ocelot Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 an1a napisał(a):ale cisza... To nam opowiedz o malutkiej;) Quote
GrubbaRybba Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='halbina']jeśli możesz, wystaw z tą informacją, którą wkleiłam wyżej... psiaki fundacyjne brzmią jakoś poważniej... Zrobiłam allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=386819868 Resztę zrobię po weekendzie. Quote
ZUZANNA11 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ocelot napisał(a):To nam opowiedz o malutkiej;) Bardzo chętnie 'posłuchamy'. :p Quote
an1a Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ale nie wiem co 'powiedzieć' :eviltong: Postaram się ją zabrać w niedzielę do rodziców i przedstawić mamuśce. Ojciec mi mówi, że siedzi w necie i przegląda strony adopcyjne, a jej komentarz (przy mnie) do zdjęcia małej: błeeeee, ale to niewiadomo co z tego wyrośnie... Nieładnie tak mnie w balona robić :angryy: Mam nadzieję, że zakocha się w korniku :evil_lol: A mała.. obgryzła pazury Nerusiowi, dziabnęła go w ucho, coraz lepiej jej wychodzi warczenie i szczekanie :cool3: On też jakoś zmniejszył dystans, interesuje się co ona wyprawia, sprawdza jak mała zapiszczy. Ale nadal warczy jak leży na podłodze, a ona biegnie/idzie w jego stronę. Quote
halbina Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Dzięki za allegro... u nas znowu - niestety - durne komentarze sąsiadów... więc maluchy potrzebują domków jak najszybciej... Quote
halbina Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Noc Świętojańska dziś... wszystkich wywiało, pewnie szukają kwiatu paprci... jakby ktoś znalazł, neich pamięta o wypowiedzeniu życzenia dotyczącego domków dla wszystkich psiaków! Quote
Bazyliah Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Podnosimy maluchy. Komu ślicznego szczeniurka? Quote
halbina Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Oba maluchy juz bardzo ruchliwe i kontaktowe, sunia jest większą indywidualistką, a mały wielką przylepą... biegają i koopkają :roll: już po pokoju, ale spać wolą w klatce... same tam wchodzą i układają sie do snu... czasem przytulają się do moich nóg, a czasem do Figgi... starsze psy na razie ignorują... Figgi jest też dla nich towarzyszką zabaw, takich głównie podgryzanych... są za małę, żeby odgryźć mnie od neta, ale dolny róg biurka bardzo im smakuje... lubią szmatki i sznurki... jedzą ładnie i już nie tak żarłocznie - suche żarełko... dzięki temu kupki też już odpowiednie... czeka je szczepienie... bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach i reklamę! Quote
an1a Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ja z małą byłam dzisiaj u weta, kupka znowu nie taka jak być powinna, a przez kilka dni było już dobrze... Została odrobaczona, ma założoną książeczkę i okazałą wagę 1,400 ;) Jeśli nie będzie zmiany przez kolejne 2-3 dni trzeba będzie podać jeszcze antybiotyk. Byłam z nią u rodziców, niestety nie udało się.. szkoda, bo ojciec chciał.. Quote
ocelot Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Malce trzymamy kciuki, w końcu musi być dobrze, choć i tak o 100% lepiej niż w schronie Quote
halbina Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 upały dają się we znaki... stado poległo... ja udaję, że coś robię... chyba się przerzucę na tryb nocny... Quote
Bazyliah Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Takie fajne maluchy, a domku nie ma :shake: Quote
an1a Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Maluchy czekają na domki ;) Jeszcze tylko wezmę to... i możemy iść duża dziewczynka czasem baterie się wyczerpią i można zasnąć z kolegą Quote
Bazyliah Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 rewelacyjna :loveu: Odrobaczałaś już? Quote
an1a Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Bazyliah']rewelacyjna :loveu: Odrobaczałaś już?[/quote] Tak, mała dostała Drontal Junior, ma już swoją własną książeczkę ;) Wczoraj była walka z pazurkami, musiałam jej obciąć. Nie wiem czy ja byłam bardziej zmęczona, czy ona :eviltong: Quote
GrubbaRybba Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Mała Alutka pięknie rośnie. :loveu: Wstawiłam jej nowe zdjęcie do aukcji na allegro. Czy były jakieś telefony w jej sprawie? Quote
an1a Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dzisiejsza poranna dużo lepsza od wcześniejszych. Wczoraj aż ścianie się dostało :lol: Jeśli nie będzie poprawy do środy pojedziemy po antybiotyk, ale mam nadzieję, że już będzie lepiej. Mała rośnie jak na drożdżach, nie zostawiałam jej już w "kojcu", już z niego wychodzi... Ma cały pokój do dyspozycji. Quote
papudraczek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='an1a']Maluchy czekają na domki ;) i można zasnąć z kolegą maluchy sa słodkie!! a ten ich kolega wygląda identycznie jak mój Kacper:lol:!! wierzę że domki szybko się znajdą!!! Quote
GameBoy Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 a gdzie maluchy sa pooglaszane? mze dorobic jakies ogloszenia? Quote
maggie1971 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='GameBoy']a gdzie maluchy sa pooglaszane? mze dorobic jakies ogloszenia? Halbina bardzo prosi o pomoc w ogłaszaniu maluchów i jednego malucha z Zamościa, tu wątek: http://www2.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111546&page=17 Z tego co wiem to u Halbiny znowu sąsiedzi dają się we znaki, więc dobrze by było gdyby maluchy szybko znalazły domki Quote
Recommended Posts