Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bazyliah']Ciotki - GrubbaRybba robiła masę ogłoszeń. Nie wiem tylko, czy aktualizowała i odświeżała.[/quote]
Odświeżyłam tylko allegro.
Reszty nie miałam czasu. :( Postaram się na dniach to zrobić.

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Tu są allegro:

Halbinowe: http://www.allegro.pl/item386819868_uratowane_cudem_teraz_czekaja_na_dobry_domek_.html

An1i:
http://www.allegro.pl/item384926117_uratowana_cudem_teraz_czeka_na_dobry_domek_.html

Mają też alegratkę, ale namiary jeszcze na Bazyliah.
Miały gumtree, ale tam trzeba codziennie odświeżać, aby było na górze, a ja nie mam ostatnio czasu.
Gumtree mogę odświeżać codziennie, tylko proszę o zrobienie ogłoszenia.
Mail [email protected]

Posted

Wakacje - masa wyrzucanych i rozmnożonych zwierząt, domków brak :( Ja tylko w sprawie szczeniaków dostaję maile typu: na wieś do budy albo: wezmę pieska, mój adres ....., proszę przywieźć psa w godz. 16-18 :crazyeye:

Posted

Znalazłam takie ogłoszenie może warto by je sprawdzic?:

Poszukuję szczeniaczka którym mogła bym sie zaopiekować :smile: może być kundelek ale najlepiej małej rasy cos w stylu yorka oczywiście nie wykluczam innego.
tel. 608153567

Posted

[quote name='Natussiaa']Znalazłam takie ogłoszenie może warto by je sprawdzic?:

Poszukuję szczeniaczka którym mogła bym sie zaopiekować :smile: może być kundelek ale najlepiej małej rasy cos w stylu yorka oczywiście nie wykluczam innego.
tel. 608153567
Też trafiłam na to ogłoszenie i wysłałam maila.

An1a zrobiłam ogłoszenie. Powinnaś dostać potwierdzenie na maila.

dziękuję ;)

Posted

fotki...
1. jeśli odwiedzi nas Maggie1971 z aparacikiem :roll:
2. jeśli Formica ma już sprawny aparat :roll:
3. jeśli Ania w jest w domu (pracowała strasznie! spała nawet w pracy!) i podskoczy z aparatem do lecznicy :roll:
4. jeśli odwiedzi nas Czarna Hańcza z aparacikiem... :roll:

czyli reasumując... szanse są... :evil_lol:

Posted

[quote name='halbina']fotki...
1. jeśli odwiedzi nas Maggie1971 z aparacikiem :roll:
2. jeśli Formica ma już sprawny aparat :roll:
3. jeśli Ania w jest w domu (pracowała strasznie! spała nawet w pracy!) i podskoczy z aparatem do lecznicy :roll:
4. jeśli odwiedzi nas Czarna Hańcza z aparacikiem... :roll:

czyli reasumując... szanse są... :evil_lol:[/quote]

Oj to masa szans, a nie tylko jedna:p

Posted

Mała jest już uczona odrobiny ogłady... Rozumie już "nie wolno", więc podczas robienia jedzonka czekanie grzecznie coraz lepiej jej wychodzi.
Ale fajnie kręci się w kółko jak poczuje jedzenie :eviltong:

Sytuacja mojego psa też bardzo się zmieniła - w nocy to on jest ogrodzony zagłówkami, żeby mała nie dostała się do niego. Ale i tak wykombinowała, że jak wejdzie pod łóżko, to wyjdzie przy Nerze. Więc łóżko też jest pozastawiane zagłówkami :lol:

Posted

Heh... aż mi się łezka w oku zakręciła... mój pies zaczął bawić się z małą, trochę nieporadnie, na początku nie wiedział jak, ale cały czas ją zachęcał :)

Posted

Platon uwielbia szczeniaki na tymczasie... wujkuje im... ale bardziej traktuje jak takie żywe zabawki albo własnie towarzystwo do zabawy! pokazuje im swoje zabawki, zachęca do wzięcia w ząbki, a potem ucieka i zabiera... well...

Posted

Godzina 12, pora na 1 stronę ;)
Biedulka boi się Nera, strasznie się rozhuśtał i turla się z wielkim warkotem i rykiem, aż mnie strach ogarnia jak próbuje podgryzać jej łapki. Robi to naprawdę delikatnie... Ale pomimo wszystko.. :)
Znajomy z pracy ma mi dać znać do piątku, czy ktoś od niego by nie wziął. Zastanawiają się.