halcia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Nelulku,pamietam o tobie.........i tesknie za tym tulacym sie pysiem... Quote
halcia Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ....i dalej nic nie wiem.....,nawet tego czy jest leczona...A masz specjalne miejse w moim sercu....ty i Mela-Tonia.....:shake: Quote
Neczka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Każdy pies w potrzebie w Orzechowcach jest leczony. Nelka dzielnie znosi czyszczenie uszek, a później podawanie leku. Ale chyba przestanie mnie już lubieć po tych zabiegach :roll: Quote
halcia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Rozumie Neczka ,ze jestes tam codziennie o okreslonej porze i jej podajesz leki.I robisz to tylko ty,nie pracownicy!I wytłumaczyłas jej,to,ze dlaczego ty a nie ja ja odwiedzam!Ja dalej czekam na informacje jakie leki.Bo jak trzeba było załatwic weta do szczepien to byłam dobra i potrzebna,a teraz jesli chce jedna wiadomosc,o moim ukochany m psie.............to wiadomo jak jest,rzecznik przejał rządy intrygami. Quote
karolciasz28 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Neczka napisał(a):Każdy pies w potrzebie w Orzechowcach jest leczony. Nelka dzielnie znosi czyszczenie uszek, a później podawanie leku. Ale chyba przestanie mnie już lubieć po tych zabiegach :roll: Nie przestanie Cię lubić bo wie że to dla jej dobra:p Quote
Neczka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 halcia napisał(a):Rozumie Neczka ,ze jestes tam codziennie o okreslonej porze i jej podajesz leki.I robisz to tylko ty,nie pracownicy!I wytłumaczyłas jej,to,ze dlaczego ty a nie ja ja odwiedzam!Ja dalej czekam na informacje jakie leki.Bo jak trzeba było załatwic weta do szczepien to byłam dobra i potrzebna,a teraz jesli chce jedna wiadomosc,o moim ukochany m psie.............to wiadomo jak jest,rzecznik przejał rządy intrygami. Ja myślałam, że od dorosłego człowieka można oczekiwać więcej rozumu :crazyeye: Quote
Becia66 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 znów się zaczyna.....:shake:.....te wzajemne przepychanki już mi bokiem wychodzą.....:shake: Quote
Becia66 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Nelciu grzej sie dzisiaj na słoneczku bo jutro ma padać......:roll: Quote
karolciasz28 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 becia66 napisał(a):Nelciu grzej sie dzisiaj na słoneczku bo jutro ma padać......:roll: U nas pada co chwila ale taki drobny deszczyk;) Quote
Becia66 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Co tam Nelus u ciebie z samego rana ? Stoisz pewnie przy siatce i wypatrujesz....:roll: Quote
karolciasz28 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 becia66 napisał(a):Co tam Nelus u ciebie z samego rana ? Stoisz pewnie przy siatce i wypatrujesz....:roll: wypatruje już od ośmiu lat i co? i nic:shake::-(:-( Quote
majuska Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Neluś !! Borysek też tak długo wypatrywał i mu się udało , wierzę kochana , że Tobie tez się uda!!!! Quote
_ogonek_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 kurcze... Moge zrobic ogloszenia dla malej ale jutro bo dzisiaj jestm padnięta.. Quote
basia0607 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Mam pewien pomysł. Zróbcie zbiórkę na Nelę a ja już sie postaram aby Moria przyjeła ją do swojego hotelu w Elblągu. Potem poszukamy jej super domku ! Acha , Wasze Orzeszki nadal u mnie. Czarna jest podobna do gacka(wielkie uszy) , Ruda jest cudnie puszysta ale nadal dzika. Gdy podchodzę do boksu obie uciekają do budy. Gdy odchodzę wskakują na budę i wyją. W tę sobote mialysmy mieć bliższy kontakt , spacer, tulenie ale paskudna interwencja zajęła nam dużo czasu . Quote
Miśka84 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 O to jest dobry pomysł. Tylko kasa....:roll: Nelka, która była w moim podpisie znalazła dom po 3 miesiącach. Też była troszkę dzika, pogryziona przez suczki z boksu. :shake: Quote
Miśka84 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 majuska napisał(a):Ile to kasy miesięcznie ten hotelik???? Można wysyłać PW do wszystkich użytkowników z info, że zbieramy na hotelik, można tez zrobić allegro cegiełkowe.... kto ma jeszcze jakieś pomysły ??? Jakies bazarki może ??? Koszt miesięczny Nelki z Elbląga to było coś około 300zł Quote
majuska Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ile to kasy miesięcznie ten hotelik???? Można wysyłać PW do wszystkich użytkowników z info, że zbieramy na hotelik, można tez zrobić allegro cegiełkowe.... kto ma jeszcze jakieś pomysły ??? Jakies bazarki może ??? Quote
_ogonek_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 znam inne DT, użytkowniczka mortikia albo hotelik albo płatyny DT u niej w domu ale nie wiem jakie to miasto... Quote
majuska Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Wiecie co , ja myślę, że Nelik po wyjściu ze schronu najlepiej odnalazłby się w domku z ogródkiem, gdyby był jakiś DT to właśnie taki, ja widzę po Leopoldzie, że to pies nie znający mieszkania i nie jestem pewna czy się dobrze czuje w bloku, a Nela to też tego typu psiak i łatwiej poszłoby z jej oswajaniem gdyby dużo przebywała na podwórku, pogoda będzie sprzyjać w najbliższym czasie..... Quote
_ogonek_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Znam też jeden Dt wlasnie z ogrodkiem, ale jest on platny to po pierwsze, po drugie sama p. Ania ktora je oferuje nie jest pewna co do kolejnego podopiecznego, gdyz chwilowo ma sunie a jej adopcja nie jest do kkonca pewna... wiecej Dt nie kojarze. Quote
SZPiLKA23 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 No tak domek z ogródkiem był by super w przypadki Neli Quote
Recommended Posts