eliza_sk Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 witam na nowym wątku, szkoda, że tak dużo zdjęć w I poście :shake:
Od-Nowa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Mag.da :loveu: oby ten wątek przyniósł wiele dobrych wiadomości, adopcji i miłych powitań ;)
mag.da Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Mam nadzieję, że zdjęć w pierwszych postach będzie systematycznie ubywać :loveu: ewelinka_m napisał(a): Mag.do zeedytuj też informację o Leonku Poprawione.
dorrick Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 erka napisał(a):Ten czarny psiak, to ten sam! Państwo, którzy go wydali pojechali go teraz szukać. Babsko, które go adoptowało powiedziało, że jej uciekł, a pies był podobno przywiązany do słupa:mad:. Zrobiłam wywiad i wiem,że dzisiaj nocował w klatce wieżowca przy ul.Nowowiejskiej i bardzo tam wył całą noc. Ale rano ktos go wyprowadził, mam nadzieję,że się znajdzie biedaczek. popostu brak slow:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
andzia69 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='erka']On jest bardzo podobny do jednego ze szczeniaków ze Ślichowic, które ogłaszamy. Wczoraj tam dzwoniłam i oni wydali jednego pieska, a może to ten:crazyeye:. Jutro tam zadzwonię. Zobaczcie , czy nie podobny? identyczny:crazyeye: ja widziałam tego piesa...nawet się zatrzymałam, żeby zobaczyć...ale miał jakis sznurek na szyi i poszedł za 2 młodymi dziewczynami, które na niego cmoknęły - żal mi serce ścisnął, ale przeciez nawet nie ma go gdzie wsadzić - widziałam go chyba w piątek rano jak jechałam do pracy...
GoskaGoska Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 co z tymi chartami? czy one są u Was czy u kogoś innego? mogę zrobić allegro i ogloszenia ale potrzebny ich wiek, czy to suczki czy psy i do kogo kontakt? 'Charty Psy zostały wyrokiem sądowym odebrane kłusownikom. Mamy zgłoszenie o 5 psach. Szukają dobrych domów!@
betel Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 avatar dla kontynuacji wątku z hiperłączem - zapraszam do pobierania
ewelinka_m Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Betelku już dodany :lol: a ja przypominam prośbę o plakaciki z wszystkimi naszymi psiakami i kociakami czekającymi na domy :modla:
betel Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Plakaciki jakiego formatu , czarno-białe czy kolor dużo psów czy po 1 na plakacie????
ewelinka_m Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 :hmmmm: plakaciki może takie a4? pojedyncze psiaki już mamy, a jeszcze jak na jednym udałoby się zmieścić zarówno psy jak i koty :oops: chyba będziemy drukować w czarnobiałym, ja bez tuszów kolorowych niestety :mad:
betel Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ewelinko, wszystkie psy i koty razem to za duzo , może osobny dla psów i osobny dla kotów???? A jaki kontakt w sprawie psow i kotów na tych plakatach trzeba byłoby podać???
ewelinka_m Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='betel']Ewelinko, wszystkie psy i koty razem to za duzo , może osobny dla psów i osobny dla kotów???? A jaki kontakt w sprawie psow i kotów na tych plakatach trzeba byłoby podać??? to w takim razie możebyć osobno koty do Fiony: 668859676 psiaki na erkę: [SIZE=2]609 890 204 dziękuje :Rose:
emilia2280 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Piékny plakat. Jesli nie macie kolorowej drukarki, moge wydrukowac je w pracy na kolorowym laserze :razz: Wyslijcie proszé format A4 na mojego maila: [email protected] a wydrukujé jak tylko bédzie troché spokoju w pracy. Aa i poprosze o adres wysylki.
ewelinka_m Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 :modla: Emilia bardzo bym prosiła, zawsze to lepiej na kolorowo takie plakaty wyglądają i wzrok przyciągają :loveu: a dałoby rade kociaki jeszcze druknąć :oops: (również tragiczna sytuacja obecnie mamy dług ponad 1500zł ... a kotów zamiast ubywać ciągle przybywa) a adres :hmmmm: to może do mnie podeślesz? już nie będę dziewczyn fatygować ;) dziękuje wszystkim za pomoc :Rose:
betel Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ewelinko, pamiętam o plakacie dla kotów , ale dziś nie dam rady, spróbuję jutro
Rudzia-Bianca Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Mogę porozwieszac takie plakaty w Myślenicach , ale niestety mam tylko możliwość wydruku czarno białego :( Super robota Betel ,ale wytłumacz mi jak mam go wydrukować ten plakat ? z tej strony czy możesz mi podesłać na priv ? Może , ale nie obiecuję , uda się również trochę w Krakowie rozwiesić . A i jeszcze jedno , dzwoniła do mnie dziś pani w sprawie Roksany, pani szuka w miare dużego pieska , posłałam jej właśnie adres na dogo , może któryś psiak zawojuje jej serducho :) bo jakieś dużawe piesy tu są .
Od-Nowa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 można wydrukować jeden cz-b a potem odbić na ksero. jutro mam wolne popołudnie postaram się zrobić jakiś prosty,żeby był czytelny w wersji cz-b ;)
Rudzia-Bianca Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Od-Nowa napisał(a):można wydrukować jeden cz-b a potem odbić na ksero. jutro mam wolne popołudnie postaram się zrobić jakiś prosty,żeby był czytelny w wersji cz-b ;) drukować mogę dowoli, niestety mam tylko czarno białą drukarkę :( w takim razie czekam do jutra , ale Betel proszę prześlij mi kolorowy na priw również- przecież mogę wydrukować w jakimś punkcie :)
czarna_zaba Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 JA znów z trudnym psem.... Sznaucer miniaturka, 5 lat, gryzie wszystkich, atakuje małe dzieci, taki chodzący przekrój błędów wychowawczych. Pomału do jego właścicielki dociera, ze mają kłopot. Dziewczyna szuka pomocy (odpłatnie) kogoś kto powie jej jak te zachowania wyeliminować. Eruane mogłabyś pomóc? A może możecie kogoś polecić?
eliza_sk Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 czarna_zaba napisał(a):JA znów z trudnym psem.... Sznaucer miniaturka, 5 lat, gryzie wszystkich, atakuje małe dzieci, taki chodzący przekrój błędów wychowawczych. Pomału do jego właścicielki dociera, ze mają kłopot. Dziewczyna szuka pomocy (odpłatnie) kogoś kto powie jej jak te zachowania wyeliminować. Eruane mogłabyś pomóc? A może możecie kogoś polecić? Eruane jest wyjechana :(
Recommended Posts