Tengusia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 poki co klapa, probowalam wcisnac mala do gazety ale wydanie na jutro juz poszlo i wszstko sie ryplo, mimo to wysle zaraz maila do dziewczyny moze w sobote uda sie dac jakies male ogloszonko :roll: Quote
Tengusia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 i allegro moze cos pomoze ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=378192275 Quote
Tengusia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 skopiowalam watek w dziale przygarne psa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10263873#post10263873 Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 podnoszę .................................................. Quote
jagienka42 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ile sunia ma tych szczeniaków?wiecie o niej coś więcej? Quote
Tengusia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jagienka42 napisał(a):ile sunia ma tych szczeniaków?wiecie o niej coś więcej? o suni generalnie nie wiele wiadomo, z tego co pisala Amikat bardzo broni swoich pociech wiec nie sadze ze ktos zagladal do jamy. a co myslisz zeby ja wziasc do siebie :diabloti: Quote
jagienka42 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jeszcze nie wiem na razie myyyyyyyyyyyyyyyyśle:evil_lol: Quote
Tengusia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jagienka42 napisał(a):jeszcze nie wiem na razie myyyyyyyyyyyyyyyyśle:evil_lol: no to myyyyysl w spokoju co bys sie nie rozmyslila :evil_lol: Quote
jagienka42 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ha ha znalazły się śledzące ja musze to przemyśleć co innego jeden pies a co innego kilka:roll:no i sunia pewnie będzie broniła małych a moje sunie dostaną bzika:evil_lol:a potem adopcje,szczepienia to bardzo poważna decyzja:cool3: Quote
jagienka42 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Alicja'];)...szłam krok w krok za Jagienką :p to jak mnie tak śledzisz to pewnie już wiesz że jeszcze kombinuje z bernardynem po kastracji:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='jagienka42']to jak mnie tak śledzisz to pewnie już wiesz że jeszcze kombinuje z bernardynem po kastracji:evil_lol: :placz::placz: :placz:nie wiem nic o bernardynku ...ogladałam YCD i mam zaległości :cool1: Quote
amikat Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Wiecie co - ją można małymi umieścić w normalnej klatce kenelowej - w bezpiecznym miejscu i po prostu dac spokój. Jutro tam jade do niej około 14:00 - wiec moze dowiemy sie ile jest małych . Z tego co słyszałam od Majki - dziewczyny co jej temat "nadała" - jest ich 3 lub 4. Jeżeli jej nie zabierzemy z małymi to mówię to z całym przekonaniem - małe w schronisku w Chorzowie zostaną uśpione. Skoro udało jej sie urodzić i przetrwać 2 tygodnie - to musimy jej pomóc. Ja ją zawiozę gdzie trzeba.... tylko niech sie to miejsce znajdzie.... Quote
Doda_ Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Trzymam kciuki - jagienka kiedy sie zdecydujesz? :oops: Quote
jagienka42 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 hm problem polega na tym ze ja mam w domu małe dzieci nigdy nie biore na tymczas psów agresywnych lub mogących zrobić krzywde dzieciom:shake:a teraz zbliżają sie wakacje więc dzieci całymi dniami w domu nie mam gdzie jej całkiem odizolować od reszty psów i dzieci:oops: Quote
halbina Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 w razie konieczności... dwa szczeniaki mogę wziąć, ale zwlekajmy z tym, ile się da... maluchy powinny być z matką jeszcze miesiąc... a ja mam na dt dopiero zaszczepioną suczkę ze schroniska w Zamościu, jej siostra znalazła dziś domek... Quote
ANETTTA Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 jagienka42 napisał(a):to jak mnie tak śledzisz to pewnie już wiesz że jeszcze kombinuje z bernardynem po kastracji:evil_lol: JAKI BERNARDYN PUSC LINKA Quote
jagienka42 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='ANETTTA']JAKI BERNARDYN PUSC LINKAhttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112013&page=3 Quote
MARCHEWA Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Sprawa nie jest łatwa i nie zawsze wystarczy kawałek ogródka.Ja mam ogródek i sukę,która nigdy w życiu nie zaakceptuje drugiej suki w domu:shake:.Dlatego ja mogę zabierać na dt tylko szczeniaki,a i to do końca miesiąca mam wstrzymane:shake: Quote
Recommended Posts