Saphira Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jeżeli trzeba coś druknąć to piszcie, chyba, że tamte drukniecia nie były udane.
Od-Nowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ok ;) a z drukowaniem to chyba wcześniej ktoś mówił,że nie ma wydrukowanych plakatów Taszy, które zrobiła Betel. Ale już się trochę pogubiłam... może ktoś wie dokładniej? :razz: edit: zrobiłam im allegro i alegratke. Na gumtree widzę że są;)
ewelinka_m Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Linssi też miałam to proponować nie długo, przydałoby się też trochę ogarnąć działkę, na której jest Birma i Daleszka, tam też bałagan przez liście straszny :mad: ale Elwira mi ostatnio mówiła, że ktoś miał jej pomóc. Co do Mory, nie mam chyba nikogo kociego, ale jeszcze się rozejrze i w razie co skontaktuje się z Elwirą
kika22 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Linssi']Od-Nowa, jesli mozesz to zrob ogloszenia dla szczeniakow i suni bez lapki :modla:[/quote] Przyłaczam się do tej prośby:loveu: Na alegratce tez są z wyróznieniem;)
Saphira Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Właśnie drukuję plakaty Taszy i Birmy. Jeżeli zrobicie jakis jeszcze to wydrukuje i wyślę jutro na adres Erki lub inny jeżeli podacie.
andzia69 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Nina123']Tu mama emilii2280. Andziu, ten link do suki czarnej nie dziala.[/quote] nie wiem dlaczego - podaję jeszcze raz - może teraz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-molosowato-astowata-koczuje-w-lesie-w-ok-jaskini-raj-co-z-nia-bedzie-122731/index2.html#post11064011[/url]
Saphira Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dziewczyny zróbcie jej plakat i tej drugiej bez łapki to szybko wydrukuję. Jutro będę w Toruniu to wyślę.
andzia69 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 a jak ten plakat ma wygladać? w czym to sie robi? nigdy nie robiłam....
Saphira Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Andziu nie Ty ! plakaty zawsze robila betel albo Od-Nowa ! Te od Betel wydrukowałam. Od-Nowa pisała dziś, że ma czas i może coś zrobić.
Od-Nowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Chyba lepiej wysałać do Ewelinki ;) jak mnei nei zamorduje to mogę podać Ci na pw jej adres :cool3: szkoda,ze wcześniej nie napisałaś, teraz już nie mam czasu. Andziu a plakat w corelu, robiłaś przecież kiedyś podobne szablony na allegro :eviltong: edit: pisałam,że mam wolną chwilę a nie cały dzień! ;)
Saphira Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja mogę poczekać za tymi plakatami. W Toruniu jestem prawie codziennie więc nie ma problemu. Tylko nie wiem czy ta Pani zgodzi się powiesić plakaty, sklep jest nieduży. Mogę wysłać do Ewelinki to dla mnie bez znaczenia byle dotarły.
Asia & Ginger Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Linssi']Kurcze...spanielek to w sumie pies domowy... ciekawe jak by sie zachowywal w domu. Musze sprawe przemyslec, bo moze ja bym go mogla wziac na pare dni... problem jest tego typu, ze mnie dlugo w domu nie ma. jesli wzielabym spaniela, to ktos musialby mi pomoc w wyprowadzaniu psow u p. Ani, bo czasowo sie nie wyrobie. nie bede mogla w takim ukladzie wracac do domu o 19.00, wychodzac rano o 7.00 :shake: Powiem wam, ze spaniel to taki kanapowiec, sympatyczny i w ogole, wiec nie powinno byc problemow ze znalezieniem domu dla niego... Nie chce zapeszac, ale byc moze bylby dom dla niego, ale nie pytajcie co i jak bo to bardzo niepewna sprawa... Erka, i co z tym transportem??[/quote] [quote name='Linssi']Ok, to ja czekam. Ale dobrze by bylo zebym wiedziala do jutra wieczor, bo wyjezdzam na weekend, i w razie by co zebym zostala w Kielcach. Erka, a tego spanielka moznaby zabrac np. w niedziele? Moglabym go przechowac, wykapac, zaszczepic i odrobaczyc... nie wiadomo pewnie jaki on do dzieci jest?[/quote] Napisał do mnie Pan z Kazimierzy Wielkiej w sprawie spanielka, ma małe dziecko, może to ten sam? :roll:
Linssi Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Nie, ten potencjalny domek jest pod Sandomierzem... Ale trzymajcie domek, bo nie wiadomo co wyjdzie u mnie. Bardzo wazne zeby z dziecmi sie dogadywal, bo u mnie tez to jest warunek.
Asia & Ginger Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Linssi']Nie, ten potencjalny domek jest pod Sandomierzem... Ale trzymajcie domek, bo nie wiadomo co wyjdzie u mnie. Bardzo wazne zeby z dziecmi sie dogadywal, bo u mnie tez to jest warunek.[/quote] No to trzymamy kciuki, żeby psianek był grzeczny i lubił dzieci. :kciuki: :kciuki:
Od-Nowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Saphira a masz możliwość drukowania w kolorze? czy w razie czego robić "ekonomiczne czarno-białe plakaty?
Saphira Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Mam kolorową drukarkę i chyba ładnie wyszły te plakaty od Betel, ale to niech inni ocenią.
Od-Nowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 nie mam szansy ich zobaczyć, ale jak masz możliwość kolorowych to super. a do Ewelinki lepiej dlatego,że będzie rozwieszła i inne to za jednym zamachem może oplakatować miasto :diabloti: no żartowałam,,, można podzielić i każdy gdzieś po okolicy po kilka. Ewelina mnie zamorduje... :p
ewelinka_m Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Taniu nie zamorduje... :evil_lol:[SIZE=1][COLOR=Gray] jeszcze [COLOR=Black][SIZE=2]W każdym razie tak jak pisałaś, jak już będę rozwieszać plakaty to dla mnie bez znaczenia w jakiej ilości egzemplarzy będę wieszać ;) a co do adresu, podawać sobie można jak w ważnej sprawie nie widzę problemu :lol: [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Saphira Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Juz zaadresowałam i wydrukowałam. Twój protest i tak byłby daremny :evil_lol:
erka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Saphira, bardzo ładnie tamte plakaty wyszły, a wyśłij oczywiście do ewelinki_m, bo ja dalej bez skrzynki poczt.:mad: Po wielu interwencjach i poradach pań na poczcie,żebym otworzyła sobie skrzykę śrubokrętem przyszedł pan listonosz i właśnie otworzył tym narzędziem, po czym odczytał nr kluczyka zapisany na zamku:cool3:. Myśłałam,że teraz to juz z górki, tylko wizyta na poczcie głównej i odebranie kluczyka:cool1:. Ale to nie z naszą pocztą:diabloti:. Po wizycie na poczcie gł. okazało się,że kluczyka o tym numerze już nie posiadają:evil_lol:, bo zgodnie z wymogami unijnymi te stare skrzynki maja byc do końca roku wymienione i już im sie nie opłaca robić kluczyków do starych. Pan powiedział,że w takim razie muszą przyjśc fachowcy i kluczyk dopasować i będzie to trwało 2 tygodnie!:mad::diabloti:
erka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jesteśmy juz po akcji odrobaczania i odpchlania psów na Herbach. Byłysmy z wetem, ewelinką _m i Asią, nawet akcja była sprawna, myśłałam,że będzie gorzej. Okazało się ,że psiaków jest 12, a nie 20, jak mówił sąsiad. Dwa psy dzisiaj też zostały wykastrowane. Okazało się,że jeden z nich, prawie całkiem łysy, ma nużycę, wet zbadał zeskrobiny. Jeszcze jeden samiec jest taki wyłysiały, więc oba zostały potraktowane Advocatem/ niestety drogim:cool3:/ i po miesiącu trzeba powtórzyc. Ale juz troche do przodu, trzeba jeszcze wysterylizować dwie suczki, które prawdopodobnie są pokryte i wykastrować dwa samce. A reszte suczek może później. Widziałyśmy tą kochaną sunieczkę, która była po sterylce u DuDziaczka/ jak ona ma na imię?:eviltong:/. To najdelikatniejszy z tamtejszych piesków, koniecznie trzeba ją stamtąd wyciągnąć, bo ona nie pasuje do tego rozkrzyczanego stada.. Rana po zabiegu ładnie sie goi, wszystko ok. Kobieta podobno troche sie bała naszej wizyty, bo mówiła do weta,że może chcemy może kontrolować , jak mieszka:cool3:, ale potem była bardzo wdzięczna za wszystko:lol:. Ewelinka_m robiła zdjęcia, to może wstawi;).
DuDziaczek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='erka'] Widziałyśmy tą kochaną sunieczkę, która była po sterylce u DuDziaczka/ jak ona ma na imię?:eviltong:/. To najdelikatniejszy z tamtejszych piesków, koniecznie trzeba ją stamtąd wyciągnąć, bo ona nie pasuje do tego rozkrzyczanego stada.. Rana po zabiegu ładnie sie goi, wszystko ok. [/quote] Suzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To taka kochana sunieczka mam nadizeje ze ewelinka ma pare jej fotek bo nie moge zapomnieć o małej.:oops:
ewelinka_m Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Trochę zdjęć: rodzicielka całego rodu i małe czarne, najgłośniej szczekające [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/1720/dsc08204yd3.jpg[/IMG] [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/1876/dsc08206io5.jpg[/IMG] [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/6983/dsc08211lc2.jpg[/IMG] i sunia w typie jamnika :roll: [IMG]http://img161.imageshack.us/img161/1922/dsc08215ud8.jpg[/IMG] [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/8513/dsc08217ks9.jpg[/IMG]
betel Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jestem na chorobowym , więc też mam czas i mogę porobić plakaty i banerki tylko średnio kontaktuję, więc trzeba mi dokładnie powiedzieć, co dla jakiego zwierzaka:oops:
Recommended Posts