amikat Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Psia Matka i jej dzieci w rozpadlinie w ziemi...Tu się oszczeniła...Pomocy!!!! Jest maleńka.... bezbronna, broni tej jamy w ziemi jak lew - bo to prawdziwa MAMA!!!!!!!! Długo sie błąkała sie po okolicy , okoliczni mieszkańcy ją dokarmiali ale nikt nie zabrał do domu - bo szczenna..... Powiła maluchy - nie wiemy ile ich jest bo starannie ukrywa je w rozpadlinie w ziemi. Zaufała 2 paniom na tyle ze pozwala podejść i zostawić jedzenie. Jeżeli ktoś ja odkryje w jej kryjówce to trafi do Chorzowa do schronu a tam je uśpią a z mateczka nie wiadomo co zrobią bo to moim zdaniem podły schron. Pomocy!!!! Niech ktoś da jej miejsce choćby na ogródku, w garażu. Damy klatkę kennelową, pomożemy z karmą. Błagam Was o pomoc!!!! Dzisiaj wieczorem jadę zrobić zdjęcia. Jutro wklejam. Quote
wanda szostek Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='amikat']Psia Matka i jej dzieci w rozpadlinie w ziemi...Tu się oszczeniła...Pomocy!!!! Jest maleńka.... bezbronna, broni tej jamy w ziemi jak lew - bo to prawdziwa MAMA!!!!!!!! Długo sie błąkała sie po okolicy , okoliczni mieszkańcy ją dokarmiali ale nikt nie zabrał do domu - bo szczenna..... Powiła maluchy - nie wiemy ile ich jest bo starannie ukrywa je w rozpadlinie w ziemi. Zaufała 2 paniom na tyle ze pozwala podejść i zostawić jedzenie. Jeżeli ktoś ja odkryje w jej kryjówce to trafi do Chorzowa do schronu a tam je uśpią a z mateczka nie wiadomo co zrobią bo to moim zdaniem podły schron. Pomocy!!!! Niech ktoś da jej miejsce choćby na ogródku, w garażu. Damy klatkę kennelową, pomożemy z karmą. Błagam Was o pomoc!!!! Dzisiaj wieczorem jadę zrobić zdjęcia. Jutro wklejam. Podnoszę po pomoc. Zajrzę tu za tydzień. Quote
clockwork Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 mogę tylko podnieść- porozsyłałam linke.... mało cholewcia tych tymczasów ojjj mało :-( Quote
Tengusia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jestem i ja tylko ze zaden sensowny pomysl nie przychodzi mi do glowy :placz: Quote
amikat Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Jej trzeba pomóc juz.... szybko.... kolejna burza, deszcz i co z małymi sie stanie? Quote
amikat Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 dostałam pierwsze zdjęcia właśnie Mateczka patrzy i czeka - kto jej pomoże Quote
amikat Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 takie ma wielkie cycuchy.... małych pokazać nie chce Quote
amikat Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 a tu przechodzi miedzy garażami do swojej norki w parku. Jamka jest z tyłu..... Quote
maciaszek Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No to podnoszę, bo już wątek spadł :(. POMOCY !!! P.S. Jaka ona ładna :). Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jestem na posterunku ... :-( nikt nie mam miejsca Quote
t_kasiek Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 gdybym mieszkala w domu a nie w bloku to dałąbym jej kawalek ogródka....czy nikt nie ma dla niej kawalka ogródka ??????? :( Quote
maggie1971 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jaka ona śiczna:loveu:, kurcze nie moge pomóc , mieszkam w bloku:-( Biedna sunia Quote
HebaNova Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 podnoszę, niestety u mnie tymczas zajęty, Heban by pewnie wytrzymał kolejnego gościa ale Kuba by mi się zestresował i zaczął sikać bidulek dziadeczek Quote
Tengusia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 wyslalam info do znajomej ktora "trzyma" z kocim forum, moze uda sie cos znalezc dla malej i jej dzieci ... mam taka nadzieje :( Quote
Recommended Posts