Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]na 1 szą .......................[/FONT] Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]Amikat słońce :razz::razz: 1 foteczke mamci na mailika wyślij :modla::modla: wiem żeś zabiegana ale porobimy ogłoszonka ... choć kilka na tych najczęściej poczytnych portalach ogłoszeniowych ;)[/FONT] Quote
maciaszek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Gdybyście chcieli zobaczyć maluszki i naszą kochaną Amikat w TV Silesia to zajrzyjcie tutaj: http://www.tvs.pl/index.php?id_materialu=552 Musicie oglądnąć połowę programu (albo przewinąć ;) ). Jest też krótki materiał z katowickiego schronu. Quote
t_kasiek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 a mnie nie przewijac nie chce....no trudno - poczekam do polowy programu :) Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='maciaszek']Gdybyście chcieli zobaczyć maluszki i naszą kochaną Amikat w TV Silesia to zajrzyjcie tutaj: http://www.tvs.pl/index.php?id_materialu=552 Musicie oglądnąć połowę programu (albo przewinąć ;) ). Jest też krótki materiał z katowickiego schronu. :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:widziałam [/FONT] Quote
t_kasiek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 oj jak dawno tutaj nie zagladalam....zreszta widze ze nie tylko ja :( czemu cioteczki zapomnialy o suni i maluchach ??? :( Quote
t_kasiek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ja tez pytam czy wiadomo cos o maluszkach i suni ????????????? Quote
amikat Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 PSiaczki już w nowych domkach!!!!! Mateczka psia - obecnie o imieniu BAJKA trafiła na stałe do Majeczki która od początku opiekowała sie nią i jeździła do kliniki. Bajka jest szczęśliwa , kochana - Happy End!!!!!! Można przenieść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zmierzchnica Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Jak miło :) Oby się im powodziło jak najlepiej! Quote
Recommended Posts