Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Każdy pies w potrzebie w Orzechowcach jest leczony.
Nelka dzielnie znosi czyszczenie uszek, a później podawanie leku.

Ale chyba przestanie mnie już lubieć po tych zabiegach :roll:

Posted

Rozumie Neczka ,ze jestes tam codziennie o okreslonej porze i jej podajesz leki.I robisz to tylko ty,nie pracownicy!I wytłumaczyłas jej,to,ze dlaczego ty a nie ja ja odwiedzam!Ja dalej czekam na informacje jakie leki.Bo jak trzeba było załatwic weta do szczepien to byłam dobra i potrzebna,a teraz jesli chce jedna wiadomosc,o moim ukochany m psie.............to wiadomo jak jest,rzecznik przejał rządy intrygami.

Posted

Neczka napisał(a):
Każdy pies w potrzebie w Orzechowcach jest leczony.
Nelka dzielnie znosi czyszczenie uszek, a później podawanie leku.

Ale chyba przestanie mnie już lubieć po tych zabiegach :roll:

Nie przestanie Cię lubić bo wie że to dla jej dobra:p

Posted

halcia napisał(a):
Rozumie Neczka ,ze jestes tam codziennie o okreslonej porze i jej podajesz leki.I robisz to tylko ty,nie pracownicy!I wytłumaczyłas jej,to,ze dlaczego ty a nie ja ja odwiedzam!Ja dalej czekam na informacje jakie leki.Bo jak trzeba było załatwic weta do szczepien to byłam dobra i potrzebna,a teraz jesli chce jedna wiadomosc,o moim ukochany m psie.............to wiadomo jak jest,rzecznik przejał rządy intrygami.

Ja myślałam, że od dorosłego człowieka można oczekiwać więcej rozumu :crazyeye:

Posted

Mam pewien pomysł. Zróbcie zbiórkę na Nelę a ja już sie postaram aby Moria przyjeła ją do swojego hotelu w Elblągu. Potem poszukamy jej super domku !
Acha , Wasze Orzeszki nadal u mnie. Czarna jest podobna do gacka(wielkie uszy) , Ruda jest cudnie puszysta ale nadal dzika. Gdy podchodzę do boksu obie uciekają do budy. Gdy odchodzę wskakują na budę i wyją.
W tę sobote mialysmy mieć bliższy kontakt , spacer, tulenie ale paskudna interwencja zajęła nam dużo czasu .

Posted

O to jest dobry pomysł.
Tylko kasa....:roll:
Nelka, która była w moim podpisie znalazła dom po 3 miesiącach. Też była troszkę dzika, pogryziona przez suczki z boksu. :shake:

Posted

majuska napisał(a):
Ile to kasy miesięcznie ten hotelik???? Można wysyłać PW do wszystkich użytkowników z info, że zbieramy na hotelik, można tez zrobić allegro cegiełkowe.... kto ma jeszcze jakieś pomysły ??? Jakies bazarki może ???

Koszt miesięczny Nelki z Elbląga to było coś około 300zł

Posted

Ile to kasy miesięcznie ten hotelik???? Można wysyłać PW do wszystkich użytkowników z info, że zbieramy na hotelik, można tez zrobić allegro cegiełkowe.... kto ma jeszcze jakieś pomysły ??? Jakies bazarki może ???

Posted

Wiecie co , ja myślę, że Nelik po wyjściu ze schronu najlepiej odnalazłby się w domku z ogródkiem, gdyby był jakiś DT to właśnie taki, ja widzę po Leopoldzie, że to pies nie znający mieszkania i nie jestem pewna czy się dobrze czuje w bloku, a Nela to też tego typu psiak i łatwiej poszłoby z jej oswajaniem gdyby dużo przebywała na podwórku, pogoda będzie sprzyjać w najbliższym czasie.....

Posted

Znam też jeden Dt wlasnie z ogrodkiem, ale jest on platny to po pierwsze, po drugie sama p. Ania ktora je oferuje nie jest pewna co do kolejnego podopiecznego, gdyz chwilowo ma sunie a jej adopcja nie jest do kkonca pewna... wiecej Dt nie kojarze.