malawaszka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Edi100 napisał(a):E, no lubią wszyscy tylko pewnie juz spią:evil_lol: a jak nie spali to czemu nie zajrzeli? :mad: jutro będą nowe fotki więc zapraszamy :eviltong: Quote
GrubbaRybba Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Malawaszka, nikt do mnie nie odezwał się w sprawie karmy. A tu pojawiają się kolejni potrzebujący. Nie wiem, co robić. Quote
malawaszka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 to jak masz bardziej potrzebujących i łatwiej mają odebrać karmę to oddaj ją bo ja nie wiem kiedy nam by się udało zabrać, a tak czy inaczej dostaną ją potrzebujące psiaki Quote
GrubbaRybba Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 malawaszka napisał(a):to jak masz bardziej potrzebujących i łatwiej mają odebrać karmę to oddaj ją bo ja nie wiem kiedy nam by się udało zabrać, a tak czy inaczej dostaną ją potrzebujące psiaki Umówmy się tak. Wiem, że ktoś od was był w Warszawie. Jeśli ta osoba może podjechać po karmę, oddam wam. Jeśli w między czasie znajdzie się ktoś równie potrzebujący, oddam karmę. Szkoda jej bowiem. Ona i tak jest po terminie, a jak tak będzie leżała, to w końcu nikomu sie już nie przyda. Quote
malawaszka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dzięki kochana!! Chyba teraz się uda bo brat missieek jest w Warszawie - będziemy dzwonić :Rose: Quote
Ulka18 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 To super, ze uda sie odebrac karme dla szczeniakow :multi: Quote
malawaszka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Głodomory się mają świetnie - dziś kazałyśmy ograniczyć jedzonko do jednego razu dziennie bo pan się bardzo sumiennie przykładał do naszych poprzednich zaleceń i nie żałował im - zrobiły się kluski :lol: Dziś Piankę zawiozłyśmy do DT do Krakowa - niech dziewczynka nabiera śmiałości bo ciężko je wydawać - nie boją się ludzi, ale boją się świata - po przekroczeniu bramy swojego podwórka sztywnieją, nieruchomieją ze strachu :shake: aż się serce kraja na kawałeczki i jeszcze to jak te które zostają na podwórku patrzą z wielkim pytaniem w oczach: dokąd zabierasz naszą siostrę? :placz: Zdjęć mam tylko kilka i to kiepskie bo padało jak byłyśmy u nich. Psiaczki zostały zaszczepione. Potrzebne pilnie domki!!!! Małe dzikuski muszą poznawać świat!!! One najbardziej by się nadawały do domków z ogródkiem - tak się wychowały, więc ciepła buda byłaby OK! Quote
halbina Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 dobre zdjęcia do ogłoszeń konieczne!http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115344 tu szukają psiaka: Quote
Fasolka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Bardzo proszę o nr konta na jakie można podesłać kaskę dla Głodomorków :-) Obiecałam stówkę po pierwszym i chciałabym się wywiązać ;-) Powiedzcie też na kiedy planujecie sterylki? Quote
malawaszka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 halbina napisał(a):dobre zdjęcia do ogłoszeń konieczne!http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115344 tu szukają psiaka: to te które są na wątku nie są dobre??? :mdleje: lepszych już nie umiem zrobić :shake: te psiaki nie nadają się do stróżowania - są za małe raczej - żadne z nich ONki Fasolka napisał(a):Bardzo proszę o nr konta na jakie można podesłać kaskę dla Głodomorków :-) Obiecałam stówkę po pierwszym i chciałabym się wywiązać ;-) Powiedzcie też na kiedy planujecie sterylki? dzięki wielkie, już posyłam na pw na niedzielę missieek umówiła sterylkę suki dorosłej, a młode później bo dopiero co zaszczepione zostały Quote
malawaszka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 kilka wczorajszych fotek - z powodu deszczu są brzydkie, ale są ;) Biszkopt - mini labrador ;) Markiz brudasek :lol: Quote
malawaszka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 towarzystwo chowało się na ganku Dropka indywidualistka Pianka która już w KRakowie Markiz Quote
malawaszka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Tinka - spokojna i słodka sunia czarna okrywówka, brązowy podszerstek :razz: widzicie jaki grubasek :loveu: Inka - też słodka i większa od Tinki Quote
Angie :) Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 malawaszka napisał(a):towarzystwo chowało się na ganku Dropka indywidualistka Pianka która już w KRakowie Markiz Pls o adres gdzie mozna podeslac karme dla <glodnych>? Pozdrawiam, Angie :) Quote
malawaszka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Angie :) napisał(a):Pls o adres gdzie mozna podeslac karme dla <glodnych>? Pozdrawiam, Angie :) wielkie dzięki!!! już posyłam na pw :loveu: :Rose: Quote
Fasolka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Są cudne :-) Dzięki za PW. Cieszę się, że tak o nie dbacie, wielki buziak!!! Stówka poszła :-) Może jakieś zabawki dla nich podesłać - mam jakieś nadmiarowe po moich psiunkach? Można na adres z PW? Quote
malawaszka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 możesz podesłać zabawki - zobaczymy czy malce się nauczą z nich korzystać :-) ja cały czas mam dla nich kości od Kasiatatry, ale jeszcze nie odważyłam się im dać żeby nie walczyły między sobą o nie :oops: No i mam wieści od Pianki - jest super mądrą psinką!!! Ani razu nie załatwiła się w mieszkaniu! Szybko załapała jak się chodzi na smyczy! Zaczyna broić, a na spacerach ma duże oparcie w swoim koledze, z którym zamieszkała - Konanie :loveu: wielkim, łagodnym miśku:loveu: ależ się cieszę, że malce mimo początkowego strachu, szybko łapią, że życie poza podwórkiem też jest fajne :multi: Quote
Fasolka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 To super, że Pianka tak sobie dobrze radzi - każdemu z maluchów przydałaby się taka socjalizacja... Quote
Fasolka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Aaaa i jeszcze jedno pytanie: jakie one mają rozmiary szyjek? Bo mam jakies obróżki, może by się przydały? Quote
malawaszka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Szyjki mają około 35-40 cm, więc jak masz coś takiego niepotrzebnego to się przydadzą na pewno - choćby założyć malcom i niech noszą bo teraz to sztywnieją jak im się coś założy :shake: Quote
Fasolka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 No właśnie tak myślałam, niech się uczą ;-) Choć z drugiej strony, mam suczynkę bardzo płochliwą od małego i jak jej założyłam pierwsze szeleczki (jeszcze w domu, na kwarantannie po szczepieniu) to biegała jak szalony królik a na pierwszym spacerze zapomniała, że je na sobie ma, było tyle innych ineteresujących rzeczy... ;-) Więc różnie to bywa z tym przyzwyczajaniem ;-) Ale spróbujmy, im więcej bodźców w dzieciństwie tym lepiej. Posprawdzam rozmiary i wyślę jeśli takie mam :-) Śliczne są te maluchy, nie mogę się napatrzeć :-) Quote
malawaszka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Fasolka napisał(a): Śliczne są te maluchy, nie mogę się napatrzeć :-) to którego mam przywieźć do Warszawy??? :bigok: Quote
Recommended Posts