Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale nie wiem co 'powiedzieć' :eviltong:
Postaram się ją zabrać w niedzielę do rodziców i przedstawić mamuśce. Ojciec mi mówi, że siedzi w necie i przegląda strony adopcyjne, a jej komentarz (przy mnie) do zdjęcia małej: błeeeee, ale to niewiadomo co z tego wyrośnie... Nieładnie tak mnie w balona robić :angryy: Mam nadzieję, że zakocha się w korniku :evil_lol:
A mała.. obgryzła pazury Nerusiowi, dziabnęła go w ucho, coraz lepiej jej wychodzi warczenie i szczekanie :cool3: On też jakoś zmniejszył dystans, interesuje się co ona wyprawia, sprawdza jak mała zapiszczy. Ale nadal warczy jak leży na podłodze, a ona biegnie/idzie w jego stronę.

Posted

Noc Świętojańska dziś... wszystkich wywiało, pewnie szukają kwiatu paprci... jakby ktoś znalazł, neich pamięta o wypowiedzeniu życzenia dotyczącego domków dla wszystkich psiaków!

Posted

Oba maluchy juz bardzo ruchliwe i kontaktowe, sunia jest większą indywidualistką, a mały wielką przylepą... biegają i koopkają :roll: już po pokoju, ale spać wolą w klatce... same tam wchodzą i układają sie do snu... czasem przytulają się do moich nóg, a czasem do Figgi... starsze psy na razie ignorują... Figgi jest też dla nich towarzyszką zabaw, takich głównie podgryzanych... są za małę, żeby odgryźć mnie od neta, ale dolny róg biurka bardzo im smakuje... lubią szmatki i sznurki... jedzą ładnie i już nie tak żarłocznie - suche żarełko... dzięki temu kupki też już odpowiednie... czeka je szczepienie... bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach i reklamę!

Posted

Ja z małą byłam dzisiaj u weta, kupka znowu nie taka jak być powinna, a przez kilka dni było już dobrze... Została odrobaczona, ma założoną książeczkę i okazałą wagę 1,400 ;)
Jeśli nie będzie zmiany przez kolejne 2-3 dni trzeba będzie podać jeszcze antybiotyk.
Byłam z nią u rodziców, niestety nie udało się.. szkoda, bo ojciec chciał..

Posted

Maluchy czekają na domki ;)

Jeszcze tylko wezmę to... i możemy iść

duża dziewczynka

czasem baterie się wyczerpią

i można zasnąć z kolegą

Posted

[quote name='Bazyliah']rewelacyjna :loveu:
Odrobaczałaś już?[/quote]
Tak, mała dostała Drontal Junior, ma już swoją własną książeczkę ;)
Wczoraj była walka z pazurkami, musiałam jej obciąć. Nie wiem czy ja byłam bardziej zmęczona, czy ona :eviltong:

Posted

Dzisiejsza poranna dużo lepsza od wcześniejszych. Wczoraj aż ścianie się dostało :lol: Jeśli nie będzie poprawy do środy pojedziemy po antybiotyk, ale mam nadzieję, że już będzie lepiej.
Mała rośnie jak na drożdżach, nie zostawiałam jej już w "kojcu", już z niego wychodzi... Ma cały pokój do dyspozycji.

Posted

[quote name='an1a']Maluchy czekają na domki ;)

i można zasnąć z kolegą

maluchy sa słodkie!!
a ten ich kolega wygląda identycznie jak mój Kacper:lol:!!
wierzę że domki szybko się znajdą!!!