Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Więcej ja na rekach niosłam niz szła,a niosłam bo myslałam ,ze tradycyjnie wróci na własnych nózkach,a Nelcia nie! Zaparła sie.A wyniosłam ja kawał drogi do cienia,kłasc sie na drodze,brzuszek odsłaniac do miziania ,to tak,ale isc NIE! Po pare kroków i lezenie.Ja juz zgłupiałam.Mnie sie nie boi,spacerów moze i nie chce,a z drugiej strony jest b.zaciekawiona widokami.Moze faktycznie ja za duzo nosiłam i mysli,ze tak spacer wyglada.Artur radzi bez smyczy i odejśc,moze pójdzie za mna.Co sie onosiłam to moje, bo powrót tez w wiekszosci na rekach,albo by to trwało cały dzien.Bramy nie chce przekroczyc,a potem od poł.schr.biegnie do siebie do boksu.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysle ,ze w towarzystwie dorosłych psiaków niekoniecznie,a te małe,miały wigor i ciekawiły ja.Ma tez cieczke,to moze i nastroje?Jest mi bliska,ale wczoraj byłam na granicy cierpliwosci.Ale ja baaaaardzo lubie.

Posted

halcia napisał(a):
Moze faktycznie ja za duzo nosiłam i mysli,ze tak spacer wyglada.Artur radzi bez smyczy i odejśc,moze pójdzie za mna.

Dokładnie. Też tak myślę...
Neluś, nie wolno się tak strachać:nono::roll:

Posted

Talcott,ja wkurzona to nie nowosc,ja jestem straszny raptus,to tylko Nela tak ujęła mnie za serce,ze nie wiem skad mam takie pokłady cierpliwosci do niej.Ta jej ufnosć do mnie od poczatku kiedy zaczęłam u niej bywać,te rozbłysniete oczka gdy wchodze....Jest mi bliska,kochana,ale uparciuch.

Posted

Dzieki.Neluska jutro moge ci sie narazić,będziemy szczepic psiaki,ja to w zasadzie otwieram i podaje igły i stoje prawie tyłem,bo nie moge patrzyc.Nelka usciskac cie musze szybko przed,bo potem mozesz nie wyjsc,a o spacerku mowy nie ma.171psiaków do szczepienia i wypisywanie zasw.

Posted

No co! Ponosiła se ja Halcia,bo Nelka to lubi!.Nastepny raz wyniose poza schr.i bede czekac ,ąż sie rozspaceruje.Ale dzis wzięłam ją do biura,gdzie było duzo osób,niech wie ,ze i takie pomieszczenia bez nieba sa na świecie.Tradycyjnie po 15 min,wyszła za mna .Piramida chciała sie z nią bawić,zachecała energicznie,Ale Nelus nie wie co to zabawa i warkneła.Skarcona nie warczała wiecej.Po 15 min. stania znowu obeszła powolutku teren.Potem samodzielnie wróciła do boksu.Ale poza boksem była z 1,5 h.Dostała tez różową obróżke,zeby zaciekawiac ludzi.

Posted

A....ale jak była z nami na trawce,podeszła sie miziac do Żaby,do Szpilki,a to tez duzy sukces Nelci.Dzis było szczepienie psiaków,wiec nie było dużo czasu na przeczekiwanie Nelci.