ocelot Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 agataxii napisał(a):ten duży pies, który jest obok tego małego na tych zdjęciach, to jest matka matka tego szczenmiaka, czy znalazł się tam przypadkiem? Szczeniaczek, który jest na tymczasie u an1a to siostra z miotu szczeniaczków, które byłu u halbiny A i widzę transport już jest;) Quote
an1a Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Czyli jak z tym transportem? Ja jestem dzisiaj zablokowana egzaminami w szkole, muszę wyjść z domu po 11. agataxii ona mała nie będzie, raczej średniak. Quote
agataxii Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 to musi być mały piesek (tak około 30 cm) z racji na dzieci Quote
zulugula Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 A ja mam suczkę, która ma 45 cm i mój 2,5 letni synek swietnie się z nią bawi :lol: Nie nosi jej na rekach, ale to akurat jest na "+" ;) Blanka, ostatnio nawet śpi przy jego łóżeczku. Nie spodziewałam się, że zostaną takimi przyjaciółmi. Młody ma świtnego kompana na spacery. Kiedyś bał się psów (wychowywał się z kotami). Wystarczyło 2 tygodnie, żeby się zakochał :loveu: Quote
halbina Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 My nie mamy na razie wieści z domków... ale odwiedzamy nasz wątek... Quote
Bazyliah Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Alutka ma nowe ogłoszeniana stronach: kupiepsa, alegratka, dwukropek, emetro, adopcje. Quote
GrubbaRybba Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Cieszę sie, że Aktywista i Amelka już w domkach. :multi::multi::multi: Jeszcze czekamy na wspaniały domek dla Alutki. Quote
an1a Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Dzwoniła jakaś pani w sprawie małej, trzymajcie kciuki, może jeszcze dzisiaj będzie w nowym domku ;) A teraz idziemy na spacerek z Nerusiem :D http://pl.youtube.com/watch?v=1gMRH8yNNv8 Quote
xmartix Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='an1a'] A teraz idziemy na spacerek z Nerusiem :D http://pl.youtube.com/watch?v=1gMRH8yNNv8 co za maluch!!! :crazyeye::lol::lol::lol: Quote
an1a Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 xmartix napisał(a):co za maluch!!! :crazyeye::lol::lol::lol: uczynny :eviltong: Pani niestety nie zadzwoniła, mała szuka domu!!! Quote
halbina Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 podnosimy... ja niestety mam poważniejszy problem niż brak domku... Figgi uciekłą dzis w nocy podczas spacerku, poszukiwania trwają... :placz: Quote
ocelot Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Trzymam kciuki za obydwa psiaczki, żeby jeden się szybciutko znalazł, a drugi szybciutko został przez nowy domek znaleziony Quote
Recommended Posts