żeby już się wszystko wyjaśniło to by Ineczka do domu mogła pójść. No i Werka też by chciała!!! Quote
Fasolka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ano, czasem tak bywa :shake: Czy coś wiadomo? Biedna Ineczka taki maluch i tyle przejść... Dobrze, że ma Was, Cioteczki:loveu: Quote
malawaszka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 nie pojechałam dziś z Inką na badania - musiałam przełożyć na przyszły tydzień, byłam u missieek - Inka szaleje po podwórku z innymi psiakami, bawi się, biega - tylko to brzuszysko ma takie duże :shake: mam kilka jej fotek to później wstawię Quote
malawaszka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 a jak poszłyśmy focić koty to Inka: :lol:przepraszam za jakość, ale to przez szybę robione i posszłyyyy Quote
Recommended Posts