amikat Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 a teraz............................ sielski obrazek! Quote
amikat Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Za to spojrzenie - wybaczam ugryzienie..... Quote
amikat Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Kiedy patrze w oczy tej suczynki - mateczki - to mięknę w środku..... wzruszenie sie skrapla.... Quote
maciaszek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Takie widoki są największym prezentem za to, co zrobiliście !!!!!!! :loveu: Quote
t_kasiek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 alez one sa piekne....i mamusia taka zapatrzona w dzieciaczki :) mam nadzieje, ze beda sie dobrze chowac i znajda szybko domki :) :kciuki: Quote
amikat Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 dla 1 suczynki domek jest. Pozostałe 4 szukają! One są jeszcze malutkie, Mamy trochę czasu! Quote
clockwork Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 o jaaacie... jakie kluchy :mdleje: mamuśka też urocza.... i dzielna :loveu::loveu: rozumiem że ponad miesiąc na szukanie domków??? czy mogę prosić fotkę samej mamusi??? na maila bo te z imageshita mi sie nie otwierają w większych rozmiarach :shake: oryginalne rozmiary poprosze- przerobie i wrzuce gdzieniegdzie :razz: Quote
amikat Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Jasne ino jutro ciotka bo ja juz dzisiaj ledwo dycham..... Quote
amikat Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 dla 2 mamy juz wstenie zaklepane miejsca. Dla mamusi szukamy..... Quote
clockwork Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='amikat']Jasne ino jutro ciotka bo ja juz dzisiaj ledwo dycham..... a czy dziś dychasz???? to czekam ;) poda namiary na siebie tel, mail.... bede wrzucać w ogłoszeniach... w jakim mieście jest mamcia i bąble?? w Katosach?? Quote
maciaszek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='clockwork']w jakim mieście jest mamcia i bąble?? w Katosach??Tak, w Katowicach, w lecznicy na Brynowie. Quote
amikat Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Małe były dzisiaj w telewizji Silesia!!!! Quote
clockwork Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='amikat']Małe były dzisiaj w telewizji Silesia!!!! o prosze jakie gwiazdy.... :multi::multi: dzisiaj kręcili czy dziś emitowali ?? Quote
maciaszek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='clockwork']dzisiaj kręcili czy dziś emitowali ?? Jak mniemam, był to program "Okno na południe", czyli występowały, razem z Amikat, na żywo :). Quote
ANETTTA Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 t_kasiek; napisała przepraszam was za offa, ale nie wiem gdzie i do kogo sie zwrocic o rade :( moze mi jakos pomozecie bo kompletnie nie wiem gdzie napisac i co robic....wczoraj kolo mojej pracy pojawila sie mama z czteroma kocietami - skryły sie przed deszczem kolo biura i narazie tam zostaly. Maluchy sa juz na tyle duze, ze jak im dzis dalismy jesc to zjadly normalna kocia karme. Maluchy moznaby złapać, ale mamy raczej nie dam rady :( jest praktycznie dzika :( tylko nie mam co zrobic z tymi maluchami :( mam w domu kotke, ktora maluchow raczej nie zaakceptuje :( gdybym jeszcze miala dom ale w mieszkaniu nie mam takiej mozliwosci - poradzcie co robic - propozycje wyslijcie na PW jesli mozecie !!!!! szefowa chce je przepedzic :( kto pomoze ...Kasi uratowac te kotki Quote
Recommended Posts