Tosia2 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Przy ul. Podleśnej, lecznica Anima, na wysokości ul.Klaudyny... :) Zapraszamy do odwiedzin !!! :) Quote
Hotel KADIF Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Czy wiadomo co z boksią? Jest nadal w tej lecznicy? Quote
Tosia2 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Jeszcze jest, ale już nidługo będzie nadawała się do zabrania... Quote
majqa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Tosia2']Jeszcze jest, ale już nidługo będzie nadawała się do zabrania...[/quote] ...a co z jej oczkami Tosiu? Quote
Tosia2 Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Powoli nachodzą, jest spora szansa że wrócą do normy !!! Quote
jetem75 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 wrzuciłam psinę na BwP wczoraj.. ale cisza ... nie jestem wolontariuszką BwP, ale mogę pomóc chociaż przez wrzucanie zdjęć i zamieszczenie postu... chociaż tyle ... Quote
jetem75 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 a może ja wstawie tego psiaka na BwP ale w zgubione/znaleczione ?????/ jak myślicie ? Quote
Tosia2 Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Jasne! W końcu jest znaleziona... :) Poza tym im wiecej ludzi o niej się dowie...tym lepiej... :) dziękuję ! Quote
jetem75 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 wrzucę ją jeszcze na dogomanię - boksery - adopcje bokserów - zajrzyj i pomóz (czy jakoś tak) Quote
majqa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Pnij się boksiu...a przede wszystkim zdrowiej... Quote
malagos Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ciekawa jestem, jak sie sunia czuje? Jak te jej oczki? Nadal jest w lecznicy? Quote
Tosia2 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Generalnie już czuje się nieźle, natomiast lecznica prosi o zabranie psiaka jak najszybciej.... Problem w tym, że tylko schronisko jest w stanie ją przyjać...... :( Quote
malagos Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 to mzoę zmień tytuł, Tosiu, i szukajmy domku! Nawet tymczasowego.... Quote
Tosia2 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Dostałam zapytanie o sunię... Odpisałam i czekam na odzew... :) Generalnie zadzwonili o 5 mies suczke, ale powiedziałam że ma juz dom, ale jest taka o której nawet nie będe mówić, szkoda czasu, bo ona i tak nie ma szans i tak skończy w schronisku i takie tam (hihihi), na co w słuchawce słysze "ale co to za sunia, prosze mi opowiedzieć"... No to opowiedziałam jaka jest wspaniała, itd. Państwo poprosili o zdjęcia i odezwali sie wysyłając do mnie taką wiadomosć: [U]"Witam, bokserek bardzo nam się spodobał i chcemy wiedzieć co musimy zrobić żeby go adoptować. I chcemy się jeszcze zapytać czy po tym wypadku z jej oczami wszystko w porządku, tzn. czy dobrze widzi na oboje oczu. Wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego że nie jest to zabawka, tylko my chcemy włączyć go do naszej rodziny. Mamy bardzo wrażliwego syna na punkcie jakiejkolwiek krzywdy i nie chcemy żeby poznał po psie że taka krzywda go spotkała. Prosimy o odpowiedź. Pozdrawiam, Jarek "[/U] jestem okropna, wiem... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...ale w dobrej wierze.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malagos Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Tosia, nie jesteś okropna, jestes cudowna :evil_lol: Ale mała cwaniarka z Ciebie, no, no..... Quote
jetem75 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 no i ? no i? Tosia? daj znać co słychać... co u psiny? Quote
Tosia2 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Niestety Państwo się nie odezwali... ale równie dobry plan ma Pan doktor-właściciel lecznicy który umówił się na wspólny wyjazd na działkę ze swoim przyjacielem któremu zmarła ostatnio boksia, a który broni się że nie chce juz psa... :evil_lol: Oczywiście zabierze ze sob sunię... Bardzo liczę na ten dom, bo byłby boski !!! Quote
majqa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Tosia2'](...) równie dobry plan ma Pan doktor-właściciel lecznicy który umówił się na wspólny wyjazd na działkę ze swoim przyjacielem któremu zmarła ostatnio boksia(...) [/quote] O matko, to już jest naprawdę COŚ!!! Quote
Hotel KADIF Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Plan jest boski :loveu::evil_lol:!!!! I trzymamy kciuki, że się powiedzie!!! Quote
Tosia2 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Adopcję dziewczynki rozważa też Jestem75, która niedawno przygarnęła boksia z Palucha...głuchegi i starutkiego.... Quote
jetem75 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 rozważam jak najbardziej:) troche mi sie narzeczony buntuje, bo 2 pies miał być po urlopie .. muszę nad nim jeszcze chwilkę popracować, ale widzę,że niedługo :) dzisiaj jadę do kliniki i zobaczymy :) Quote
majqa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='jetem75'](...)troche mi sie narzeczony buntuje, bo 2 pies miał być po urlopie .. muszę nad nim jeszcze chwilkę popracować, ale widzę,że niedługo :) dzisiaj jadę do kliniki i zobaczymy :)[/quote] Życzę z całego serca owocnej pracy nad swoją "lepszą połową" ;). Byliście w klinice? Quote
jetem75 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 byłam w klinice, psinka naprawde godna polecenia.. grzeczna, spokojna, wet mówi,że dobrze nastawiona do innych zwierząt, włącznie z kotami mam nadzieję,że szybko trafi do dobrego domku Quote
Recommended Posts