Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wrzuciłam psinę na BwP wczoraj..
ale cisza ...
nie jestem wolontariuszką BwP, ale mogę pomóc chociaż przez wrzucanie zdjęć i zamieszczenie postu... chociaż tyle ...

Posted

Generalnie już czuje się nieźle, natomiast lecznica prosi o zabranie psiaka jak najszybciej.... Problem w tym, że tylko schronisko jest w stanie ją przyjać...... :(

Posted

Dostałam zapytanie o sunię... Odpisałam i czekam na odzew... :)
Generalnie zadzwonili o 5 mies suczke, ale powiedziałam że ma juz dom, ale jest taka o której nawet nie będe mówić, szkoda czasu, bo ona i tak nie ma szans i tak skończy w schronisku i takie tam (hihihi), na co w słuchawce słysze "ale co to za sunia, prosze mi opowiedzieć"... No to opowiedziałam jaka jest wspaniała, itd. Państwo poprosili o zdjęcia i odezwali sie wysyłając do mnie taką wiadomosć:

[U]"Witam, bokserek bardzo nam się spodobał i chcemy wiedzieć co musimy zrobić żeby go adoptować. I chcemy się jeszcze zapytać czy po tym wypadku z jej oczami wszystko w porządku, tzn. czy dobrze widzi na oboje oczu. Wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego że nie jest to zabawka, tylko my chcemy włączyć go do naszej rodziny. Mamy bardzo wrażliwego syna na punkcie jakiejkolwiek krzywdy i nie chcemy żeby poznał po psie że taka krzywda go spotkała. Prosimy o odpowiedź.
Pozdrawiam, Jarek "[/U]

jestem okropna, wiem... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...ale w dobrej wierze.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Niestety Państwo się nie odezwali... ale równie dobry plan ma Pan doktor-właściciel lecznicy który umówił się na wspólny wyjazd na działkę ze swoim przyjacielem któremu zmarła ostatnio boksia, a który broni się że nie chce juz psa... :evil_lol: Oczywiście zabierze ze sob sunię...
Bardzo liczę na ten dom, bo byłby boski !!!

Posted

[quote name='Tosia2'](...) równie dobry plan ma Pan doktor-właściciel lecznicy który umówił się na wspólny wyjazd na działkę ze swoim przyjacielem któremu zmarła ostatnio boksia(...) [/quote]
O matko, to już jest naprawdę COŚ!!!

Posted

rozważam jak najbardziej:)

troche mi sie narzeczony buntuje, bo 2 pies miał być po urlopie ..
muszę nad nim jeszcze chwilkę popracować, ale widzę,że niedługo :)

dzisiaj jadę do kliniki i zobaczymy
:)

Posted

[quote name='jetem75'](...)troche mi sie narzeczony buntuje, bo 2 pies miał być po urlopie ..
muszę nad nim jeszcze chwilkę popracować, ale widzę,że niedługo :)

dzisiaj jadę do kliniki i zobaczymy
:)[/quote]
Życzę z całego serca owocnej pracy nad swoją "lepszą połową" ;).
Byliście w klinice?

Posted

byłam w klinice, psinka naprawde godna polecenia..
grzeczna, spokojna,
wet mówi,że dobrze nastawiona do innych zwierząt, włącznie z kotami

mam nadzieję,że szybko trafi do dobrego domku