halcia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Moja Nelcia "naręczna"Szpilka tez twierdzi ,ze ona czeka na wziecie na rece.Leży tez już kołami do góry gotowa do miziania brzuszka,troche jej pomagam w przewracaniu na plecy,ale oporu nie ma. Quote
Talcott Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No kto by nie chciał - noszą, miziają:lol: Quote
Talcott Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 halcia napisał(a):Tylko łazic nie ma kto..... Nikt przy zdrowych zmysłach nie neguje Waszych zasług - ale jeśli - miau miau wzięłam stare chore psy których nikt nie chciał - i leczę niuniam chucham - to co ? to nic??? Quote
Neczka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nelciu, pokazujemy się na samej górze ... Quote
halcia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Witaj Nelciu słodka.Co mi jutro wymyślisz ,pójdziesz na smyczce,czy nie ,moja czarnuszko? Quote
halcia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Neli,nie rób numerów ja tule,a ty spacerujesz pieknie,co? Quote
Becia66 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 A Nelcia pewnikiem znów noszona dzisiaj bedzie....:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Nie było tak zle ;) ale jak kazdy AZ tak wycofany pies potrzebuje czasu Quote
halcia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Wyniesiona za teren schroniska sprawiła duzą,miła niespodzianke.Szła pięknie,zainteresowana psiakami które nam towarzyszyły,nawet były momenty jakby chciała sie bawic.Jeśli przystawała lub przysiadała,były to krótkie momenty.Bała sie auta,moich szybszych ruchów,ale ogólnie zrobiła kawał drogi w normanym tempie.Uszy postawione,merdanie ogonkiem,to juz kolejne COŚ.Ona ma piekną sylwetke. Quote
Neczka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 No i tak dzieje się z psiakiem, któremu poświęci się uwagę... :roll: Szkoda, że nie każdy ma tyle szczęścia...:shake: Quote
halcia Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Oj Nelcia ,Nelcia,dzis moge podniesć tylko tutaj,a brak mi ciebie. Quote
halcia Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Neluniu kochana,czy ktos cie wreszcie wybierze? Quote
Recommended Posts